Nasılız?

Nasılız?

• Kullanılan toplam oy
    54

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Linux bölümü açıldığından beri Linux'a olan merak arttı fakat kafamda bir soru var. Bu konuda nasılız? Yani forumda o kadar kıyamet kopardık Linux bölümü için, sizler de şahit oldunuz. Şimdi açıldı ve biz nasılız? Beklediğiniz şeyleri verebiliyor muyuz? Varsa eksiklerimiz nelerdir?

Bunu sorma amacım, Linux bölümünü daha iyi bir yere getirebilmek için neler yapabileceğimiz hakkında fikir sahibi olabilmek.

realmanager

Profesör
Reaksiyon puanı
99
Bence yeterince iyiyiz.
En azından istekli.
Diğer bazı linux forumlarında yardım edilirken sanki zorla yardım ediliyormuş havası var. Burada onu görmedim.
Emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkür ederim...

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Bencede Orta Kalite Ama Linux Kapsama Dışında

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
Linux kurduğum zaman daha bir ilgim olucak, iyi gidiyor

İyi çalışmalar

ultrAslan91

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Bu bölümün açılması için çok uğraş verdiniz ve şu an da elinizden geleni yapıyorsunuz. Tabii ki daha iyi olabilir, fakat benim şahsi fikrim forumdaki diğer birçok bölüme kıyasla Linux bölümü çok daha aktif. En azından birşeyler yapma amacı ve çabası içindesiniz. İyi çalışmalar :flowers:

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Bu bölümün açılması için çok uğraş verdiniz ve şu an da elinizden geleni yapıyorsunuz. Tabii ki daha iyi olabilir, fakat benim şahsi fikrim forumdaki diğer birçok bölüme kıyasla Linux bölümü çok daha aktif. En azından birşeyler yapma amacı ve çabası içindesiniz. İyi çalışmalar :flowers:

Teşekkür ederim. Daha iyi olabileceğini söylemişsin, sence ne yapmamız gerekiyor?

penguin

Profesör
Reaksiyon puanı
202
Biraz daha zorlarsak, sitenin sloganını "SDN: Biliyorsan paylaş, bilmiyorsan sor" yerine, "SDN: Penguenler diyarı" olarak değiştirmek zorunda kalacaklar. :D

EzberimSin

Profesör
Reaksiyon puanı
11
ben cevap belirtmek istemedim çünkü linux kullanmıyorum fakat çok merak ediyorum tek endişem kullanamama ve donanım uyumsuzluğu

shakal

Profesör
Reaksiyon puanı
29
su an genel bir linux kullanici bölümü yok kimi ubuntu kullaniyor kimi pardus kullaniyor ben örnek kimi suse kullaniyor ,su ana kadar belli basli bilgilendirme disinda cekisme var

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Harikasın Jea, senin gibi azimli biri daha zor bulunur.

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Harikasın Jea, senin gibi azimli biri daha zor bulunur.

Ben değil, "biz". :)

su an genel bir linux kullanici bölümü yok kimi ubuntu kullaniyor kimi pardus kullaniyor ben örnek kimi suse kullaniyor ,su ana kadar belli basli bilgilendirme disinda cekisme var

Haklısın shakal, kendimden biliyorum; realmanager'la resmen birbirimize girdiğimiz konular oldu. :)

Linux bölümü açıldığından beri Windows vs Linux oldu Ubuntu vs Pardus veya Ubuntu vs OpenSuSE. :(

Bir şeyleri yanlış yapıyoruz, kesinlikle...

shakal

Profesör
Reaksiyon puanı
29
ben cevap belirtmek istemedim çünkü linux kullanmıyorum fakat çok merak ediyorum tek endişem kullanamama ve donanım uyumsuzluğu

parayla degilya kardes kur yükle yada direk livecd si var eger usb ye yüklersen hdd den daha hizli oluyor saten anlarsin

özellikle sunu yükle eger livecd kullanacaksan deneme amacli linux mint gnome görünümlü ilk etap soguk geliyor insana ama her seyi kendin tasarlaya biliyorsun,yada pardus kullan diyecem ama onun simdilik livecd si yok ama pc ye kuracaksan onu kur bilgilerini yedekle bismillah de basla ,kde 4 windows gibidir ,eger kde4 kullanacaksan pardus yada mandriva kullan open suse ye sakin elini bile sürme ,ben sürdüm 30 dakika sonra sildim :) ama pardus kurarsan ilk etap hersey icinde sana tek kullanmak kaliyor ,özellikle nvidia kartin varsa cok daha rahat edersin,donanimdada korkma ,büyük cogunlukta hepsini yüklüyor dedigim gibi tek ekran karti kaliyor ,onuda hallederiz,iki tik tik

realmanager

Profesör
Reaksiyon puanı
99
Ben değil, "biz". :)

