Hocam S7 mi S7 Edge 'mi?![]()
Boş ram gördüğün gibi. Arayüz harika! Kesinlikle geçmelisin.
S7 oHocam S7 mi S7 Edge 'mi?
Androidin en iyi telefonu olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz, Arayüz çözüldü, Ram yönetimi stabil, pili iyi gidiyor, yazılımda hiçbir stabilite sorunu yok, bence S7 alınmamalıKendi fikrim S7 edge varken S7 ye dönüp bakılmaz bütçeni zorla edge al
![]()
![]()
Boş ram gördüğün gibi. Arayüz harika! Kesinlikle geçmelisin.
arkadaşlar ben aslında gidip direk alcam ama 2 3 sene kullanımda sıkıntı çıkarır mı diye korkuyorum.Hocam S7 mi S7 Edge 'mi?
Kastırıcam diye uğraşmazsan kasmıyor. Rahatlıkla alabilirsin.arkadaşlar ben aslında gidip direk alcam ama 2 3 sene kullanımda sıkıntı çıkarır mı diye korkuyorum.
Arkadaşım S4 kullanıyor. İP5 ile aynı durumda kasma vs oranı. ki arayüz vs değişti android gelişti artık. 3 sene çıkarır S7.3 sene android için çok uzun bir süre, 2 sene öncesinin amiral gemileri bile günümüzde bazıları çöp oldu kullanan yok, örn: Galaxy S5, Xperia Z2-Z3 hatta LG G3 ler elden çıkarılmaya çalışılıyor... İşin içinde birde Samsung olunca 3 yıl zor![]()
Arkadaşım S4 kullanıyor. İP5 ile aynı durumda kasma vs oranı. ki arayüz vs değişti android gelişti artık. 3 sene çıkarır S7.
Varsın 1 saniye geç girsin. Kasma her cihazda olur. Ama ayfonda yok diyenler ağır yalan söyler. Belli bir süre sonra apple kastırıyor. Tabi o süre 2-3 yıl falan sürüyor.Hayal satmaya gerek yok o ekran çözünürlüğünde o işlemci 1 sene sonra zorlanmaya başlayacaktır, Apple salak mı hep düşük çözünürlük kullanıyor?![]()
Şu anda 5lerin durumunu apple kendi elleriyle yaptı mesela...Varsın 1 saniye geç girsin. Kasma her cihazda olur. Ama ayfonda yok diyenler ağır yalan söyler. Belli bir süre sonra apple kastırıyor. Tabi o süre 2-3 yıl falan sürüyor.
Varsın 1 saniye geç girsin. Kasma her cihazda olur. Ama ayfonda yok diyenler ağır yalan söyler. Belli bir süre sonra apple kastırıyor. Tabi o süre 2-3 yıl falan sürüyor.
Şu anda 5lerin durumunu apple kendi elleriyle yaptı mesela...
Üstte dedin 5s öldü diye ya5s lerde bir sıkıntı yok stabil kullanan var etrafımda hatta 4s kullanan bile var.
Az olsun öz olsun. Apple güncelleme veriyor da ne oluyor ? Yeni modelleri stabilize ediyor İP 7 ile alakalı güncelleme İP 5'e geliyor. Eee marifet mi bu ? Güncelleme ve işlemci için 3500 TL verecek varsa allah bol kazanç versin ne diyelimKardeşim Apple sana 3 yıl güncelleme vaat ediyor gerekli her tür yazılımsal ve donanımsal desteği veriyor buraya gelip fanboyluk yapmayın müşteri memnuniyeti konusunda Apple dan daha iyi bir marka yok pahalı diye eleştirebilirsin onun dışında hiçbir şekilde eleştiremezsin. Apple güncelleme veripte kastırıyor diyelim, samsung onu bile çok görüyorHerkes kafasına soksun artık dünyanın 1 numarası Apple ve iPhonedur. Samsung da başarılı bir şirket elbette hatta Note7 ile öne bile geçebilirdi fakat aceleci davranıp eline yüzüne bulaştırdı siz hala samsung 3 sene gider deyin Samsunga kalsa her sene size yeni cihaz aldırtmayı düşünüyor. Apple da ise öyle birşey yok 3 sene önceki model bile güncellenerek bir şekilde hala satılıyor kalite budur.
