- Konuyu başlatan
Ben a
asında oyun oynamasam gidip 6 yı alacağım ancak oyun performansı düşer mi diye korkuyorum?Neden götürmesin ? Bozulmazsa, arıza çıkarmazsa götürür. İşlemci yeterince hızlı, ihtiyacın olacak olan her tür mobil uygulama mevcut. Eğer mobil oyunlar anlamında diyorsan onu bilmem ama bunun için de sana telefon almanı tavsiye etmem. PS Vita al onun için daha iyi. Bunun dışında benim elimden pek çok telefon geçti, şu an elimde 5S var. Eğer bir arıza çıkarmazsa değiştirmem için sebep görmüyorum ? Sonuç olarak son modelin beni etkileyen tek artısı daha akıcı ve şaşalı animasyonlar ile daha hızlı cihaz açılış süresi olacak. İnsanların çoğu sosyal medya/Whatsapp/İnternet/Kamera için telefon alıyor. Bu ihtiyaçları karşılayan herhangi bir telefon bozulmadığı sürece (Apple ürünleri baya sağlamdır. İpad 2 kullanıcısı olarak söylüyorum) hiç bir sıkıntın olmaz. Nasıl bozulur ? Sen düşürürsün, bir hata yaparsın... kendi kendine yaşlılıktan bozulmuş gördüğüm Apple cihaz sayısı bir elin parmaklarını geçmez.