Ne yapıcam bilemiyorum

BeLLaToR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaslar öncelikle aranıza yeni geldiğim için 'Merhaba' demek istiyorum (: Sonra asıl konuma geliyorum; Bazı arkadasların konularını gördüm ve bende cesaret bulup bu konuyu açtım.. (:

Ben bundan 2 yıl önce dershaneye giderken 2. dönemin baslarına doğru malum şahsa karsı bir takım duygular hissetmeye basladım (: Fakat çok utangaç biriyim bu konularda.. Bu yüzden uzaktan bakıp durdum.. Bundan tam 1 yıl 9 ay sonra yani şuan ki zamanımızdan 3 ay önce bişeyler yaptım ve bunun facebookta adresini buldum ardından msn'ini buldum ve ekledim. Tam 3 ay oldu hep konusuyorum onunla muhabbet ediyorum fakat bundan ötesine hiç gidemiyorum. Neler yapabilirim, onun bana karsı neler hissettiğini nasıl anlayabilirim? sizlerden yorum bekliyorum.. Bu arada 9. sınıf öğrencisiyim...

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Üç aydır konuşuyorsan sana karşı bişeyler hissedip hissetmediğini azda olsa illaki anlamışsındır. :) Ben anlıyodum

knightx

Profesör
Reaksiyon puanı
15
herkesin başında var bu dert demekki:D:D

BeLLaToR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Üç aydır konuşuyorsan sana karşı bişeyler hissedip hissetmediğini azda olsa illaki anlamışsındır. :) Ben anlıyodum

Kesinlikle anlayamadım kardesim xD napıcamı bende bilemiyorum xxD Bu arada knightx; demekki.. (:

iskoco

Profesör
Reaksiyon puanı
12
bence onun cıktığı vardır sana karsı bişey hissetmiyordur

erayyynn

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Sen onun ne hissettiğini anlayamadıysan ona belli et azda olsa ;)
En azından sana bir arkadaş gibi değilde daha farklı davranacağını anlasın ;)

Bende 10.sınıftayım bu konularda hep aynı taktik xD

crazyboys90001

Profesör
Reaksiyon puanı
32
3 ay oldu ? aslında anlamışssın birşeyler ama farkına varamamışsın :D boşver bu kızı sen

BeLLaToR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bence onun cıktığı vardır sana karsı bişey hissetmiyordur
6. hislerin çok kuvvetli heralde... xD

Bırakmak elimde olsa hemen bırakırım :D

---------- saat 17:55 eklendi ---------- önceki mesaj saat 17:54 eklenmişti ----------

Sen onun ne hissettiğini anlayamadıysan ona belli et azda olsa ;)
En azından sana bir arkadaş gibi değilde daha farklı davranacağını anlasın ;)

Bende 10.sınıftayım bu konularda hep aynı taktik xD
Anlaması için neler yapabilirim biraz açsan xD

erayyynn

Doçent
Reaksiyon puanı
3
1.Herkesin saçma diyeceği birşey var ki SOR / sevdiği hüşlandığı biri var mı / Hem öğrenmiş olursun hem şüphelenebilir | Klasik |

2.Sana çok önemli birşey söyleyeceğim de.O da söyle fln der.Bi 2 dk sonra fln cvp ver.Neyse boşver sonra sölerim fln de (hayal gücünü çalıştır :D ) Kesinlikle ikinciye daha da şüphelenecektir ;) hatta anlayacaktır.

3.Daha sonra da muhabbete devam et konusu geçerse dershaneye giderken hep gözüm takılıodu sana fln de mesela ;)

Kişiseline Yalnızları Oynuyorum yaz :D

Tabi bunlar kaba taslak :D hayal gücünü çalıştır biraz daha güzel cümleler kur tamam işte :D

Baktın kız hep olumlu konuşuyor fln bi gün buluşalım mı takılırız fln de kabul ederse olur zaten o iş

Hep ona baktığından buluşunca bahsedebilirsin sonra da sevdiğini söylersin olur biter :D

BeLLaToR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
1.Herkesin saçma diyeceği birşey var ki SOR / sevdiği hüşlandığı biri var mı / Hem öğrenmiş olursun hem şüphelenebilir | Klasik |

2.Sana çok önemli birşey söyleyeceğim de.O da söyle fln der.Bi 2 dk sonra fln cvp ver.Neyse boşver sonra sölerim fln de (hayal gücünü çalıştır :D ) Kesinlikle ikinciye daha da şüphelenecektir ;) hatta anlayacaktır.

