Süpürgesiz cadı
Profesör
Şuan birisi, sana sorabileceğin herhangi bir sorunun cevabını verebilseydi, ona neyi sorardın?
Ben korkularını sorardım...!
O soru olmuyor sanırımhayatını anlat derdim
otobüs şoförleri herkes indikten sonra kapıları kapatıp nasıl iniyor.Şuan birisi, sana sorabileceğin herhangi bir sorunun cevabını verebilseydi, ona neyi sorardın?
bence kapıyı kapatmak için düğmeye basıyor kapanana kadar koşup iniyorotobüs şoförleri herkes indikten sonra kapıları kapatıp nasıl iniyor.
Onların kapısı ayrı değilmiydi yaotobüs şoförleri herkes indikten sonra kapıları kapatıp nasıl iniyor.
---- Mesajlar birleştirildi ----
bence kapıyı kapatmak için düğmeye basıyor kapanana kadar koşup iniyor
galiba. bu arada soruyu sorduğumuz kişi karşı cins mi ?Onların kapısı ayrı değilmiydi ya![]()
Sormak istediginiz kim olursa farketmeZ.galiba. bu arada soruyu sorduğumuz kişi karşı cins mi ?![]()
ben hayali birine değilde sana sormak istiyorum.böyle bir konu açmak aklına nereden geldi aceba ?Sormak istediginiz kim olursa farketmeZ.![]()
Güzel soruben hayali birine değilde sana sormak istiyorum.böyle bir konu açmak aklına nereden geldi aceba ?![]()
düşünce yapın çok farklı ben error verdim .Güzel soru
Bilmem oyle aklıma geldi![]()
Şuan birisi, sana sorabileceğin herhangi bir sorunun cevabını verebilseydi, ona neyi sorardın?
Farklı olmak her zaman hoşuma giden bi özelliğimdirdüşünce yapın çok farklı ben error verdim .![]()
Ben hatırlıyorumBir yıl önce bu günü hatırlıyor musun derdim.
O soru olmuyor sanırım![]()
Soru olmuyor.hayatını anlat
soru oluyorHayatını anlatırmısın
Otobüsün önünde bir kapak var onu açıp, kolu çeviriyorlar. Kapıyı açıp kapatmak için.otobüs şoförleri herkes indikten sonra kapıları kapatıp nasıl iniyor.
---- Mesajlar birleştirildi ----
bence kapıyı kapatmak için düğmeye basıyor kapanana kadar koşup iniyor
Annadım hocamOtobüsün önünde bir kapak var onu açıp, kolu çeviriyorlar. Kapıyı açıp kapatmak için.
Allah yoksa şu dağları kim yarattı?Şuan birisi, sana sorabileceğin herhangi bir sorunun cevabını verebilseydi, ona neyi sorardın?
Buda iyiymişnaber rrrrrr
şiirlerinizi çok beğeniyorum yaBuda iyiymiş![]()
Teşekkür ederimşiirlerinizi çok beğeniyorum ya
Ee nasıl gidiyor? derdim herhalde.
naber rrrrrr
Sorulur.Ne sorarsanız sorun size doğru cevap verecek birine naber nasıl gidiyo sorusu sorulurmu![]()