Soru Nasıl uyku açarım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1978
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

1978

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar biliyorsunuz ki ara tatil girdi ve kuzenlerim bizde kalıyor ve bende kuzenlerimle birlikte sabahlamak istiyorum nasıl uyku açarım şimdi herkes çay iç,kahve iç diyecek ama ben kahve tiryakisiyim ve gerçek kahve tiryakilerinin uykusunu hiçbir kahve açmıyormuş nasıl uyku açarım enerji içeceği içmem de yasak

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,575
Arkadaşlar biliyorsunuz ki ara tatil girdi ve kuzenlerim bizde kalıyor ve bende kuzenlerimle birlikte sabahlamak istiyorum nasıl uyku açarım şimdi herkes çay iç,kahve iç diyecek ama ben kahve tiryakisiyim ve gerçek kahve tiryakilerinin uykusunu hiçbir kahve açmıyormuş nasıl uyku açarım enerji içeceği içmem de yasak
Soğuk suyla yüzünü yıkayabilirsin.

Alanur Erdemir

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
19,152
Belli bir saate kadar dayanırsan uyku kaçıyor zaten.

Martin Archi

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,603
2 saatlik uykuyla durduğum bir gün kolanın içerisine filtre kahve tozu döküp içmiştim. Muhtemelen aşırı zararlı ama uyku açıyor. Onun dışında beyne farklı bir sinyal verecek her türlü şey yapılabilir. Habersiz yenilen bir jumpscare gibi düşünün.

MTATurkey

Asistan
Reaksiyon puanı
289
2 saatlik uykuyla durduğum bir gün kolanın içerisine filtre kahve tozu döküp içmiştim. Muhtemelen aşırı zararlı ama uyku açıyor. Onun dışında beyne farklı bir sinyal verecek her türlü şey yapılabilir. Habersiz yenilen bir jumpscare gibi düşünün.
Son çareniz bu olsun bence, ben çok önermiyorum :sweatsmile:.

barisbiyik

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,061
Soğuk suyla elini yüzünü yıka daha sonrasında ensenden aşağıya doğru birazcık soğuk su dök anında açılmış olacaksın

Çözüm