Neden Ezan Okunurken Köpekler Uluyor ?

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Selam arkadaşlar başlıkta göründüğü gibi ben buınu anlamış değilim her yerde farklı şeyler yazıyor akşam ve sabah ezanlarında köpekler neden uluyor?

ramboberk

Profesör
Reaksiyon puanı
74
:thumbup: :thumbup: :thumbup:

[SDNTV]http://video.ak.facebook.com/video-ak-sf2p/v22832/85/37/102722729753989_60884.mp4[/SDNTV]

TaLaBe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ramboberk kardeşim neden gülüyosun bu duruma bende buna anlam vermiş değilim. komik bir durum varda acaba bizmi görmedik?

sorunun cevabına gelince:

Ezan okurken şeytanların kaçtığı hadis-i şerif ile bildirilmiştir. Horozlar melekleri görünce öterler. Hayvanlar bizim görmediklerimizi görebiliyorlar. Ezan okunurken köpeğin uluması hayra alamettir. Şeytanların kaçışını görmüş olabilir.
Selam ve dua ile...
Sorularla İslamiyet

Selam ve dua ile.

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
ya bir de derler ki köpeklerin havlaması bir çeşit zikir :) doğrumu bilmem

realmanager

Profesör
Reaksiyon puanı
99
ben gece vakitleri köpek havlamalarının üç harflilerle ilgisi olabileceğini düşünmekteyim.
biliyorsun sabah ezanı okununca üç harfliler kaybolur akşam ezanında gelirler
benimki sadece bir varsayım :)

hüzün_

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
523
bende TaLaBe arkadasımızın dedıgı gıbı bılıyorum

ramboberk

Profesör
Reaksiyon puanı
74
ramboberk kardeşim neden gülüyosun bu duruma bende buna anlam vermiş değilim. komik bir durum varda acaba bizmi görmedik?

sorunun cevabına gelince:

Ezan okurken şeytanların kaçtığı hadis-i şerif ile bildirilmiştir. Horozlar melekleri görünce öterler. Hayvanlar bizim görmediklerimizi görebiliyorlar. Ezan okunurken köpeğin uluması hayra alamettir. Şeytanların kaçışını görmüş olabilir.
Selam ve dua ile...
Sorularla İslamiyet

Selam ve dua ile.

dostum o smile ları süper anlamında koymuştum yani videoya güldüğüm için değil ki özellikle o videoyu konu için arayıp buldum

Yorumuma yaptığın tespit için üzüldüm :crying:

XabraL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ya bir de derler ki köpeklerin havlaması bir çeşit zikir :) doğrumu bilmem
bütün hayvanlar zikredicidir. kainatta Allahu tealayı zikretmeyen hiçbirşey yoktur. Hatta senin vucudun sen istemesen bile zikretmektedir. Ağaçlar, dağlar taşlar bile.