emir000
Profesör
selam eskiden oyunu cd kutulu almıştık yalnız isoya basınca bu hatayı veriyor.
kimse yokmu?
Mesaj otomatik birleştirildi:
kimse yokmu?
Son düzenleme:
tamam hocam atacağım.Eğer oyun orijinalse diskin içinden direkt olarak kurulum programı çıkması lazım, ISO dosyası değil.
Diskin içinden ne çıkıyor, bir ekran görüntüsü at da bakalım.
Eğer oyun orijinalse diskin içinden direkt olarak kurulum programı çıkması lazım, ISO dosyası değil.
Diskin içinden ne çıkıyor, bir ekran görüntüsü at da bakalım.
1- Bu hatayı Autorun.exe'ye çift tıkladığında mı alıyorsun?tamam hocam atacağım.
Ekli dosyayı görüntüle 151759hocam setup yerine bildiğiniz autorun.exe çıktı setup yani oyun ordan kuruluyor ama busefer olmadı yukardaki resimde attığım hatayla karşılaşıyorum.
Bu hatayı Autorun.exe'ye çift tıkladığında mı alıyorsun?
Deminki mesajımı düzenledim. Orada yazdıklarımı bir dene bakalım, olacak mı?Hayır Autorun.exe ye tıkladığımda sorunsuz açılıyor ama yüzde 8 olunca CD Donuyor ve yanıt vermiyor nasıl kurabilirim oyunu ama iso dosyasına basınca hata veriyor winrardan açınca klasörler ve dosyalar açılıyor sadece.
Deminki mesajımı düzenledim. Orada yazdıklarımı bir dene bakalım, olacak mı?
Masaüstüne kopyala.bilgisayara kopyala derken disklere falanmı atayım yoksa normal masaüstünemi?
8 de takıldı ilerlemiyor.Masaüstüne kopyala.
Konuyu pek anlamadım ama iso dosyalarını Daemon Tools ile kuruyoruz.O programı bir deneyin. Yine söylüyorum sorununuzu pek anlamadım ama. .d
Valla mı?Olduuu Hocam Gerçekten tşk açıldı setup çok sağolun ilgilenen herkeze.
evet oldu açar açmaz .dValla mı?
Ciddi soruyorum .d
Ne mutlu bana hocam.evet oldu açar açmaz .d
saolun.Ne mutlu bana hocam.![]()
sorun olmazsa paketin içinde pes 2010 da vardı onuda kurabilirim yarın felan.Ne mutlu bana hocam.![]()
Pes 2010 zannedersem Steam gibi platformlarda yok. Kur gitsin eski oyunlar zaten.saolun.
sorun olmazsa paketin içinde pes 2010 da vardı onuda kurabilirim yarın felan.