Ne İllet Bir Virüs Silemiyorum:S(Agent Virüsü)

karakule_66

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Merhaba arkadaşlar

son 2 aydan beri bilgisayarımda agent virüsü var ve tüm dosyalara yayıldı kaspersky siliyor ama bilgisayarı açtığımda tekrar kendini kopyalıyor:thumbdown:.Geçen gün sdn editörleri bu virüsü ele almışlardı ama çözüm yolu yokmu?Web sitemin dosyalarına bile girdi.Bunu nasıl temizleyebilirim formattan başka?.Yardım edin lütfen:confused1:

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
virüsler için remove toollar vardır onlarla silmeyi denedin mi?

karakule_66

Asistan
Reaksiyon puanı
4
virüsler için remove toollar vardır onlarla silmeyi denedin mi?

Hayır.Kaspersky hepsinden iyi diye düşündüm.Virüsü siliyor ama bilgisyarı tekrar açtığımda tekrar uyarı veriyor.Kendini kopyalıyor galiba:confused1:

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Avira nın rescue me kurtarma cd si olmalı sitesine girip kurtarma cd sini indirip dosyaları cdye yazdırın açılışta bot edip sistemini taratın tüm virüslerden kurtulun

bold_death

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Eset Nod32 Smart Security 4 Kur. Bulduğu virüsün kurtulma şansı %0

karakule_66

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Avira nın rescue me kurtarma cd si olmalı sitesine girip kurtarma cd sini indirip dosyaları cdye yazdırın açılışta bot edip sistemini taratın tüm virüslerden kurtulun

Kurtarma cd'si derken sadece virüsleri siliyor demi?Ama birçok dosyaya bulaşmış,dosyalarıda silermi?

---------- saat 17:55 eklendi ---------- önceki mesaj saat 17:54 eklenmişti ----------

Eset Nod32 Smart Security 4 Kur. Bulduğu virüsün kurtulma şansı %0

Hocam zaten şu an kullandığım kaspersky'da siliyor ama kendini kopyalayıp duruyor.Bi bakıyorum win32 klasöründe bi bakıyorum müzikler klasöründe bi bakıyorum.Oyunların içinde:S

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
çeşitli yöntemler vardır bunun için
ilk önce geri dönüşüm noktalarını kaldırmak ve kapamak gibi
daha sonra güvenli kip ve tarama gerçekleştirilir

ayrıca remove toollar daha çok sadece o virüsün varlığını araştırır ve hem çoğalmasını engeller hemde anında yok eder
bi dene bakalım sorun çözülcek mi

karakule_66

Asistan
Reaksiyon puanı
4
çeşitli yöntemler vardır bunun için
ilk önce geri dönüşüm noktalarını kaldırmak ve kapamak gibi
daha sonra güvenli kip ve tarama gerçekleştirilir

ayrıca remove toollar daha çok sadece o virüsün varlığını araştırır ve hem çoğalmasını engeller hemde anında yok eder
bi dene bakalım sorun çözülcek mi

tamam hocam deniycem teşekkürler

bold_death

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Eğer KASPERSKY virüsü tamamen etkisiz hale getirip silseydi virüs hiçbir işlem yapamayarak sisteme zarar vermezdi.

naUst

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Virüsleri silmek için en güvenli proğram Combofix düşünüyorum.Her virüse karşı silmek için güvenli bence :D

karakule_66

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Tüm önerileriniz için teşekkürler arkadaşlar.Peki bu dediğiniz programları yüklersem Kaspersky ile çakışırmı ?

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
Tüm önerileriniz için teşekkürler arkadaşlar.Peki bu dediğiniz programları yüklersem Kaspersky ile çakışırmı ?
remove toollar çakışmaz çünkü antivirüs değillerdir
ufak bi boyutu vardır (bi kaç mb)
kurarsın çalıştırırsın %90 başarılı olur

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Norman Malware Cleaner ile sistemini taratırmısın.
Bir ara banada böyle illet bir virüs bulaşmıştı denemediğim program kalmamıştı en son bunu denedim ve tüm exelere bulaşan virüsleri ve malwareleri buldu temizledi.

