Öneri Ne kadar iyi İngilizce biliyorsunuz?

Omurerkil

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Günümüz de artık bir dil yetmiyor birden fazla dil gerekiyor bir dil bir insan iki dil iki insan boşa dememişler. İngilizce günümüzün dünyanin en bilinen en yaygın dillerinden biri ve öğrenmede zorluk mu çekiyorsunuz yada geliştirmek mi istiyorsunuz işte size Genel İngilizce Kursları Ankara da eğitim veren harika bir işletme tavsiye edeceğim

Bu eğitim kurumu profesyonel uzman hocaları ile İngilizcenizi üst seviyelere taşıyıp perfect İngilizce konuşmanızı sağlayacak. Kaliteli eğitim almak herkesin hakkı ve işlerini titizlikle yapıyorlar. Kalite asla tesadüf değildir unutmayın.

Son düzenleyen moderatör:
Reaksiyon puanı
993
Ben öğrenemedim bir türlü en son vazgeçtim bizim dile göre çok ters kalıyor cümle yapma şekli açısından.

AMC

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
844
Isime yarayacak kadar yildim birsey ogrenemem artik

Red Gui11otine

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Ben öğrenemedim bir türlü en son vazgeçtim bizim dile göre çok ters kalıyor cümle yapma şekli açısından.
ya aslında, mesela ben de böyle diyen bir insandım. şimdi en azından a2 kadar ingilizcem var. nasıl öğrendim diye sorarsanız eğer, okuldan ya da oyunlardan öğrenmedim. tamamen zamanla isteğim dışında oldu. her şey discordda yabancı insanlarla konuşmaya başladıktan sonra oldu. sonra zaten rezil olmamak için google çeviri-discord-google çeviri-discord paradoksu bir yerden sonra kırılmaya başlayacak.

Reaksiyon puanı
993
ya aslında, mesela ben de böyle diyen bir insandım. şimdi en azından a2 kadar ingilizcem var. nasıl öğrendim diye sorarsanız eğer, okuldan ya da oyunlardan öğrenmedim. tamamen zamanla isteğim dışında oldu. her şey discordda yabancı insanlarla konuşmaya başladıktan sonra oldu. sonra zaten rezil olmamak için google çeviri-discord-google çeviri-discord paradoksu bir yerden sonra kırılmaya başlayacak.
Evimde kendi odam yokki şöyle bişi yapsam çünkü bu da çok tavsiye edildi işe yaracağına eminim ben de ama işte amalar ?

gymrat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardesim gerçekten bende senin gibi onyargılıydım cok farklı öğrenemiyom falan diyodum sonrasında konusarak öğren die bi siteye şans verdim her yerde görüyordum reklamlarını valla aldığım en doğru kararlardan biri oldu yahu aslında ing öğrenmek değilmiş zor olan hocalarımız bize bunu zorlaştırmış yıllarca

MadResister

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
413
kardesim gerçekten bende senin gibi onyargılıydım cok farklı öğrenemiyom falan diyodum sonrasında konusarak öğren die bi siteye şans verdim her yerde görüyordum reklamlarını valla aldığım en doğru kararlardan biri oldu yahu aslında ing öğrenmek değilmiş zor olan hocalarımız bize bunu zorlaştırmış yıllarca
Malum öğretmenlerimiz okulda saçma sapan konular öğretiyorlar. Dil bilgisinden başlamıyorlar ki hiç Reading, Writing, Speaking ve Listening'den falan.

Alanur Erdemir

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
19,152
17 yaşındayım c2 seviyesinde konuşabiliyorum. Tek sıkıntı bazen fazla heyecanlanıyorum...

gymrat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Malum öğretmenlerimiz okulda saçma sapan konular öğretiyorlar. Dil bilgisinden başlamıyorlar ki hiç Reading, Writing, Speaking ve Listening'den falan.
gercekten haklısın kardesim ya böyle şeylerin temelden değişmesi gerekiyor aslında ama okullarda yakalayamadığım bu becerileri dediğim gibi en azından speaking konusunda konusarak öğren cok yardımcı oldu bana