Şimdi gelelim S4 ün kullanılma mevzusuna kim kullanıyor ben pek görmedim belki mecburiyetten kullanan vardır bilmem ama artık S5 bile öldü. Samsung öldürürür...![]()
Apple'ın yaptığını Ferrari yöneticilerinin yaptığını düşünelim. 300 km/s arabaya hız ayarı yapıp 110 km/s olarak limit koysalar ve deseler ki 3 sene boyunca araba bozulmayacak. Acaba Ferrari sahipleri ne düşünürdü? Apple severlerin ne düşündüğü belli.Hayal satmaya gerek yok o ekran çözünürlüğünde o işlemci 1 sene sonra zorlanmaya başlayacaktır, Apple salak mı hep düşük çözünürlük kullanıyor?![]()
Üstte dedin 5s öldü diye ya![]()
Sorry o zamanGalaxy S5 dedim yanlışın var
Kardeşim lg htc Huawei al diyorsun da ne lg nin ne asusun bulunduğum yerde markanın kendine ait servisi var. Sadece Samsung'un ve Apple ın servisi var.Samsung, General Mobile ve operatör telefonlarından (Turkcell, Vodafone, Avea cihazlarından) uzak dur. Sana tavsiyem LG, HTC, Huawei, Apple (5S), Asus gibi markalara bakman. Bugün bir iPhone 5S'i 1500TL'ye tarifeye ek alabiliyorsun. Eğer IOS sevmiyorsan sana tavsiyem google'da Top Smart Phones of 2016 yada Top Budget Smart Phones of 2016 (2000TL'den az bütçen var ise) yaz ve arat. Sonuçları karşılaştır ve beğendiğini al.
Bu durumda vereceğim cevabı sanırım biliyorsunKardeşim lg htc Huawei al diyorsun da ne lg nin ne asusun bulunduğum yerde markanın kendine ait servisi var. Sadece Samsung'un ve Apple ın servisi var.
5S kullanıcısıyım ve telefonumdan şikayetim yok.Bugün bir iPhone 5S'i 1500TL'ye tarifeye ek alabiliyorsun.
Bu zamana kadar hiç mi teknoloji marketine gidip incelemedin? Ara yüz çözülmüş mü diye soruyorsun?Arkadaşlar forumda gezdiğımde genelde çoğunluk s7 tavsiye ediyor? NedenS7? Arayüz çözülmüş mü? Boş ram ne kadar? Pili nasıl? En önemlisi stabil mi? Neden S7 alınmalı?
İphone 6 alsam 2 sene rahat götürür değil mi?Bu durumda vereceğim cevabı sanırım biliyorsun
5S kullanıcısıyım ve telefonumdan şikayetim yok.
Bence 6 alma alabilirsen 6s al yoksa başka alternatiflere bak.İphone 6 alsam 2 sene rahat götürür değil mi?
Neden götürmesin ? Bozulmazsa, arıza çıkarmazsa götürür. İşlemci yeterince hızlı, ihtiyacın olacak olan her tür mobil uygulama mevcut. Eğer mobil oyunlar anlamında diyorsan onu bilmem ama bunun için de sana telefon almanı tavsiye etmem. PS Vita al onun için daha iyi. Bunun dışında benim elimden pek çok telefon geçti, şu an elimde 5S var. Eğer bir arıza çıkarmazsa değiştirmem için sebep görmüyorum ? Sonuç olarak son modelin beni etkileyen tek artısı daha akıcı ve şaşalı animasyonlar ile daha hızlı cihaz açılış süresi olacak. İnsanların çoğu sosyal medya/Whatsapp/İnternet/Kamera için telefon alıyor. Bu ihtiyaçları karşılayan herhangi bir telefon bozulmadığı sürece (Apple ürünleri baya sağlamdır. İpad 2 kullanıcısı olarak söylüyorum) hiç bir sıkıntın olmaz. Nasıl bozulur ? Sen düşürürsün, bir hata yaparsın... kendi kendine yaşlılıktan bozulmuş gördüğüm Apple cihaz sayısı bir elin parmaklarını geçmez.İphone 6 alsam 2 sene rahat götürür değil mi?