Haklısın shakal, kendimden biliyorum; realmanager'la resmen birbirimize girdiğimiz konular oldu. :)

Linux bölümü açıldığından beri Windows vs Linux oldu Ubuntu vs Pardus veya Ubuntu vs OpenSuSE. :(

Bir şeyleri yanlış yapıyoruz, kesinlikle...

Senin dediğin gibi tatlı tartışmalar
Buradaki en değerli arkadaşlarımdan birisin benim için diğer arkadaşlarla birlikte:clap::thumbup1:

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Yeri gelmişken; @Jea, kardeşim sen niye moderatör olmuyorsun? Sürekli buradasın senden iyi moderatör mü olur. Çok ilgilendiğin için çok güzel düzenlemeler de yaparsın.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
2,5'tan 3 veriyorum. :)

Biraz daha gayretle daha iyi şeyler olacağına inanıyorum. Size güveniyorum da. :)

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Jeaquares Ubuntu Hakkında Yardımcı Olmuştur Bana. Forumda Linuxcularında Olduğunu Bilmek Güzel . İşimiz Elbet Düşer

liebe

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Linux nedir, yenirmi :D

Windows 7 var şu an lisanslı, çokta süper :)

Resimlerle paylaşırmızınız merak ettim linuxu..

liebe

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Normal iskender kebaba göre biraz ağırdır. Kalp, tansiyon, şeker vs. varsa öldürür adamı. Önce tam teşekküllü bir hastaneden "Linux kullanıcısı olabilir." belgesi alman lazım. :laugh:

Bizim dönerci hayri'ye sormak gerekir, linux porsiyon ne kadar :w00t:

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Senin dediğin gibi tatlı tartışmalar
Buradaki en değerli arkadaşlarımdan birisin benim için diğer arkadaşlarla birlikte:clap::thumbup1:

Tatlı tartışmalar belki, biz küsmüyoruz ama bu tartışmalar insanların kafasında yanlış düşünceler oluşturuyor olabilir. :rolleyes:

Yeri gelmişken; @Jea, kardeşim sen niye moderatör olmuyorsun? Sürekli buradasın senden iyi moderatör mü olur. Çok ilgilendiğin için çok güzel düzenlemeler de yaparsın.

Ben sürekli burada değilim, hepimiz gelip geçiciyiz. :) Ne yani, yarın bana araba çarpsa da ölsem Linux bölümü bitecek mi sanki? :)

Çok güzel düzenlemeleri yine yapacağım, onun için moderatör olmama gerek yok. Hem böyle daha iyi, keyloger'a söylüyoruz, O yapıyor. :D

2,5'tan 3 veriyorum. :)

Biraz daha gayretle daha iyi şeyler olacağına inanıyorum. Size güveniyorum da. :)

Tavan puan kaçtı? :rolleyes:

Bu arada biz de sana güveniyoruz, salma kendini o yüzden. :)

Jeaquares Ubuntu Hakkında Yardımcı Olmuştur Bana. Forumda Linuxcularında Olduğunu Bilmek Güzel . İşimiz Elbet Düşer

İsimler önemli değil, ben olmam Ahmet yardım eder, Ahmet olmaz Ayşe yardım eder; yok Ayşe yardım edemez, Ayşe diye bir Linux'çu tanımıyorum daha. :D

Her neyse, kısacası teşekkürler. Sizin güveniyor olmanız özellikle beni daha çok cesaretlendiriyor. :rolleyes:

Linux nedir, yenirmi :D

Windows 7 var şu an lisanslı, çokta süper :)

Resimlerle paylaşırmızınız merak ettim linuxu..

Linux bölümündesin ve "Linux nedir?" diye soruyorsun. :) Cidden öğrenmek istiyorsan forumdaki konuları takip et, istersen sana MSN yoluyla da anlatabilirim bazı şeyleri. Ama sorunlarını burada halletmeye çalış ki seninle aynı sorunları yaşayanlar da yararlansın bu durumdan. :)

Linux bir iskender kebap türüdür.

Canım çekti şimdi. :) Benimki Ubuntu'lu olsun. :rolleyes: