- Reaksiyon puanı
- 3,284
Sorunlarıma çözüm bulamabilmek için girdimİnsanlara yardım etmek çok güzel ve tecrübe kazanıyoruz.
Sorunlarıma çözüm bulamabilmek için girdimİnsanlara yardım etmek çok güzel ve tecrübe kazanıyoruz.
Beni de takip ediyormuşsunuz t... sitesinde teşekkürler@Mr. Doge, ben de orada banlandım?. AhmetRyzen benim.
İlk önce Technopat Sosyal'e katılmıştım sorularım hemen cevaplanıyordu, bir sorum olduğu zaman amcamıza yazıyordum ilk başta geliyordu, (bir sorunum olduğunda sorunun yanına forum yazıyorum çünkü forum olmayan siteler çözümü dolandırıyorlar) ama orda bazı sıkıntılar çıktı o yüzden buraya geldim, şuana kadar herhangi bir sorun yaşamadım.Herkes neden bu zamana kadar forumda bulunduğunu yazarsa sevinirim ben :
Ben foruma ilk bedava bilgisayar oyunu bulmak için girip konu açmıştım baktım insanlar samimice cevaplar veriyor modlar iyi adminler iyi bi kaç gün daha gireyim dedim sonra çok iyi insanlar tanıdım ve hergün farklı farklı bilgiler ediniyorum
o yüzden bu zamana kadar kullandım forum
O beleş bilgiler benden geliyor. Zamanı gelince faizi ile geri alırım.(!) Şaka bir kenara forum şu anlık iyi gidiyor.Hem beleş bilgi edin hem de başkasına yardım et Sevap kas
Tüm forumların matematiğini çözmüşsün.Hem beleş bilgi edin hem de başkasına yardım et Sevap kas
Aman hocam altından kalkamayız yapmayın.O beleş bilgiler benden geliyor. Zamanı gelince faizi ile geri alırım.(!) Şaka bir kenara forum şu anlık iyi gidiyor.
Yapmam zaten. Şaka olsun diye yazdım. Forumu genel olarak beğeniyorum ve bir süre daha buradayım.Aman hocam altından kalkamayız yapmayın.