Orjinal bataryadan şaşma.iphone pilim %77 1.5 senedir kullanıyorum serviste değiştirmek istedim ama 349 tl deji marka öneriyorlar nasıl sizce
usta servisin 349 tl istediği pilin aynısı deji 89 tl nasıl oluyoriPhone için Dejinin yüksek kapasiteli bataryalarını öneririm.
kanka 349 tl çok para yavOrjinal bataryadan şaşma.
Yan sanayi batarya uzun vadede başını ağrıtabilir.Apple bataryanın da,şarj aletinin de orijinalinin alınmasını tavsiye ediyor.Yan sanayi batarya kısa vadede şişebilir, patlayabilir.Riski var sen bilirsin.Tercih senin.usta servisin 349 tl istediği pilin aynısı deji 89 tl nasıl oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
kanka 349 tl çok para yav
usta servisin 349 tl istediği pilin aynısı deji 89 tl nasıl oluyor
kanka 349 tl çok para yav
Orijinal bataryadan şaşmanı önermem fakat Deji'nin bataryalarına göz atabilirsin.iphone pilim %77 1.5 senedir kullanıyorum serviste değiştirmek istedim ama 349 tl deji marka öneriyorlar nasıl sizce
Deji'nin orijinalden farkı yok hatta daha iyi.Orijinal bataryadan şaşmanı önermem fakat Deji'nin bataryalarına göz atabilirsin.
Deji al tak bakma millete parasını onlar vermiyor.iphone pilim %77 1.5 senedir kullanıyorum serviste değiştirmek istedim ama 349 tl deji marka öneriyorlar nasıl sizce
aynen reis öyle yav tutturmuşlar orjinal ulan sizin pil ömrü bitse kesin gidip orjinal alcaksınız boş yapıyorlarDeji'nin orijinalden farkı yok hatta daha iyi.
Deji al tak bakma millete parasını onlar vermiyor.
çok komiksin kahkaha tufanıDuracell.
Senin kadar olmasamda öyleyimdir.aynen reis öyle yav tutturmuşlar orjinal ulan sizin pil ömrü bitse kesin gidip orjinal alcaksınız boş yapıyorlar
çok komiksin kahkaha tufanı
6S Plus telefonumun bataryasını Ocak ayında değiştirip DEJİ marka 2750 mah olanını aldım. Memnunum ve tavsiye ederim.iphone pilim %77 1.5 senedir kullanıyorum serviste değiştirmek istedim ama 349 tl deji marka öneriyorlar nasıl sizce