Neden Opera ?

TEGİN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
99

Gördüm ki diğer tarayıcı sayfalarında Chrome Kullanıyorum,Firefox kullanıyorum vs. diyerek konular açılmış.Ben de düşündüm,taşındım biraz da kaşındım ,bizim başımız kel mi dedim ve 3 yıldır kullandığım tarayıcıyı kullanan arkadaşlarımınızın Opera'yı kullanma nedenlerini öğrenmek istedim ?

Evet söyleyin bakalım NEDEN OPERA KULLANIYORSUNUZ ?

erhandenizz

Doçent
Reaksiyon puanı
2
çok stabil ve çok güvenilir... yıllardır bu kadar sağlam güvenlik başka tarayıcıda görmedim !!!

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
SeaMonkey tadında olduğu için.

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
bicok sey var , en etkileyici tarafi cep telefonlarina uygun ilk ucretsiz tarayicilarindan biriydi . +istedigim ozelligi ekleyip cikarabiliyorum biriki tikla , mesela resimleri bloklama reklam veren ipleri vb banlayabilmesi, downloaderinin download programlarina bile kafa tutacak kalitede olmasi
hizli acilmasi gorunusu fena degil :P
istedigin dugmenin panel vb yerini istediginnbaska biseyle degisebiliyosun. vb vb ..
say say bitmez. ufak ufak da olsa bicok daha artisi var . :P

xismailaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Say say bitmez.

Farklı olduğu için, özel olduğu için, güvenli olduğu için, istediğim esnekliği sunduğu için, ileriyi düşündüğü için, sitelerle iyi anlaştığı için, parola yöneticisi ve sırrı için, yer imleri ve diğer özelliklerin erişebilirliği için, mouse kısayolları için, hızlı erişimi bulduğu için, sekmelerle dans edebildiğim için, opera unite için, opera portal için . . .

Başta da dediğim gibi, benim için say say bitmez :D

Mesela siz kullandığınız tarayıcıyı seversiniz. Opera kullanıcıları da tarayıcılarını severler. Sizden tek farkları, Opera tarayıcısının da kullanıcılarını seviyor olması ;)

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
Opera Candır :D şimdi uzun uzun yazamayacağım :D

TEGİN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
99
Neden ? Çünkü onca özelliğe rağmen çok hızlı.Çünkü pek çok özelliği ilk ben kullanıyorum :) Çünkü Opera Unite var istediğimi arkadaşlarımla paylaşıyorum.Çünkü Opera Link var uzuun süredir,tarayıcımın ayarlarını eşitliyorum.Gizli gezinti var sadece pencere değil gizli sekme de var.Var da var.Sonra söyleriz..:)

Aline

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Daha hızlıymış gibi geliyor bana. Bir de ben sürekli yanlışlıkla sayfayı kapatıyorum ama opera sağolsun sayfalarımı kaybetmiyorum :):)

gigabyte13

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Opera veteran bir tarayıcıdır ve gayet başarılıdır. :)

origami__1988

Profesör
Reaksiyon puanı
17
son sürümle beraber kaliteyi daha da arttırdı. Bana göre piyasadakiEN İYİ tarayıcı

doganreis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Belli başlı özellikleri zaten yazılmış.. Yine yazayım, stabil, güvenilir, kullanıcı dostu... Mesela içerik engelle özelliği diğer tarayıcılarda yok. (Firefox'ta ad block eklentisi ile geliyor, tarayıcı ile değil)

burajan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Güvenilir ve hızlı bir tarayıcı olması haricinde, tüm gerekli kullanmak istediğim özelliklerin hali hazırda geliyor olması. İnternet için bir Opera yeter.

TEGİN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
99
Mesela Bununla Aç diye bir özellik var.Sistemdeki tüm tarayıcılar bu sağ tık menüsünde.Bir sayfayı istersem firefox,chrome vs ile açabiliyorum.
Kolayca arama motoru ekleyebiliyorum.Örneğin google translate i ekliyorum istediğim kelimeyi seçiyorum ve bununla ara dan google translate i seçiyorum.

fuzuli24

Asistan
Reaksiyon puanı
2
mrb arkadaşlar bende operayı kurdum ve çok beğendim ancak laptop da toucpad in aşağı - yukarı kaydırma seceneğini kullanamıyorum bunu düzeltmenin bir yolu varmı acaba?? baska tarayıcılarda böyle bir sorun yaşamıyorum..

xismailaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
18
mrb arkadaşlar bende operayı kurdum ve çok beğendim ancak laptop da toucpad in aşağı - yukarı kaydırma seceneğini kullanamıyorum bunu düzeltmenin bir yolu varmı acaba?? baska tarayıcılarda böyle bir sorun yaşamıyorum..

Arkadaşım, o sorun dizüstü bilgisayarının "touchpad" sürücüsünden kaynaklanıyor. Sürücü ve yardımcı yazılımını yüklersen çözüleceği kanısındayım.

aruchan.blog

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Chrome'un hata vermeye başlamasıyla birlikte opera'ya geçmiş bulunuyorum:)

Opera'da yeni sekme açtığımızda aynı sayfada kalmıyor ve otomatik olarak yeni skmeye geçiş yapıyor...bunu değiştirme şansımız var mı acaba?

blgram

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Opera candır . Ama macde pek stabil değil o yüzden safari tercihimdi şimdilerde chrome kullanıyorum ama windows da operadan başka tarayıcı tanımam.

TEGİN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
99
Chrome'un hata vermeye başlamasıyla birlikte opera'ya geçmiş bulunuyorum:)

Opera'da yeni sekme açtığımızda aynı sayfada kalmıyor ve otomatik olarak yeni skmeye geçiş yapıyor...bunu değiştirme şansımız var mı acaba?

O MENÜ >>>Ayarlar >> Tercihler>>Gelişmiş>>>Sekmeler dizininde ''açık sekmeyi yeniden kullan'' seçeneğindeki işareti kaldırırsanız olur ;)sanırım

Submarine

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gayet kullanışlı , hızlı ve tasarımı hoşuma gidiyor.Turbo ve bir çok eklentisinide es geçmemek gerekir.