Neden SDN Forum da Atatürk köşesi yok?

fidayda

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
atam izindeyiz dedi ki:
Bulunduğum süre içinde karşılaştığım durumlar beni bu düşünceye itti
Aşağıdaki gibi ve nice benzerleri yüzünden bu forumda Atatürk köşesi açılacagına inanmıyorum.
http://forum.shiftdelete.net/saidi-nursi-kimdir-t15905.0.html;msg138325;topicseen#new

Açılsa bile bu göz boyamak için yapılacaktır.
Belki yanılıyorum ama bu benim düşüncem
Pek te yanılmam

Haklıymışsın
Saidi Nursi propagandası serbest
Atatürk ise sınırlı konu

Zaten her resmi kurum odasında Atatürk resmi var. Ne işe yarıyor ki sanki onları kaldıralım ordan
Paranın ön yüzüne Saidi Nursi arkasına Fethullah Gülen yanlarada Elmalılı nakışları
Süper olur

mehmet

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
47
maşallah
ağzınızdan bal damlıyor

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Gittikçe Komik Yazı bölümüne dönmeye başlamış burası :D

Elmacik Arkadaşa Aynen Katılıyorum, Benimsemedikçe Sadece Süs olarak ve Yığınla Ordan burdan forumlardan kopyalanmış yazı olarak durur. Bu Dediğim "Din Kült." başlığı İçinde geçerli. Bence Atatürk'e has bi başlık Değil de "Siyasi bilimler ve Söyleşi" Diye başlık açıp Orayada Alt başlık olarak açılabilir. Bu Sayede İsteyen İstediğin Şey'in Progandasını da yapar, ve forumda Alakalı alakasız her yerde yapılan tartışmalara bi çeki düzen verilmiş olur. Ancak böyle bir başlık daha fazla Gerginliğe de yol açabilir. Ancak Seviye korunursa, yani Hakaretler olmadan ve Resmi nitelikli belgelere dayanılarak yazılırsa Gerginlikler en az seviyede yaşanır.