Ne Okuyorsunuz ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Empatik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Hanımın Çiftliği'ni okuyorum.

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Evet konuya ters gibi gözüküyor da :D

Okuyan arkadaşlara kitap okumanın, onlara sağladığı yararı söylemelerini isticektim?

Saymakla bitmez . Ama kendi açımdan derseniz. Ufkum genişledi. Kendimi daha iyi ifade edebilir hale geliyorum yavaş yavaş. Ve her okuduğum kitapda farklı bir öykü.. Farklı insanlar. Kişilik analizi için :) Okumam hızlandı. Sözel derslerde başarım arttı. çOK GÜZEL BİR KİTAPLIĞIM OLDU :d :D Sarılıp yatıyorum onlara :P

YEMEKTEYİZHASAN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Saymakla bitmez . Ama kendi açımdan derseniz. Ufkum genişledi. Kendimi daha iyi ifade edebilir hale geliyorum yavaş yavaş. Ve her okuduğum kitapda farklı bir öykü.. Farklı insanlar. Kişilik analizi için :) Okumam hızlandı. Sözel derslerde başarım arttı. çOK GÜZEL BİR KİTAPLIĞIM OLDU :d :D Sarılıp yatıyorum onlara :P

En eksik olduğum alan.. Bu yaz biraz toparlayalım.

Oqunes

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Buhara Yanıyor adlı kitaba sardım bu aralar.Gerçekten sürüklüyor.Yavuz bahadıroğlu yapmış bu eseri.Harzemşahlar'ın devlet durumu ile ilgili savaşları anlatan bir kitap.İnsanın Temür Melik diye bağırası geliyor açıkçası.

schindler2013

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evlilik ve aile hayatı diye bi kitap okuyorum. aile ve sosyal politikalar bakanlığı hazırlatmış, ücretsiz bir e-kitap. şu adreste de kitabın html versiyonu var. özenle hazırlanmış bir kitap. evlilik hazırlığındakilere ayrıca evlilere de öneririm :)

evlilik_ve_aile_hayati.jpg

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sistem-Karl Olsberg

Kapağının arka tarafındaki son cümleyi çok sevdim:
''Bilgisayarlarının ,açıp kapadıkları basit makineler olduğunu düşünenler! Düğmeye basmadan önce bir kez daha düşünün!''

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Sistem-Karl Olsberg

Kapağının arka tarafındaki son cümleyi çok sevdim:
''Bilgisayarlarının ,açıp kapadıkları basit makineler olduğunu düşünenler! Düğmeye basmadan önce bir kez daha düşünün!''

Çok iyi kitaptı ya :)

Dan Brownun kitaplarını bitiremedim gitti çok mu ağır yazıyor yoksa ben mi okuyamıyorum ? :S

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
buna başladım bakalım

- - - Mesaj Güncellendi - - -

resim2a.jpg

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
seneler önce okumaya başladığımda sıkılıp rafa kaldırdığım fakat şuan elimden bırakamadığım bir kitap..

93477634.jpg

cheleby

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
227
Arkadaşlar elimde Kızıl nehirler var.Grange'nin romanı.Kendisini okumuş bulunuyorum :) İsteyen olursa gönderebilirim.

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Tolstoy - Şeytan

Baş ucumda duruyor ama okumaya fırsatım olamadı daha :(