- Reaksiyon puanı
- 2,265
adam haklı beyler dağılınBir üyeye beyinsiz dersen hepimiz aynı prosedürü uygularız.
adam haklı beyler dağılınBir üyeye beyinsiz dersen hepimiz aynı prosedürü uygularız.
Çok kırıldım sadece. Nasıl kendimden nefret ettirdim onu da bilmiyorum..
İşte olayı bilmeden yorum yaptığı için böyle diyor hocam.Bir üyeye beyinsiz dersen hepimiz aynı prosedürü uygularız.
Olayı biliyor musun? Haketmese vermezler bence cezayı. Olayı bilmeden yorum yapma bence.Abi modlar çok saçma şeylere ban veriyor bence bütün modların onaylaması lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Herkes onaylarsa öyle banlamaları lazım
Böyle bir konu açtığına göre ayrılmayacağın konunun başında belli zaten . Hakettiğin bir ceza aldın ve cezan bitti. Direkt forumdan ayrılıyorum demektense kendine çekidüzen ver neler yaptığına bir bak nerede hata yaptığını görüp düzelt. Bir daha aynısını yaparsan yine ceza alacaksın zaten.gitmeyeceğim galiba
Biz kuralları uyguluyoruz, saçma değil. Hakaret eden cezayı alır.Abi modlar çok saçma şeylere ban veriyor bence bütün modların onaylaması lazım
Herkes onaylarsa öyle banlamaları lazım
Biz kuralları uyguluyoruz, saçma değil. Hakaret eden cezayı alır.
haklısınızBir üyeye beyinsiz dersen hepimiz aynı prosedürü uygularız.
İnisiyatif kullanma hakkımız mevcut ancak çoğunlukla kurallar çerçevesinde verilir. Uçuşan'a bakarsanız hangi madde ihlal edildiyse oradan duyuruyoruz zaten. Kafamızın estiğine göre uyarı vermiyoruz yani.Umarım ban yemem ama SDN'de banlar biraz moderatörlere kalıyor.Malum Sosyal'de kurallara göre.Bu bir eksik.
Moderatörlere mi?Umarım ban yemem ama SDN'de banlar biraz moderatörlere kalıyor.Malum Sosyal'de kurallara göre.Bu bir eksik.
Siz de açıklamışsınız zaten.İnisiyatif kullanma hakkımız mevcut ancak çoğunlukla kurallar çerçevesinde verilir. Uçuşan'a bakarsanız hangi madde ihlal edildiyse oradan duyuruyoruz zaten. Kafamızın estiğine göre uyarı vermiyoruz yani.
Doğrudur.Birikmiş puanlarla birleşince puan toplamına göre ceza işleniyor.
@grbzz doğru mudur?
Bu zamana kadar ben de hiç ban yemedim, hesabı devre dışı etme ve kendi isteğimi ile ayrılma haricinde.Aylardır forumdayım kimseyke kavgamda olmadı banda yemedim nasıl başarıyorsunuz sadece 1 kere hesabı kapattım
Ben hakareti kastetmedim.Moderatörlere mi?
Ben burada çıkıp size "beyinsiz" desem "anlatsam anlamazsın zaten" direkt raporlarsın değil mi? Sonra moderatör bakar burada bir kural ihlali var mı diye bakıyor. Hakareti görünce (ki bu kurallarda yazıyor) ceza puanını sisteme giriyor. Birikmiş puanlarla birleşince puan toplamına göre ceza işleniyor.
@grbzz doğru mudur?
Siz de açıklamışsınız zaten.
Forumunda artısını söyleyim yine de.İnisiyatif kullanma hakkımız mevcut ancak çoğunlukla kurallar çerçevesinde verilir. Uçuşan'a bakarsanız hangi madde ihlal edildiyse oradan duyuruyoruz zaten. Kafamızın estiğine göre uyarı vermiyoruz yani.
Boş ver kral. PP çok troll ya.ya anlamıyorum şunu yapman yanlış felan deseler dikkat ederim ama itici geliyor diyen kişi birde çook sevdiğim üyelerden @daily.Chavo
öyledir kendisiBoş ver kral. PP çok troll ya.![]()
Reklam yasak işte. Siz buranın eksi ve artılarından çok diğer forum ile karşılaştırıyorsunuz. Orası ayrı bir yer burası ayrı bir yer. Tüm forumlar aynı olsa isimlerinin farklı olmasının ne anlamı var?Ben hakareti kastetmedim.
