findukfaresi
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 73
aranızda öğrenci yurtlarında kalmış varsa bilirler.ben özel kız yurdunda kalıyorum 7 kız bi daireyi paylaşıyoruz hemcinslerimden özür dileyerek sölüyorum kızlar çok geçmsiz kavgacı kıskanç alıngan ve dedikoducu oluruz (istisnalardan özür dierim) benim bi oda arkadaşım var adı ahu geçen sene de aynı katta kalıyoduk ama o zaman başka odadaydı.ben bu ahudan hiç haz etmem temizlikten bahseder yarım saat mutfakta bekleyen bulaşık için milletle kavga eder ama yanına pislikten yaklaşılmaz tuvalet temizliği nedir el yıkamak nedir bilmez.bide bi keresnde "emelle konuşursam şeref...im" demişti ama aynı gün emelle tekrar kanka oldular yani sözüne de güvenilmez.be o günden sonra ondan pek haz etmiyorum.bu ahu bana 2-3 gün önce küsmüş benle konuşmuyo sebebini sordum sölemedi sölersem kötü şeyler çıkar ağzımdan dedi ben de sen bilirsin hiç derdim değil dedim.ama şimdi içim içimi yiyo kudurcam şimdi meraktan ölcem acaba gerekçesi ne?be az buçuk anlıyorum karın ağrısını ama bence onu herkesn ortasında rezil etmeyim diye bana bişe sölemiyo gene tuvalet banyo temizliği yaa.banyoda klozetin üstü ve yerleri hep kanlı bırakmış saç olsa bi nebze kabul ederim.ya insan banyodan çıkarken dönüp arkasına bakmaz mı benm de doğal olarak midem kalktı.ahu yoktu o sırada evde ben de banyonun kapısına bişeler yazdım astım çok ağır oldu ama isim vermedm.o da ona alınmış hanfendi...napiiim ben şimdi...ahuyu sevmiyorum ama meraktan ölmek üzereyim gerekçesi ne diye.o bu sene mezun oluyo.ben de cumaretsi sabah ankara yolcusuyum.siz olsanız naparsnz bana akıl verin.ohhh be sonunda bunu kendime itiraf edebildim yani çaresiz olduğumu