defacerGLD
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3,068
patinaj ???Ya, ben onu iple oynatmaya çalışıyorum, mal mal bakıyor, tam gece 11 oluyor uykum geliyor, yatacağım tahtada patinaj çekmeye başlıyor.
patinaj ???Ya, ben onu iple oynatmaya çalışıyorum, mal mal bakıyor, tam gece 11 oluyor uykum geliyor, yatacağım tahtada patinaj çekmeye başlıyor.
MAŞALLAH2 tane poudle kaniş ve 4 yavrusu
11 tane civciv
10 tane tavuk
2 horoz
2 ördek
Kuş vardı öldü
Biraz daha duzgun kelimeler kullansaniz iyi olur.sokak kedisi besliyorum boklunun teki
Maşallah. Size ihtiyaç duyuyorlar mı Ben de bir kedi sahiplenmek istiyorum sokaktan ancak babam evde kedi düşüncesine bile katlanamıyor.6 tane kedi bakıyorum.
Ben bahçede bakıyorum 3 tane yavru var 2-3 haftalık, 1 tane 6 aylık ablaları var annesiyle babası doğurunca buraya getiriyor hepsi de alıştı 1 aile bahçemizde yaşıyor.Maşallah. Size ihtiyaç duyuyorlar mı Ben de bir kedi sahiplenmek istiyorum sokaktan ancak babam evde kedi düşüncesine bile katlanamıyor.
Senin kediler çocukları doğurduktan sonra sana bırakıp kendi hayatlarını yaşamaya gitmişler resmen Bakımı biraz zor olsa da hayvan sevgisinin yerini hiçbir şey dolduramıyor gerçekten. Kolay gelsin.Ben bahçede bakıyorum 3 tane yavru var 2-3 haftalık, 1 tane 6 aylık ablaları var annesiyle babası doğurunca buraya getiriyor hepsi de alıştı 1 aile bahçemizde yaşıyor.
Fino ve pitbull.Ne besliyorsunuz evcil hayvan olarak ?
Teşekkür ederim sevince her zorluğun üstesinden geliniyorSenin kediler çocukları doğurduktan sonra sana bırakıp kendi hayatlarını yaşamaya gitmişler resmen Bakımı biraz zor olsa da hayvan sevgisinin yerini hiçbir şey dolduramıyor gerçekten. Kolay gelsin.
Benim ki de hemen beni görünce yanıma uçuyor ve hemen konuşmaya başlıyor.Muhabbet kuşu beni gördüğü zaman fıstık diye bağırıyor ?
Hocam sevdiğimden öyle dedimBiraz daha duzgun kelimeler kullansaniz iyi olur.
Kaplumbağalar et yer mii ?Annem kedi almıyor eve kusu zor aldık
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ha bide kaplumba var et yemeyi sever ??
En iyisi