Neden konumu paylaşamadım?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DDLAO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DDLAO

Asistan
Reaksiyon puanı
247
Hocalarım merhaba. Forumda yeniyim, kuralların anlamlarını tam bilmiyorum. Şöyle bir uyarı aldım:

1617975280233.png

Konumda iki sitenin durumlarını öğrenmek için konu açmıştım. Birine girilmiyordu, birinin de kapandığına dair bir mesaj vardı. Ama bağlantı falan koymadım, sadece sitelerin isimlerini söyledim. Bilgi almak amacıyla açmıştım konuyu. Ama 28. kurala uymadığını söyledi moderatör hocam. Ben neden paylaşamıyorum ki o konuyu? Bağlantı vermedim, bilgi almak amacıyla isimlerini yazdım. Kuralda da bilgi amacıyla link paylaşılabilir diyordu.

Bir de yasak olduğuna göre, bilen bir moderatör hocam özelden cevap verebilir mi? Çok merak ediyorum. Oranın bir üyesi ikisi de paket olmuştur dedi ama emin olmak istiyorum.

The Judge

Profesör
Reaksiyon puanı
5,180
Farklı forumlar içinde diğer sitelerin bahsi, forumlar içinde çeşitli çalkantılara sebep oluyor. Bu genellikle huzur bozucu konu ve mesajları beraberinde getiriyor.
Yardıma ihtiyacı olan üyeye karşı bir çözüm videosu yahut linki paylaşılabilir. Fakat aksi halde diğer siteler/forumlar hakkında forumumuz içinde konuşmuyoruz.

DDLAO

Asistan
Reaksiyon puanı
247
Farklı forumlar içinde diğer sitelerin bahsi, forumlar içinde çeşitli çalkantılara sebep oluyor. Bu genellikle huzur bozucu konu ve mesajları beraberinde getiriyor.
Yardıma ihtiyacı olan üyeye karşı bir çözüm videosu yahut linki paylaşılabilir. Fakat aksi halde diğer siteler/forumlar hakkında forumumuz içinde konuşmuyoruz.
Teşekkürler hocam. Yani site ismi verirsem, reklam görevi görebiliyor veya forumdaki düzeni bozuyor. Peki özel mesaj olarak cevaplama ihtimaliniz var mı sorumu?

The Judge

Profesör
Reaksiyon puanı
5,180
Teşekkürler hocam. Yani site ismi verirsem, reklam görevi görebiliyor veya forumdaki düzeni bozuyor. Peki özel mesaj olarak cevaplama ihtimaliniz var mı sorumu?
Çeşitli birçok sebebi var. Geçmişte yaşanan sorunlar ile de beraber bazı sert kurallar gerekiyordu.
Sorunuzu sorun, ilgim dahilindeyse cevap vermeye çalışırım.​

Herobrine

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,024
Merhaba,

28. Yerli teknoloji sitelerinden bilgi amacı dışında link paylaşımı ve yönlendirme yasaktır. Bilgi amacı güden link ve YouTube videoları paylaşılabilir.