Yanlış açıklamışım SDN'de reklam kapsamındaki kurallar çok saçma.Bu yüzden kaç kez ban yedim.Mesela çözümü başka bir yerli forumda,tartışmalar sorunu çözüyor fakat yerli olduğu için ban yiyoruz.Mesela bu kuralın değişmesi lazım.Çözüm atamıyorum mesela D(h) forumda ise uzun şekilde başlığı ve forumu anlatmaya çalışıyorum.Tabii diğer kişi de bunu uygulamaya çalışıyor.
Forumunda artısını söyleyim yine de.
+Yazım kuralları çok ciddi olmamasına rağmen başında donanım bulunan ve youtube kanalınca incelemeye yayınlayan haber forumundaki gibi değil.
+Raporlarda geri dönüşler var ve bu geri dönüşler açıklanıyor.Evet/Hayır şeklinde bırakılmıyor.
Rekabeti korumak için rakiplerinden geri kalmaman gerekir. Geri kalmazsan kaliten artar. SDN'de o reklam kuralı geri kalıyor. Sebebi o kuralı reklam amaçlı olduğu hissedilen şeyler değil bütün her şeyin reklam algılanması. Mesela bir ürün var SDN incelemesini yapmamış ama başka bir kanal yapmış. Ben bunu atamıyorum. Oysa forumun amacı yardımlaşmak.Reklam yasak işte. Siz buranın eksi ve artılarından çok diğer forum ile karşılaştırıyorsunuz. Orası ayrı bir yer burası ayrı bir yer. Tüm forumlar aynı olsa isimlerinin farklı olmasının ne anlamı var?
SDN Forum diğerlerinden hiç de geri kalmıyor bence.Rekabeti korumak için rakiplerinden geri kalmaman gerekir. Geri kalmazsan kaliten artar. SDN'de o reklam kuralı geri kalıyor. Sebebi o kuralı reklam amaçlı olduğu hissedilen şeyler değil bütün her şeyin reklam algılanması. Mesela bir ürün var SDN incelemesini yapmamış ama başka bir kanal yapmış. Ben bunu atamıyorum. Oysa forumun amacı yardımlaşmak.
SDN Forum diğerlerinden hiç de geri kalmıyor bence.Rekabeti korumak için rakiplerinden geri kalmaman gerekir. Geri kalmazsan kaliten artar. SDN'de o reklam kuralı geri kalıyor. Sebebi o kuralı reklam amaçlı olduğu hissedilen şeyler değil bütün her şeyin reklam algılanması. Mesela bir ürün var SDN incelemesini yapmamış ama başka bir kanal yapmış. Ben bunu atamıyorum. Oysa forumun amacı yardımlaşmak.
Bilgilendirme amacıyla attıysan özelden itiraz et. Ben SDN linki verdiğim halde silindiOysa forumun amacı yardımlaşmak.
Teşekkürler ama bir de ceza puanı alıyoruz.Bilgilendirme amacıyla attıysan özelden itiraz et. Ben SDN linki verdiğim halde silindiSonra geri getirdim.
Onu da silmesini iste. Sonuçta hatalı bir uyarıTeşekkürler ama bir de ceza puanı alıyoruz.
Teşekkürler.Onu da silmesini iste. Sonuçta hatalı bir uyarıSilmezse de konu açarsın.
Millet gelecek hayali kuruyor ben Covid-19'a yakalanma hayali.. Aslında bunun sebebi babamın bana çok soğuk davranması , onun beni merak etmesini görmeden ölmek istemiyorum..Kuralları ihlal ederseniz işlem uygulanması normaldir fakat çekip gitmenin abartı bir karar olduğunu söyleyebilirim. Bu profil fotoğrafını görünce bi' gülümseme geldi yüzüme, COVID-19 olmak istiyordun.Ben hastalığı attım mı bilmiyorum.
Bu konumu okuyan tüm saygı değer hocalarıma teşekkür ederek başlıyorum..
Öncelikle herkese merhaba , 7 günlük bir ban almıştım ve bu gerçekten son zamanlarda beni üzen durumlardan birisi oldu. Öncelikle foruma gelme amacım öğrenmek , öğrendiğimi öğretmek .. Faydalı olmaktıKüfür konusundaki açıklamamı profilime yaptım. İçinizden birinize hatam olduysa affedin.. Ban sürecimde aldığım yorumlarla sdn forumda resmen istenmediğimin farkına vardım. Bu konuda bazı ssleri koyacağım. Bu nedenle forumu bırakmayı düşünüyorum.
Hakkınızı Helal Edin..
SabırrrBende geçen birine sallıyor dedim diye ban yedim.