Soru Ne Almalıyım

enesman45

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bütçem 5000tl civarı. Telefonda oyun oynamam. Telefonu Sosyal medyada, tarayıcıda ve kamera için kullanırım. Sağlam uzun ömürlü ilerde pek kasma donma yapmayacak bir telefon arıyorum yeni yeni çıkan telefon markalarına karşı önyargılarım var. kafamda iphone se 2020 var. fakat onunda bataryasının çabuk öldüğünü duydum. Önerilerinizi bekliyorum.

Realhas the Great

Profesör
Reaksiyon puanı
7,987
Hocam bence dediğiniz gibi Se 2020 alın.Sizi üzmeyecek bir modeldir onun dışında Snapdragonlu S20 fe alabilirsiniz ama o bütçenizi birazcık aşıyor.

enesman45

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
kesin iphone se yerine alınırsa bütçemi zorlayabilirim. fakat s20 fe yi incelediğimde karşıma SM-G780G VE SM-G780F olmak üzere 2 farklı model çıkıyor farkları nedir?

enesman45

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
teşekkür ettim baktım şimdi se ile fiyat farkı yok hatta aynı depolama alanında se daha pahalı o yüzden. sanırım tercihim S20 Fe den yana olacak

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
Snapdragon'lu S20 FE öneririm.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kesin iphone se yerine alınırsa bütçemi zorlayabilirim. fakat s20 fe yi incelediğimde karşıma SM-G780G VE SM-G780F olmak üzere 2 farklı model çıkıyor farkları nedir?
G780G Snapdragon'lu, G780F Exynos'lu model.

Apple Lover

Profesör
Reaksiyon puanı
707
Yenilenmiş veya 2. El telefonları düşünürmüsün

bence android alacağına bunu al daha uzun ömürlü olur hemde samsung veya başka markalar gibi yazılım desteği 3 yıl sonra bitmez en az 5-6 yıl kullanırsın

var. kafamda iphone se 2020 var. fakat onunda bataryasının çabuk öldüğünü duydum
Batarya bittiği an gidip değiştirtirsin

Son düzenleme:

enesman45

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Yenilenmiş veya 2. El telefonları düşünürmüsün

bence android alacağına bunu al daha uzun ömürlü olur hemde samsung veya başka markalar gibi yazılım desteği 3 yıl sonra bitmez en az 5-6 yıl kullanırsın

Batarya bittiği an gidip değiştirtirsin
yok düşünmem sağol.
batarya değişimi ücretsiz mi ?

attığın telefon bütçemi aşıyor ayrıca