Ne almalıyım ? Tablet pc mi Telefon mu ?

mekik1111

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Tablet ihtiyacın oaln biri isen tablet . Hani ciddi derecede fazla nette olan ve dışarda ihtiyaç hisseden . Tam anlamıyla kullanacaksan yoksa telefon almalısın.

Vefasiz

Doçent
Reaksiyon puanı
0
ya telefonu boş koy tablet al..Telefonu boş ver bence telefondan ne kadar nete girebilirsin ki yada ne kadar oyun oynayabilirsin ? Şarjı ne kadar gider..Telefonu telefon amacında kullan bence :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende senin gibi kararsız kalmıştım ama sonunda kerarımı verdim. Bugün samsung galaxy note 10.1'in siparişini verdim. 3 gün sonra Allah nasip ederse gidip alıcam :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:Dbenim sana tavsiyem filmi ve nette takılmayı seviyorsan ve o amaçlara yakın bir şeyler istiyorsan tablet al hem 10.1 de sim takıp sms atabiliyon ama ben mesaj isterim telefonla konuşmak isterim telefondanda nete girerim diyosan samsung galaxy note 1 yada 2 yada s2 yada s3 almaısın:confused1:

Reaksiyon puanı
10,315
fiyatı konusunda bişey diyemem ama, hem tablet hem telefon olan asus padphone alırsan her iki ihtiyacını da tek bir cihaz ile karşılamış olursun kardeşim.

yaklaşık s3 boyutunda bir telefon, 10.1" boyutunda da bir tablet, ikisi aynı cihaz!

bir taşla iki kuş yani! :)

ama türkiyeye gelmesi muhtemelen kasım sonu aralık ayını falan bulabilir.

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Asus PadPhone çok mantıklı.

Lakin, senin ihtiyaçları biz daha iyi bilebilir miyiz? :)