Neden hiç kimsem yok ?

xWhozz

Doçent
Reaksiyon puanı
346
Ailemden başka hiç kimsem yok.Birkaç arkadaşımla samimiyim onlarda ben yazmasam yazmıyolar,ben aramasam aramıyolar öyle gıcık bi tip de değilim çoğu kişi tarafından sevilirim.Bilmiyorum neden böyle herkes birileriyle çok samimi.Ben bile çok samimi oldugum arkadaşım ben aramasam veya ben mesaj atmazsam bana yazmıyo böyle olunca samimi değilmi oluyor.Bilmiyorum böyle oluncada moralim bozuluyor.

gamercat

Finest Сasual Dating - Genuine *******
Cezalı
Reaksiyon puanı
282
Ailemden başka hiç kimsem yok.Birkaç arkadaşımla samimiyim onlarda ben yazmasam yazmıyolar,ben aramasam aramıyolar öyle gıcık bi tip de değilim çoğu kişi tarafından sevilirim.Bilmiyorum neden böyle herkes birileriyle çok samimi.Ben bile çok samimi oldugum arkadaşım ben aramasam veya ben mesaj atmazsam bana yazmıyo böyle olunca samimi değilmi oluyor.Bilmiyorum böyle oluncada moralim bozuluyor.
üzgün:(
Mesaj otomatik birleştirildi:

instagramin var mi

spigen

Asistan
Reaksiyon puanı
45
tam tersi olması gerekmezmi ?
dostum tavsiyem hiç millete acıma tınlama kızlara özellikle umarsamaz davran bak bakıl nasıl arkanda geliyorlar erkek konusu tamamen sana bağlı kafa dengi bulmaya bak o sen yazmayınca sana yazmayan arkadaşları hayatından çıkar benim sana ufak tavsiye dostum iyi geceler sıkma canını bu kadar

üzgün:(

instagramin var mi
hocam hızınız 102 :)

gamercat

Cezalı
Reaksiyon puanı
282
dostum tavsiyem hiç millete acıma tınlama kızlara özellikle umarsamaz davran bak bakıl nasıl arkanda geliyorlar erkek konusu tamamen sana bağlı kafa dengi bulmaya bak o sen yazmayınca sana yazmayan arkadaşları hayatından çıkar benim sana ufak tavsiye dostum iyi geceler sıkma canını bu kadar

hocam hızınız 102 :)
la hayir kimsesi yok ya bari ben dost olabilirim

gamercat

Cezalı
Reaksiyon puanı
282
bak gamercate anlatır gibi anlatıyorum bu şaka takılma yani ironu olduğunu anlamıyorsun kankam takılıyorum dedim belki anlar ama yok sölemek lazım adamsın gül geç
tutmayinca ironi mi oluyor ?

KaTaRaN

Profesör
Reaksiyon puanı
2,515
Yalnız değilsin kardeşim Allah var. Bende senin gibi takardım şimdi hiç takmıyorum. Yalnızlık daha güzel.

Dertsizali

Profesör
Reaksiyon puanı
2,185
Bende öyleyim ama engelli olduğum için benim durum biraz daha vahim...

Kimse kolay kolay arayıp sormaz anca işi düşerse teknoloji ile alakalı sorular için ararlar..

glossofobhia

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
516
Bilge insanlar her zaman yalnız yaşamayı seçerler,yanında sahte ahbaplar olacağına böyle tek tabanca kafan daha rahat hiç bozma,kız arkadaşın olsun yeter,gerçek dostlarında 1-2 tane olur gerisi tanıdık olur.

Craigdiizzeer

Doçent
Reaksiyon puanı
959
Dünyaya yalnız gelir ve yalnız ölürsün. İnançlı bir insan isen yalnız olmadığını bilirsin. Ayrıca nerde çokluk orda b.kluk(atasözüdür, normalde sansürlemezdim lakin uyarı vermek isteyen insanlar var forumda) Senin durumunu anlıyorum. Aynı süreçten bende geçtim. Sorun sandığımız bu durum çözüldü mü hayır. Lakin kendinle barışık bir insan isen yalnızlık insana koymaz. Kendini bir şeyler ile meşgul et. Sevdiğin işlerle uğraşmaya bak. Ayrıca kişiliğinin oluştuğu dönemler insanın yalnız olduğu dönemlerdir. Bu dönemlerde kendine zaman ayırmalısın. İyi bir araştırmacı olabilirsin. Her insan bu dönemlerden geçmiştir. Bu dönemi faydalı kılabilirsen kendini olumlu yönden gelişime açmış olacaksın. Ayrıca pandemi dönemindeyiz. Sosyal mesafeye de dikkat edelim. Hayatta başarılar

defacerGLD

Profesör
Reaksiyon puanı
3,022
bi 10 tane filan sana düzgün bağlı hemen bırakmayacak arkadaş bul fazlası zarar

Craigdiizzeer

Doçent
Reaksiyon puanı
959
öyle ama dijitalden veya sanaldan olan arkadaşlıkla gerçekte olan bir olmuyor benimde çok sanaldan arkadaşım var ama işte...
Adamın biri demiş ki : Sanalda olan sanalda kalır. Bunun yanında "reel" diye tarif edilen ortamlarda da sanallaşmış arkadaş ilişkileri mevcut. Kimse kan ciğer değil yani. Onu anlatmaya çalışıyorum. Olanlar var mıdır? Belki vardır. Lakin her şey göründüğü gibi de olmayabiliyor. Nice dostlar düşman oldu niceleri de düşmanken dost oldu. Hey gidi hey

Heilung

Asistan
Reaksiyon puanı
148
Köpek al, yalnızlığını unutturur, eğer yeterince konsantre olup onun söylediklerini anlamaya çalışırsan, bir süre sonra aynı dili konuşmaya başlarsınız, köpeğimle saatlerce sohbet ettiğim zamanlar oluyor, kimi zaman güzel bir film seçip izliyoruz, aynı türden filmlerden hoşlanmammıza rağmen birlikte izlerken keyif aluyoruz, birbirimiz anlıyor ve olduğumuz gibi kabul ediyoruz, arada bir şiddetli tartıtışmalar yaşasak ta kimin haklı olduğundan bağımsız birimiz mutlaka alttan alarak gergin ortamı yatıştırıp sakinleştiriyoruz, bazen işten sinirli geldiğim oluyor, böyle zamanlarda bana küçük sürprizler yaparak günün yorgunluğunu atlatmama yardım ediyor,

Son düzenleme:

spigen

Asistan
Reaksiyon puanı
45
Köpek al, yalnızlığını unutturur, eğer yeterince konsantre olup onun söylediklerini anlamaya çalışırsan, bir süre sonra aynı dili konuşmaya başlarsınız, köpeğimle saatlerce sohbet ettiğim zamanlar oluyor, kimi zaman güzel bir film seçip izliyoruz, aynı türden filmlerden hoşlanmammıza rağmen birlikte izlerken keyif aluyoruz, birbirimiz anlıyor ve olduğumuz gibi kabul ediyoruz, arada bir şiddetli tartıtışmalar yaşasakta kimin haklı olduğundan bağımsız birimiz mutlaka alttan alarak gergin ortamı yatıştırıp sakinleştiriyoruz, bazen işten sinirli geldiğim oluyor, böyle zamanlarda bana küçük sürprizler yaparak günün yorgunluğunu atlatmama yardım ediyor,
.