Ne Alsam ?

alpotter

Profesör
Reaksiyon puanı
4,115
Ben zamanında 620'ye bianchi snap bisiklet almıştım. Hala taş gibi. Abov fiyat fırlamış 1200 küsür bir şey olmuş size tavsiyem neye ihtiyacınız varsa onu alın ben bisiklet tavsiye ederim hem gidip gelirken spor yapmış olursunuz bilgisayar da telefon da varmış zaten bozulmadığı sürece yenisine gerek yok. Lise önemli şimdi yeni pc'de telefonda kendini kontrol edemeyip oyun oynama durumu da var.

¹ ChamPoinT ¹

Profesör
Reaksiyon puanı
595
Ben zamanında 620'ye bianchi snap bisiklet almıştım. Hala taş gibi. Abov fiyat fırlamış 1200 küsür bir şey olmuş size tavsiyem neye ihtiyacınız varsa onu alın ben bisiklet tavsiye ederim hem gidip gelirken spor yapmış olursunuz bilgisayar da telefon da varmış zaten bozulmadığı sürece yenisine gerek yok. Lise önemli şimdi yeni pc'de telefonda kendini kontrol edemeyip oyun oynama durumu da var.
Çok doğru , yorumun için teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya ben bisiklet ince teker almak istiyorum.
O modeller nasıl ne önerebilirsin ?

Bu nasıl beni uçururmu ?
Not:Fazla uçmasın mesafe 25 dklık

Son düzenleme:

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029
Çok doğru , yorumun için teşekkürler.

Ya ben bisiklet ince teker almak istiyorum.
O modeller nasıl ne önerebilirsin ?

Bu nasıl beni uçururmu ?
Not:Fazla uçmasın mesafe 25 dklık
Benimkine baktın mı? Ben bayağı hız yapıyorum.

Guaqroz

Asistan
Reaksiyon puanı
168
Selam Arkadaşlar
Atkadaşlar benim bi Bilgisayar ve bi telefonum var. Ve eğer Lisede Takdir getirirsem Ne istersen alırım dediler.
Ve Sizce eğer takdir getirirsem ne alayım ?
Şimdiden Teşekkürler ?
Bence telefon al bilgisayar alırlarsa oyun oynarsın ve buda geleceğin için sıkıntı olabilir :)

¹ ChamPoinT ¹

Profesör
Reaksiyon puanı
595
PC varsa donanımını iyileştirebilirsin, telefon satıp üstüne para koyup daha güzelini alabilirsin. Bisiklet sıfır veya 2.el temiz alabilirsin.
Tamam telefon almayı düşünüyorum şuan 3.5 K ya

PC varsa donanımını iyileştirebilirsin, telefon satıp üstüne para koyup daha güzelini alabilirsin. Bisiklet sıfır veya 2.el temiz alabilirsin.

Komik bir şey mi söyledim :) ???
Yok biraz gülesim geldi

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029
Realme nasıl ? Realme 6 pro yıldırım desenli ?
O da güzel. Ben onu IPS LCD ekranından,parmak izinin yanda olmasından ve bataryasından tercih etmemiştim.
IPS LCD de olur diyorsan alabilirsin. Ama dersen ki AMOLED olsun o zaman Mi Note 10 Lite veya Redmi K30 Ultra.

¹ ChamPoinT ¹

Profesör
Reaksiyon puanı
595
O da güzel. Ben onu IPS LCD ekranından,parmak izinin yanda olmasından ve bataryasından tercih etmemiştim.
IPS LCD de olur diyorsan alabilirsin. Ama dersen ki AMOLED olsun o zaman Mi Note 10 Lite veya Redmi K30 Ultra.
Fazla fark varmı mi note 10 lite la ?

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029
1 yıl önce çıkmış cihaz. Ön kamera olarak bir artısı var. Ama fiyatı fazla.

¹ ChamPoinT ¹

Profesör
Reaksiyon puanı
595
Önceliklerini belirtirsen yardımcı olayım. Ben de ikisi arasında kalmıştım.
Tasarım , kamera , ısınma olmasın , beni 5 -7 yıl götürsün. Ve bozulma falan olmasın. Sıkıntı çıkarmayacak ve beni üzmeyecek bir telefon olsun.

alpotter

Profesör
Reaksiyon puanı
4,115
Tasarım , kamera , ısınma olmasın , beni 5 -7 yıl götürsün. Ve bozulma falan olmasın. Sıkıntı çıkarmayacak ve beni üzmeyecek bir telefon olsun.
Arka kamerada Mi note 10 Lite, ön kamerada Realme 6 Pro.
5 7 yıl götürmesi bu fiyatlarda zor. Amiral gemisi modeller bile 5 6 yıl zor dayanıyor.
Mi note 10 lite hakkında birçok şikayet olduğu için pek de önermek istemem.
Bu bütçede benim önerim Realme 6 Pro olur.