Need for speed Most wanted

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar sistem özelliklerine baktığınız'da pek fazla sistem istemiyor gibi yeni çıkan 1 gb ekran kartı olan bilgisayarlar hemen hemen kaldırır gibi görünüyor ama sakın aldanmayın illegal şekilde bulduğum bir siteden indirme şansı yakaladım oyun 5.30 Gb olarak sunuluyor. Oyunun grafiklerini incelediğimde açıkçası pek fazla bir ilerleme olmadığını'da söylemek durumundayım, ama sistem özelliklerinize geldiğimiz zaman deli gibi bir sistem istiyor 800x600 çözünürlüğünde ancak kasmadan oynarsınız buda sizi ne kadar tatmin edebilir.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
daha deneme fırsatım olmadı
ancak laptapımın özellikler 512 mb ekran 2 gb ram var zor işim o halde :)

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114

6gb ram var 2gb ekran kartı ama ekran kartım 128 bit keşke 256 bit olsaydı daha iyi olurdu.:)

köroglu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
çok şükür sistemim yeterli olduğundan en üst ayarlarda oynuyorum grafikler falanda çok iyi yalnız oyunu çözmeye çalışıyorum farklı bir oynanış sistemi getirmişler..

xyz1234

Profesör
Reaksiyon puanı
13
ben dün blackbox repack indirdim. sorunsuz oynuyorum.

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
çok şükür sistemim yeterli olduğundan en üst ayarlarda oynuyorum grafikler falanda çok iyi yalnız oyunu çözmeye çalışıyorum farklı bir oynanış sistemi getirmişler..
oynanış sistemi eski need for speedlere göre çok ama çok farklı misal bir özellik a ile ileri gidiliyor z ile geri :) Bunun gibi değişik özellikler mevcut:)

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Nasıl peki dostlar? Eski Most Wanted tadı veriyor mu?

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bende 128 bit 1 gb paylaşımsız ati readon ekran kartı 2 gb ram olduğu halde çalıştırmadı :) sistem özelliklerim normal derecede bunun için ayarları medium'a getirdim öyle oynamaya çalışıyorum ama need for speed'in bu serisi tutmayacak gibi geliyor.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
oynanış sistemi eski need for speedlere göre çok ama çok farklı misal bir özellik a ile ileri gidiliyor z ile geri :) Bunun gibi değişik özellikler mevcut:)

Tuş ayarların yapmak kolay. Oynanış olarak ilk most wanteda göre değişiklikler neler mesela ?

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Samsung Galaxy S3 e yükledim tadından yenmiyor vallahi :) Asphalt halt etmiş yanında :)

Y!LM@Z

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Oyunu geçen gece indirmiş ve biraz oynamıştım ancak hiç beklediğim gibi çıkmadı. Polisten kaçmaya hadi neyse ama amaçsız düz yarışlardan artık sıkılmaya başladım.

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4

Dediğin sistem iyi olmuş aslında. The Run oyununda aynı tuş ayarlarıyla oynanıyor.

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Tuş ayarların yapmak kolay. Oynanış olarak ilk most wanteda göre değişiklikler neler mesela ?
Gözüme çarpan grafik değişiklikleri var haricinde most wanted bir vasat arkadaşlar bundan önce çıkardığı "THE RUN" sürümü daha güzeldi bence

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Bi caps koyun oyun içi menü vs güzel konuştuk ettik :)

Ghost34

Profesör
Reaksiyon puanı
2
birazdan oyunu kuracağım bakalım nasılmış :)

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
Bende 128 bit 1 gb paylaşımsız ati readon ekran kartı 2 gb ram olduğu halde çalıştırmadı :) sistem özelliklerim normal derecede bunun için ayarları medium'a getirdim öyle oynamaya çalışıyorum ama need for speed'in bu serisi tutmayacak gibi geliyor.
zaten bu oyunlar yüzünden kardeşimin masaüstüne 4 gb zotac ekran kartı aldım şimdi elime ulaştı :) oyunu da akşam kurup test ederim.

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bi caps koyun oyun içi menü vs güzel konuştuk ettik
Şimdi iş yerinde olduğum için benim caps koyma imkanım yok ama akşam eve gittiğim anda bilgisayarı açar oyun içi görüntülerini bu konuya eklerim

köroglu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
oyundaki tuş ayarlarının yapılması kolayda oyundaki sistem biraz farklı mesela oyunda serbest olarak gezerken park halinde duran bazı araçlar var o araçları e tuşuna basıp kullanabiliyoruz,oynanabilirlik,araç kontrolü falan biraz zorlaşmış gibime geldi oyundaki kaza sistemide biraz abartılmış bence,sanki ralli oynuyormuşuz gibi bi hisse kapılıyo insan gerçi nasıl bundan önceki nfs runa alışmıştık bunada alışırız bi şekilde artı bide şu yönden bakmak lazım şuan için piyasada bundan daha iyi bi yarış oyunu varmı pc için yok üstelik bence bu oyun bi önceki rundan da iyi bence hiç değilse free olarak oyunda dolaşabiliyoruz..

