TrugeDrop
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 286
Merhaba arkadaşlar;
Neden linux kullanmalıyım ?
Özelikleri neler?
Özelikleri neler?
Genelleme yapıyorum.Merhaba arkadaşlar;
Özelikleri neler?
Son kullanıcı dağıtımları için hayır , profesyonel dağıtımlar için evet.linux kullanmak için birşey bilmem gerekiyor mu? kod vs.
Artık dağıtımlar son derece kullanıcı dostu olmaya başladı,son kullanıcıya hitap eden ve gayet basit bir sürü dağıtım bulabilirsiniz,GNU/Linux dağıtımlarını kullanmak için özel bir yetenek gerekmez.linux kullanmak için birşey bilmem gerekiyor mu? kod vs.
Daha hafif bi işletim sistemiMerhaba arkadaşlar;
Özelikleri neler?
daha kapsamlı bir açıklama yapabilir misiniz?
sorunları var mı? vs.
Pek sorunları bulunmaz,olan sorunlardan bir örnek vermem gerekirse bazı uygulamaların GNU/Linux destekli sürümleri bulunmadığından dolayı WINE vb. programlar ile açmak zorunda kalabiliyoruz.daha kapsamlı bir açıklama yapabilir misiniz?
sorunları var mı? vs.
Ücretsizdir.Merhaba arkadaşlar;
Özelikleri neler?
Çekirdeği, sistem araçlarını, açıcılarını, kütüphanelerini ve son kullanıcı yazılımlarını içeren, GNU Tasarısı kapsamında geliştirilen bir işletim sistemidir. İsminin açılımı "GNU's Not Unix" dir. Bu ismi almasındaki sebep de tasarımının Unix'e benzerken kendisinin özgür yazılım olması ve herhangi bir UNIX kodunu içermemesidir.linux un yanında birde GNU diyorsunuz GNU ne demek
Önemli değil,iyi günler dilerim.
Ben neden @undefined oldum??
GirerVirüs giremez.
Girer ama etki edemez.
Linux için yapışmış virüsler vardır fakat dünya çapına yayılmış bi virüs yoktur Linux kullanarak virüs kapmak için önüne geleni indirmen lazım ki indirebileceklerin sınırlı .D
Girer ama etki edemez.
Windowsa göre daha az ihtimali var virüs girmesinin. Ayrıca sayılı virüs var Linux için.Linux malware - Wikipedia
en.m.wikipedia.org
Evet,kurabileceğinizi düşünüyorum.linux u ikinci bir işletim sistemi olarak windows un yanına kurabilirim değil mi?
forum.shiftdelete.net
Daha önce Linux kullanmadıysanız kesinlikle önermem. Malum Türkiye'de bilgisayarların %90ı Windows kullanıyor. Çoğu kişi de bilgisayarını oyun, video editleme vb. işlemlerde kullanıyor. Ancak Linux ve Windows testleri ortada. sisteminiz Windows'u düzgün çalıştırabilecek seviyedeyse Windows kullanmanızı tavsiye ederim. Linux sistem iyi olunca Windows'daki kadar büyük bir fark yaratmıyor. Sözün özü yazılımcı değilseniz bence Linux kullanmanıza gerek yokMerhaba arkadaşlar;
Özelikleri neler?