Neden Internet Explorer 'den bu kadar nefret ediyoruz ?

Mustafa A.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ne kullanacağıma ben karar veririm, buna herkes saygı duyacak; bu herkes kavramına Microsoft da dahil. Bu konuda sanırım tam olarak bununla alakalı. Bu arada meraklanmayın, Linux da kullanıyorum.
Ne iyi işte Linux kullan, W8.1 kullan. Burada yazdıklarını Microsoft okumayabilir belirteyim. O kadar sinirlenmeye gerek yok :D Hadi hayırlı çalışmalar.

vaio

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ne iyi işte Linux kullan, W8.1 kullan. Burada yazdıklarını Microsoft okumayabilir belirteyim. O kadar sinirlenmeye gerek yok :D Hadi hayırlı çalışmalar.

İyi ki akıl verdiniz, Allah razı olsun. :) Sinirlenmek değil de üslubunuz bazen çok rahatsız edici oluyor.

Mustafa A.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir yandan microsoft destek platformlarına bakınca insan ister istemez stres yapıyor :)
Özür Dilerim

kuyuduzu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
sözde veriler ölçümler önemli değildir. ie'den en çok nefret ettiren bana göre 7. sürüm olmuştur.
insanlar firefox chrome şimdilerde yandex isimli tarayıcılarla daha keyifli geziniyorlar internette.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Açık kaynak/özgür yazılım sevdalısı olduğumdan dolayı MS ürünlerini kullanmıyorum, illa Windows üzerinde işim olacaksa da açık web kavramını desteklediği ve özgür yazılımlar sunduğundan dolayı Mozilla Vakfı'nın ürünlerini tercih ediyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
gidin bi yaa internet explorer çok iyi bir tarayıcı her özelliği süper diğerlerinden daha iyi diyebilirim

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
gidin bi yaa internet explorer çok iyi bir tarayıcı her özelliği süper diğerlerinden daha iyi diyebilirim

internet.jpg

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Ie 6 da kullanmayı bıraktım zorunlu hallerde açıyorum örnek;Firefox u indirmek için

leanardo

Profesör
Reaksiyon puanı
9
kullanmıyorum çünkü hayat çok kısa ve beklmetmeye gelmez

MerveOzgur

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Explorer 10 kullanıyorum yada 11mi bilmiyorum kardeşim biliyor kaç olduğunu ama ben mozilla varken explorer gibi can sıkıcı bir tarayıcı kullanmam nedenini bilemiyorum.

serkay1578

Doçent
Reaksiyon puanı
3
İe hala geçmişe bir çizgi çektik diye ağlasın,biz web geliştiriciler olarak unutmadık unutturmayız css dosyalarını ie dısındaki tarayıcılar için aynı kullanırken ie de her sürümüne kadar ayrı ayrı kod yazdırmak zorunda bıraktıklarını biz biliriz :D Tüm javascriptler diğer tarayıcılarda mükemmel çalışırken ie de nasıl çalışmadığınıda iyi biliriz. :) İe o tarihini temizleyemez artık hayır geliştiricilere bu kadar çektirirken son kullanıcıyada hiç önem vermediler ie hiç bir zaman rakiplerinden hızlı ve stabil olamadı.

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
yanlışlıkla ie ye tıklasam moralim bozuluyo be siz ne diyosunuz?

NESDelisi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,316
Ben zorunlu durumlar dışında asla kullanmam.

bölge34

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Varsayılan tarayıcı olarak IE 11 ayarlı ama Firefox kullanıyorum. Garibim IE, program kuracam da o programda kendi sitesinin sayfasına bağlanacak da açılacam diye bekliyor :P Gerçi daha sayfayı yüklemeden kapatıyorum o ayrı mesele.

T800

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Format sonrası direk firefox indirmek için kullanırım sonra direk windows özelliklerinden kapatırım ve bir sonraki formata kadar görüşmeyiz :P

TEGİN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
99
Hem hantaldı hem de tekelci. Onun yüzünden pek çok insan internete sadece mavi '' e '' den girilebildiğini zannediyordu. :)