Ghost34

Profesör
Reaksiyon puanı
2
oyun çok iyi ama kaza olayları abartılmış her kazada duraksama sıkıyor insanı.. araç kontrolü zor fakat sonradan alışıyorsunuz.. jackpotlar iyi düşünülmüş modifiye olayı eski mostwanted kadar kolay değil oyun içinde zor olan yarışlar harbiden zor :D
bitfy9.jpg

13yfbzr.jpg

15hlick.jpg

a6ty.jpg

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Serbest dünya değil mi? İstediğin gibi gez. Yalnız Range Rover'ın olduğu resim çok hoşuma gitti. Kirlenmesi vs hoş görünüyor. Kaç gb demiştiniz?

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Serbest mod yani robot gibi bir yarıştan ötekine değilde normal gezerken ister yarış ister gez gibi demek istedim. İlk oyunu gibi.

köroglu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
oyun hakkında bizim gibi bilgi sahibi olmak isteyenler için farklı sitelerde bu oyunu oynayanların yapmış olduğu bazı yorumlar var mesela,

kaytarmaca.com sitesinde leiurus adlı kullanıcının oyunla alakalı yapmış olduğu yorum;
''Diğer forum sitelerini okudum biraz önce. Oyunu yerden yere vurmuş ergenler. Yok efendim arabaların hepsi oyunun başında açıkmış, kendileri kazanamadıktan sonra zevki yokmuş, yok efendim araba kontrolleri çok zormuş oyunun başında pes edip silmişler, yok efendim oyun zormuş, modifiye yokmuş, vs.. vs..
Bu oyun hayatımda oynadığım en güzel NFS dir iddia ediyorum. 2 gündür soluksuz bunu oynuyorum. Evet oyun zor ve bencede en güzeli öyle olması. Eline geçen her araçla herkesi geçip 1 günde oyun bitirdim diyemedikleri için bu ergenlerin zoruna gidiyor. Evet modifiye yok denecek kadar az. Ama o az olan özellikler için bile 20 kere aynı yarışı yaptığımı bilirim. Araba kontrelleri zor diyenler ise halt etmiş. Aynı araçla karşılarına çıkacak 6 yarışı da bitirdiklerinde arabanın tüm özellikleri full açıldığı için gerçek kontrollerin ne olduğu o zaman görünüyor. Yani oyunun başındaki özelliklerine kanıp bunların laflarına bakmayın.
Ekran kartınız ne kadar iyi olursa olsun medium veya low ayarlarda oynayın. Çünkü hight yaptığınız anda görüntüde geçikme oluyor ve kontrol ettiğiniz aracın sorunlu olduğunu sanıyorsunuz. Sanırım bunu bilmeyenler sıkmış durmuş oyun hakkında. Bir çok önemli site 8.5 ila 9.5 arasında not vermiş oyuna. Bizimkiler halen beleşe oynadıkları bu mükemmel oyuna laf ediyorlar. Biraz zaman geçirseler kendileri de anlayacak ne kadar güzel oyun olduğunu ama neyse. Bu arada bebe belik işi değil bu oyun arkadaşlar. Çok zor bölümler var. Öyle 1 günde bitirilip bir köşeye atılacak değil''.

yine aynı sitede aynı kullanıcının yapmış olduğu başka bir yorum;
''Gelmiş geçmiş en güzel NFS olmaya aday bir oyun. Özellikle arabadan arabaya geçiş ve polis kovalamacaları çok güzel olmuş. Soluksuz 2 gündür oynuyorum. İlk iş olarak şehirde bulunan ama haritada yerleri belirlenmemiş 40 küsür tane arabayı bulmak ve kullanmak gerekiyor. Sonrasında menüden direkt geçiş yapabiliyorsunuz. Her araç için ayrı yarış, ayrı modifiye (çok detaylı değil) imkanı var. Bütün araçları bulup favoriniz hangisi ise onunla devam edip, tüm yarışları kazanmaya çalışmanız en mantıklısı. Birde en çok aranan araçlarla yarışlar yapıyorsunuz, henüz kazanamadım bu yarışları ama kazanınca o arabayı alıyoruz diye düşünüyorum. Bence çok güzel bir oyun olmuş''.

bu yorumlara aynen bende katılıyorum mesela dün bi yarışta sırf 1. nci olabilmek için o yarışı 6-7 defa oynadım ama zar zor 2.nci olabildim bundan önceki çıkan bütün nfs serilerini oynamış biri olarak harbiden bu sefer baya iyi ve zor bi oyun yapmışlar işimiz var yani anlaşılan..