3.Daha sonra da muhabbete devam et konusu geçerse dershaneye giderken hep gözüm takılıodu sana fln de mesela ;)

Kişiseline Yalnızları Oynuyorum yaz :D

Tabi bunlar kaba taslak :D hayal gücünü çalıştır biraz daha güzel cümleler kur tamam işte :D

Baktın kız hep olumlu konuşuyor fln bi gün buluşalım mı takılırız fln de kabul ederse olur zaten o iş

Hep ona baktığından buluşunca bahsedebilirsin sonra da sevdiğini söylersin olur biter :D
Harika bilgiler... Saol kardeşim denicem..:D :D

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
forum güzin ablasını arıyor :D

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Bir tane kız gelip de böyle bir konu açıyor mu? Hayır.

Demek ki erkeklerimiz çok beceriksiz. :D Ben buradan bunu anlarım.

emrykn

Asistan
Reaksiyon puanı
4
msn telefon vs. bir kıza açıılınmaması gereken yerler. Onunla yüz yüze ol. Dışarı çık sinamaya gidin. Gezin eğlenin zaten bi süre sonra sensızlik duygusuna kapılır hep senle beraber olmak ister bi bakarsınız bir gün leb demeden leblebiyi anlamışssınız. O zaman belki de hiç kopmucak bi ilişkiye başlarsınız ama daha 9. sınıftaymışssın o yuzden daha bunun 12. sınıfı üni 1-2-3-4 .. u var o yuzden ortamlar kızlar değişceği için vazgeçebilirsinde

SADIKDAL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle Selamunaleykum kardeşim arkadaşlar ne yazmış okumadım ama daha Bismillah dokuzuncu sınıftasın böyle duygulardan o kadar çok yaşarsın ki sayısını sen bile unutursun birde bu kasım ayı aşk ayımı kardeşim bütün forumlarda böyle yazılar çıkıyor selametle

tolgacakiroglu

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Ya benim de boyle bir problemim var. Ilkokul 1. sinif ogrencisiyim. Yan sinifta bir kiz var ... XD XD

ds mosx

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Öncelikle Selamunaleykum kardeşim arkadaşlar ne yazmış okumadım ama daha Bismillah dokuzuncu sınıftasın böyle duygulardan o kadar çok yaşarsın ki sayısını sen bile unutursun birde bu kasım ayı aşk ayımı kardeşim bütün forumlarda böyle yazılar çıkıyor selametle
Bütün forumlarda böyle yazıların olduğu dışında hiç birşeye katılmıyorum :)

forum son günlerde itiraflarla doldu :D

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
dikkat ettimde çoğu yazanlar ya lise 1 de yeni ortamları oldukları için yada lise 2 de bölümlerde yeni kişilerle tanıştıkları için yada ilkokul 1. sınıfta yenib ir ortam olunca :D Allahtan bende böyle bir durum yok yeni ortama bir garip hissediyor kendini sanki zorundaymış gibi :D

Neanderthal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Kızın çık karşısına seni seviyorum de işte cevabına göre devam et ilişkine.

[BU]

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bro bizde aşık oluyoruz ama senin durumun farklı olmuş biraz.

kızla msnden herkes konuşur espri yapar falan ama herkes kızın yanında ona yaklaşamaz elini tutamaz.Bana sorarsan kızla msnden çok takılmaki reelde konusucak konun olsun.kız seni kankası olarakta görüyor olabilirseviyorda olabilir.Ama 3 ayda uzun bi süre bişeyler olmuştur mutlaka.Kızın seni sevdigini düşünüyosan teklif yaparsın öyle bırakırsın yenileriyle tanışırsın gözünü açarsın bu kadar basit.Ben sene başında hoşlanmıştım birisinden ama zamanla tanıdıkça vazgeçtim ondan gözüm açıldı.

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
bildiğim tek şey sanaldan aşk meşk olmaz... Kız sanalda seni sürekli görüyor mu ki aşık olsun. webcamlerle falan yürümez bunlar :D şahsen ben aşık olduğumu sanmıştım (sanalda) kızla gerçekte buluşunca ne aşkı yahu aşk buysa üstü kalsın dedim :D Şaka bi yana kızın hayatında biri var mı yok mu öğren. Varsa boşver gitsin, yoksa kızla konuşmaya bak

BeLLaToR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bildiğim tek şey sanaldan aşk meşk olmaz... Kız sanalda seni sürekli görüyor mu ki aşık olsun. webcamlerle falan yürümez bunlar :D şahsen ben aşık olduğumu sanmıştım (sanalda) kızla gerçekte buluşunca ne aşkı yahu aşk buysa üstü kalsın dedim :D Şaka bi yana kızın hayatında biri var mı yok mu öğren. Varsa boşver gitsin, yoksa kızla konuşmaya bak
Ben bu kızı tam 2 yıl takip ettim xD