Neden Forum Kullanıyoruz

ScorFy

Doçent
Reaksiyon puanı
363
Bende eskiden sürekli bu forum'u neden kullanıyorlar derdim. Merak ettiğime bakar çıkardım şimdi ise canım her sıkıldığında forumdayım, özelliklede bu korona döneminde birileriyle bir şey tartışıp, bir şeyler hakkında fikir sahibi olmak artık beni mutlu etmeye başladı.

Dora

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,807
Eskiden çok daha canlıydı. Sosyal medya çıktı iş bozuldu. Eskilerin tadı artık kalmadı ama insanlar tanımadıkları ile kaynaşmak istiyor. Sohbet, bilgi, dostluk. Forumun hayata katkısı sosyal medyadan çok. Forum mutluluktur.

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
Abi sosyal medya. Misal Facebook öyle bir yerki Paylaşım yapardım teknoloji hakkında filan. Çevremde hiçkimse anlamazdı zaten.
Aile bireyleride facebookta olaya müdahale edince çok komik manzara çıkar ortaya.

Misal bir teknolojik alete yorum yap. Anne kardeş teyze ve akrabalar ahanda bu çocuk benim çocuğum Öpücük filanda attılar olayın ciddiliği komik bir hale dönüşüyor.

Redlonmas

Profesör
Reaksiyon puanı
3,077
Sistem toplama,AŞK acısı,telefon-tablet önerisi, Yeni insanlarla tanışmak İÇİN %20LİK KISIM.

Reaksiyon puanı
3,029
Çoğu içerik editörü ilk içeriğini bir forumda üretmiştir, forumların şahsen benim için önemi çok büyük. Forumlarda geçirdiğim süreler boyunca çok şey öğrendim, bence herkes bir forumu benimsemeli.

S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
Bende eskiden sürekli bu forum'u neden kullanıyorlar derdim. Merak ettiğime bakar çıkardım şimdi ise canım her sıkıldığında forumdayım, özelliklede bu korona döneminde birileriyle bir şey tartışıp, bir şeyler hakkında fikir sahibi olmak artık beni mutlu etmeye başladı.
bilmediğini öğrenmek bilmediği şeyi öğretmek olabilir sanırım

MrtAltg

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
12,109
Yılların alışkanlığı

İsimyok08

Profesör
Reaksiyon puanı
6,233
Zaman geçirmek için. Bilmediğim çoğu şeyi forumlardan öğrendim. Bildiğim şeylerlede başkalarına yardım ettim. Instagram'da 2 saat video izleyeceğime. Burda konulara bakarım , başkasına yardım ederim daha iyi. Bu aralar foruma fazla girmiyorum.

Toprak Kokusu

Profesör
Reaksiyon puanı
6,139
(hortlatiyorum burayı)
Sosyal medya kullanılacak durumda *değil* maalesef ? burada insan kendini geliştiyor ne güzel ?

Emir Aydın

Dekan
Reaksiyon puanı
3,635
Bu foruma ilk adım attığımda yardım almak için gelmiştim.
Şimdi ise yardım etmek için buradayım :)