Bendeki sorun format atsan dahi geri geliyordu sanırsam exelere bulaşmıştı, norman ilacım olmuştu :)

karakule_66

Asistan
Reaksiyon puanı
4
remove toollar çakışmaz çünkü antivirüs değillerdir
ufak bi boyutu vardır (bi kaç mb)
kurarsın çalıştırırsın %90 başarılı olur

hocam remove toollar derken Remove Toolbar'ımı kasettin acaba?Googleye yazıyorum ama Remove Toollar diye bişey çıkmıyor.Bunumu denemek istediğiniz diyor:Remove Toolbar

webrettin

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
Temizledikten sonra ramleri de çıkarıp tak belki sorunun çözülür.

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
toolbar da olabilir sadece tool olarakta geçebilir farketmez indir ve çalıştır
ayrıca normanı tavsiye etmem özelikle birçok exe yi virüs olarak tanıyo

---------- saat 18:10 eklendi ---------- önceki mesaj saat 18:09 eklenmişti ----------

Ramller ile ne alakası var anlamadım:blink:
ramler bilgisayar kapanana ya da 24 saat dolana kadar hafızalarında ufak boyutlu dosyaları tutarlar o yüzden rest at onlara diyo

karakule_66

Asistan
Reaksiyon puanı
4
toolbar da olabilir sadece tool olarakta geçebilir farketmez indir ve çalıştır
ayrıca normanı tavsiye etmem özelikle birçok exe yi virüs olarak tanıyo

---------- saat 18:10 eklendi ---------- önceki mesaj saat 18:09 eklenmişti ----------

ramler bilgisayar kapanana ya da 24 saat dolana kadar hafızalarında ufak boyutlu dosyaları tutarlar o yüzden rest at onlara diyo

anladım teşekkürler

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Kurtarma cd'si derken sadece virüsleri siliyor demi?Ama birçok dosyaya bulaşmış,dosyalarıda silermi?

Evet virüsleri siler ancak sen

İlkten altta yazdığım adımları uygula ondan sonra son çare olarak kurtarma cd sini denersin

İlkten kasperskyı devre dışı bırak ardından combofix programını indir ve çalıştır sistemi taramaya başlayacaktır ve kendine özgü mavi bir ekranda çalışacaktır panik yapma ve hiçbir tuşa dokunma restart işlemi bittikten sonra kaspersky ile güzelce bir tarat ve virüsleri sil bu yöntemle virüslerden kurtulabilirsin virüs olayı başa bela olacağı için antivirüs prograları altında sisteminde görünebilir o yüzden combofix ve kaspersky programları harici sisteminde bir virüs programı kuruluysa o programı kaldır sorununu bu yolla halledebilirsin haledemezssen en son çare kurtarma cd sidir.

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
boot edilebilen antiler var. cdye yazdırıp bilgisayarı yeniden başlat sdyi boot et. bilgisayar başlamadan temizlemiş olur.

tolgasal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Uzun zamandır şöyle illet bir virüsle uğraşma zevkinden mahrum kaldım. Strateji oyunları bile format atmadan windows kurtarmanın verdiği zevki veremez. En basit antivirüs programı bile böyle illet virüsleri görür ve temizler. Özel bir program aramana pek gerek yok. Eğer virüs çok popülerse tüm antivirüs firmaları özel bir programcık çıkarır. Genellikle ücretsizdir.

---------- saat 13:08 eklendi ---------- önceki mesaj saat 13:04 eklenmişti ----------

Burası işine yarar. Program kurmana gerek kalmadan.

http://www.ehow.com/how_5532648_remove-winagent-virus.html

alpay29

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
gizli dosyaları görünür hale getir combofixi dene...

tolgasal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Aynı şeyler tekrarlamaya gerek yok. Sorunun kaynağına inin lütfen. Eğer sorun W32 agent virüsü ise ona göre bir strateji bulacaksınız. Bu da o virüsün silinmesi. Aşağıda yazılanları yaparsanız sorun kalmaz.

1. Başlat - Çalıştır - taskmgr - İşlemler menüsünü aç.

2. İsim sırasına göre dizdir.

3. skupdater.exe, ssk.exe, sskupdater.exe5102.exe, ssk.exe, 5102.exe adlı çalışan uygulamaları sonlandır.

4. Arama menüsüne gel. Tüm dosya ve klasörleri işaretle (gizliler dahil)

5. Bulduğu tüm sskupdater.exe, ssk.exe, 5102.exe dosyalarını sil. PC Yi resetle ve kurtul.

tolgasal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Kesin boşa konuşuyorum. İnsanlar takıldı mı çözmek imkansız.

:D