Boyum 1.80 kilom 83 . Nerdeyse hergün hasta olmadığım günler 10 km yürüyorum ve basket oynuyorum. Ancak kilo veremiyorum. Göbek bayağı ilerde artık ne yapabilirim. Spor'a Temmuz sonuna kadar başlıyayamam. @memogoren
Sonuç almak için ne kadar zaman gerekli.Ekmek, unlu mamül ve tatlı tüketimini komple kesmen lazım. Doyana kadar yeme, 1 tabakla doymasını bil. Gece çok acıkırsan 1 kase yoğurt.
Sporla desteklerim ancak 1 ay içinde değil.Metabolizmaya bağlı. Kesin bir sey söyleyemem. Sporla desteklemezsen fazla acıkırsın benden söylemesi.
Şu sıralar aile işleri varda. O yüzden 6 sene önce 1 sene vücut geliştirme yapmıştım oradan altyapım var.Hayırdır neden spor yapamıyorsun?
Yalnız 6 sene full çalıştım futbol basket göbek işi bu sene oldu.Altyapı olayı tamamen hikaye. Koskoca 6 sene.
Endrokonolojiye 7-8 senedir gidiyorum metabolizmam çok hızlı ancak bu sene sürekli evde tıs tıs oturduğum için çalışan bi sistem neredeyse yok.Bence önce bi endokrinoloji ye gidip metabolizmaya baktirmalisin..ona göre hareket edersin...
Bizim burda ekmeksiz ve tuzsuz olmuyorO zaman biraz hareket ve 3 beyazdan uzak durmalisin![]()
Neresiymis sizin orası yemeyide seviyosun anlaşılanBizim burda ekmeksiz ve tuzsuz olmuyor![]()
Suya kuyruk yağı karıştırıyosun heraldeSu içsem yarıyor.
Suya kuyruk yağı karıştırıyosun heralde![]()
ElazığNeresiymis sizin orası yemeyide seviyosun anlaşılan![]()
Ramazanda mümkün değil reyis7-8 öğün olarak yiyeceksin.. 3 ana öğün 4 ara öğün olmak üzere. Ara öğünlerde badem, meyve vb.. bir sürü yiyecek bulabilirsin.
Hamur işi filan aşaaa..![]()
Gakkoş du sanırımElazığ![]()
EvetGakkoş du sanırım![]()