Ne yaptıysam silemedim bu dosyayı.(Lütfen yardım!) -ÇÖZÜLDÜ.-

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yashale
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yashale

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bir ara Fast Dictionary isimli programı bilgisayarıma kurmuştum ve daha sonra kaldırdım, bu programın bilgisayarımın başlat programlar kısmına koyduğu dosyayı bir türlü silemedim, ne yaptıysam olmadı Gipo File Utilities isimli programı denedim olmadı, Eraser isimli programı denedim olmadı birkaç program daha denedim yine olmadı, güvenli modda denedim olmadı, bu dosya bir türlü silinmiyor lütfen yardımcı olun nasıl silebilirim bu lanetli dosyayı....

yashale

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yardımın için teşekkür ederim fakat denediğim programlar arasında unlocker da vardı.
Sanırım gerçekten lanetli bu klasör :)

turoksin0

Profesör
Reaksiyon puanı
0
unlocker bende herşeyi siliyoo nasıl bi klasör o yav :D

mr.meseli

Doçent
Reaksiyon puanı
1
silici06 dedi ki:
birde ccleaner dene
Alakası var mı sence bu konuyla?
Neyse.. Unlocker yükledikten sonra klasörü hangi yazılımın kullandığını söylersen daha ayrıntılı bir şekilde yardımcı olabilirim sana. Windows kullanıyorsa bu klasörü, external hdd kutusu bul bi yerlerden veya hddki 2. hdd olarak ayarla. Bu şekilde ikincil hdd olacağından dosya veya dizin silme şansın olur. Ama bu kadar uraşmaya gerek yok. Unlocker sonucunu yaz...

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
unlocker silemese bile windows yeniden başlatıldığında yapması istenen eylem var, orda sil i seçmeyi dene bazen işe yarıyo

turoksin0

Profesör
Reaksiyon puanı
0
zaten unlocker silemezse öyle der bendede silemediği şey olmadı ama arkadaş ya yapmadı onu yada o bile işe yaramıyor

Reaksiyon puanı
188
killbox diye ücretsiz bir program var google a killbox yaz ilk sırada geliyo zaten ben onla bi çok şeyi silebildim.,

Programı indirince programda silinecek dosyanın tam yolunu yazıyosun

aşağıda birkaç seçenek var yeniden başlatınca sil çalışıyorsa durdur sil gibi. onları deneyebilirsin.

o da mı olmadı tak bi ntfs dos pro5 dos dan sil :D (ntfs dos pro 5'i Hirens Boot CD den bulabilirsin...)

murmillo

Asistan
Reaksiyon puanı
1
güvenli modda bilgisayarı açın ve unlocker ile silin. kesin sonuç vericektir.

yashale

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Teşekkür ederim, ben bu sorunu yazalı dört ay falan olmuştu fakat çözdüm sorunu herkese teşekkür ederim.

erdowan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aslında sadece silinemiyor ! Yani o klasörü gözden uzak biyere taşısaydın, derdin bitecekti :) Ben öle yaptım.