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
logitech f710 tanıtamadım nedense :/

Ghost34

Profesör
Reaksiyon puanı
2
most wanted 10. sıradaki adamı geçemedim ya sonrasında birde 20 dk polislen uğraştım durdum :D eğer 1 olamassanız kesinlikle yarışı bitirmeyin yarış bittikten sonra tekrar oynattırma olayı yok araç yola devam ediyor, yarış içindeyken baştan alabiliyorsunuz yarışı..

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
oyun hakkında bizim gibi bilgi sahibi olmak isteyenler için farklı sitelerde bu oyunu oynayanların yapmış olduğu bazı yorumlar var mesela,

kaytarmaca.com sitesinde leiurus adlı kullanıcının oyunla alakalı yapmış olduğu yorum;
''Diğer forum sitelerini okudum biraz önce. Oyunu yerden yere vurmuş ergenler. Yok efendim arabaların hepsi oyunun başında açıkmış, kendileri kazanamadıktan sonra zevki yokmuş, yok efendim araba kontrolleri çok zormuş oyunun başında pes edip silmişler, yok efendim oyun zormuş, modifiye yokmuş, vs.. vs..
Bu oyun hayatımda oynadığım en güzel NFS dir iddia ediyorum. 2 gündür soluksuz bunu oynuyorum. Evet oyun zor ve bencede en güzeli öyle olması. Eline geçen her araçla herkesi geçip 1 günde oyun bitirdim diyemedikleri için bu ergenlerin zoruna gidiyor. Evet modifiye yok denecek kadar az. Ama o az olan özellikler için bile 20 kere aynı yarışı yaptığımı bilirim. Araba kontrelleri zor diyenler ise halt etmiş. Aynı araçla karşılarına çıkacak 6 yarışı da bitirdiklerinde arabanın tüm özellikleri full açıldığı için gerçek kontrollerin ne olduğu o zaman görünüyor. Yani oyunun başındaki özelliklerine kanıp bunların laflarına bakmayın.
Ekran kartınız ne kadar iyi olursa olsun medium veya low ayarlarda oynayın. Çünkü hight yaptığınız anda görüntüde geçikme oluyor ve kontrol ettiğiniz aracın sorunlu olduğunu sanıyorsunuz. Sanırım bunu bilmeyenler sıkmış durmuş oyun hakkında. Bir çok önemli site 8.5 ila 9.5 arasında not vermiş oyuna. Bizimkiler halen beleşe oynadıkları bu mükemmel oyuna laf ediyorlar. Biraz zaman geçirseler kendileri de anlayacak ne kadar güzel oyun olduğunu ama neyse. Bu arada bebe belik işi değil bu oyun arkadaşlar. Çok zor bölümler var. Öyle 1 günde bitirilip bir köşeye atılacak değil''.

yine aynı sitede aynı kullanıcının yapmış olduğu başka bir yorum;
''Gelmiş geçmiş en güzel NFS olmaya aday bir oyun. Özellikle arabadan arabaya geçiş ve polis kovalamacaları çok güzel olmuş. Soluksuz 2 gündür oynuyorum. İlk iş olarak şehirde bulunan ama haritada yerleri belirlenmemiş 40 küsür tane arabayı bulmak ve kullanmak gerekiyor. Sonrasında menüden direkt geçiş yapabiliyorsunuz. Her araç için ayrı yarış, ayrı modifiye (çok detaylı değil) imkanı var. Bütün araçları bulup favoriniz hangisi ise onunla devam edip, tüm yarışları kazanmaya çalışmanız en mantıklısı. Birde en çok aranan araçlarla yarışlar yapıyorsunuz, henüz kazanamadım bu yarışları ama kazanınca o arabayı alıyoruz diye düşünüyorum. Bence çok güzel bir oyun olmuş''.

bu yorumlara aynen bende katılıyorum mesela dün bi yarışta sırf 1. nci olabilmek için o yarışı 6-7 defa oynadım ama zar zor 2.nci olabildim bundan önceki çıkan bütün nfs serilerini oynamış biri olarak harbiden bu sefer baya iyi ve zor bi oyun yapmışlar işimiz var yani anlaşılan..
şu yorumdan sonra oyuna olan ilgim daha da arttı ne yalan söyleyeyim. akşamı bekliyorum hemen denemek için :)

sharlk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
oyunu tam ekran yapamıyorum yardımcı olabilirmisiniz ?