Ne Yapacağımı Bilemedim

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
aranızda öğrenci yurtlarında kalmış varsa bilirler.ben özel kız yurdunda kalıyorum 7 kız bi daireyi paylaşıyoruz hemcinslerimden özür dileyerek sölüyorum kızlar çok geçmsiz kavgacı kıskanç alıngan ve dedikoducu oluruz (istisnalardan özür dierim) benim bi oda arkadaşım var adı ahu geçen sene de aynı katta kalıyoduk ama o zaman başka odadaydı.ben bu ahudan hiç haz etmem temizlikten bahseder yarım saat mutfakta bekleyen bulaşık için milletle kavga eder ama yanına pislikten yaklaşılmaz tuvalet temizliği nedir el yıkamak nedir bilmez.bide bi keresnde "emelle konuşursam şeref...im" demişti ama aynı gün emelle tekrar kanka oldular yani sözüne de güvenilmez.be o günden sonra ondan pek haz etmiyorum.bu ahu bana 2-3 gün önce küsmüş benle konuşmuyo sebebini sordum sölemedi sölersem kötü şeyler çıkar ağzımdan dedi ben de sen bilirsin hiç derdim değil dedim.ama şimdi içim içimi yiyo kudurcam şimdi meraktan ölcem acaba gerekçesi ne?be az buçuk anlıyorum karın ağrısını ama bence onu herkesn ortasında rezil etmeyim diye bana bişe sölemiyo gene tuvalet banyo temizliği yaa.banyoda klozetin üstü ve yerleri hep kanlı bırakmış saç olsa bi nebze kabul ederim.ya insan banyodan çıkarken dönüp arkasına bakmaz mı benm de doğal olarak midem kalktı.ahu yoktu o sırada evde ben de banyonun kapısına bişeler yazdım astım çok ağır oldu ama isim vermedm.o da ona alınmış hanfendi...napiiim ben şimdi...ahuyu sevmiyorum ama meraktan ölmek üzereyim gerekçesi ne diye.o bu sene mezun oluyo.ben de cumaretsi sabah ankara yolcusuyum.siz olsanız naparsnz bana akıl verin.ohhh be sonunda bunu kendime itiraf edebildim yani çaresiz olduğumu

Muzurr

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Wc böLümünde baya açık oLmuşsun o.O Neyse
Kendi fikrimi söylemem gerekirse , madem öyle düzenbaz biri sözünün eri değil
Nie takıosunki kafana :^) bırak kendi söylemicem diyip evcilik oynasın küçük cocuklar gibi... Sen meraklı tavırlar sergilersen bu onun daha cok hoşuna gider Zzz Ben hep susarım , sanada tavsiyem susman oLur.Zaten mezunmuş boşver gitsin takma kafana ;)

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
Muzurr dedi ki:
Nie takıosunki kafana :^) bırak kendi söylemicem diyip evcilik oynasın küçük cocuklar gibi... Sen meraklı tavırlar sergilersen bu onun daha cok hoşuna gider Zzz Ben hep susarım , sanada tavsiyem susman oLur.Zaten mezunmuş boşver gitsin takma kafana ;)
ya aslında kafama takmıyorum onun benle konuşmaması sorun değil de sebebini merak ettm sadece

Muzurr

Profesör
Reaksiyon puanı
4
ya aslında kafama takmıyorum onun benle konuşmaması sorun değil de sebebini merak ettm sadece

Çok önemli büyük bişiyse zaten gelir kendi duramaz söyler.Seni sinir etmek içinde yapabilir :]

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
Ben de buna benzer sorunlar yaşamıştım ama bazen o tartışmaları bile özlüyorum. Öğrenciyken anlamsız gelse de. Hakikaten kıymetini bilin öğrenciliğin. :)

Arkadaşınla olan kırgınlığa gelince madem ki merak ediyorsun sor bakalım güzelce. Yine de açıklamak istemezse yolu açık olsun.

buraqq

Profesör
Reaksiyon puanı
6
kanları filan orada bırakmış demişin ama erkeklere çok garip geliyor ve ayıp. bu meseleyi başka yerlerede bahsetme tuvalette filan(allahtan yanlış anlayışlı birisi değil tuvalette kan filan...)

hakimebu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
cok fazla acik olmussun ve cok igrenc duruyor

alaturkajoker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kimse darılmasın ama Başlık bana göre çok saçma olmuş.. Tamam paylaşım olayı ama paylaşılası bişi değil kanımca... Ama diğer arkadaşlara katılmadığım bir konu varki adet(regl) olayı... Niye bahsedilmesin ki... Bu doğanın kanunu, fizyolojik bir olay... ki annenizden ablanıza her sağlıklı doğurgan bayanın yaşadığı bir olay... Ben ayıp olarak görmüyorum....

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Muzurr dedi ki:

Katılıyorum ama 1.cümleye daha fazla