- Reaksiyon puanı
- 577
Yapılan öneriler dikkate alınıyor merak etmeyiniz. 

yndn dedi ki:Arkadaş Doğru Söylüyo Böyle Bi Bölümün Olmasını İsteriz..
MK dedi ki:yndn dedi ki:Arkadaş Doğru Söylüyo Böyle Bi Bölümün Olmasını İsteriz..
Açılmadı henüz
Unutulup gidecek ne yazık ki
yndn dedi ki:gerçekten öyle bir bölüm olsa mükemmel olur saçma sapan forumlarda bile atatürk bölümü..
sdn de niye olmasın..
deryanur dedi ki:Said-i Nursi köşesi açılabilir burada ya da Fethullah Gülen köşesi ama Atatürk köşesi açılmaz
Eğer Said-i Nursi köşesi açılırsa eminim Mehmet 1101 arkadaşımız moderator olur bu köşeye
yndn dedi ki:deryanur dedi ki:Said-i Nursi köşesi açılabilir burada ya da Fethullah Gülen köşesi ama Atatürk köşesi açılmaz
Eğer Said-i Nursi köşesi açılırsa eminim Mehmet 1101 arkadaşımız moderator olur bu köşeye
güzel fikir sakın mehmet1101 duymasın![]()
deryanur dedi ki:Said-i Nursi köşesi açılabilir burada ya da Fethullah Gülen köşesi ama Atatürk köşesi açılmaz
mehmet1101 dedi ki:deryanur dedi ki:Said-i Nursi köşesi açılabilir burada ya da Fethullah Gülen köşesi ama Atatürk köşesi açılmaz
yahu arkadaşlar
ne zaman said nursi ve f.gülen diye bir köşe açılmış
lütfen hakikatleri paylaşalım veya tartışalım
hayalleri değil
saygılar
yer6 dedi ki:![]()
![]()
![]()
konu başlığı böyle bir köşenin yokluğunun nedenini araştırma amaçlı.bazı arkadaşlar resim eklemiş...
bi yerde oylama açılmış ! ( tabii kilitlendi konu artık)
![]()
![]()
![]()
benim fikirimde alt başlık olmasından yana.yani ben belki anlamıyorum ama sınırlı bir konu sanki...
Berkin Bozdoğan dedi ki:İşte, sanırım bu yüzden yok.![]()