nasıl kilo verebilirim

Custode

Asistan
Reaksiyon puanı
100
Merhaba beyler ben 14 yaşında 68 kiloyum kilo verme önerileri verebilirmisiniz?

FurkanBagTR

Asistan
Reaksiyon puanı
54
Merhaba beyler ben 14 yaşında 68 kiloyum kilo verme önerileri verebilirmisiniz?
Boyun uzunsa sorun olmaz birisi var okulda 89 kilo 14 yaşında bizim okulda boyuda sıkka bişi yani boyunu uzatmaya çalış olmassa yemği az yicen knk
Mesaj otomatik birleştirildi:

Boyun uzunsa sorun olmaz birisi var okulda 89 kilo 14 yaşında bizim okulda boyuda sıkka bişi yani boyunu uzatmaya çalış olmassa yemği az yicen knk
Bu arada genetiksel de olabilir sorunun ben kimseyi yargılamıyo ve aşşağılamıyorum bilginize

Reaksiyon puanı
6,371
Eğer yemek yemeyi seviyorsanız normalde yediğinizin daha azını yemek zaten size kilo verdirebiliyor. Benim de kilom fazlaydı, yemek yemeyi çok seviyordum eğer okuldan gelince 2 tabak yiyorsam yemeğimi kaseye koyuyordum ki daha fazla almayayım. Yemeği yediğiniz tabağı küçültün, normalde yediğinizin daha azını yiyin
ve hareket edin, mesela bütün gün evdeyseniz sürekli bir yerleri toplayın, eğer kitap rafı varsa kitapları boylarına göre düzenleyin falan (Hareket edin yani). Zaten hareket ve biraz daha az yemek baya bir kilo verdirtiyor. Çünkü sevdiğiniz bir şeyden istediğiniz kadar yararlanamamak sizi onun kötü etkilerinden de korur.

Kararsız23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,124
Az yemek yerine spora başla. Evde bile kilo verebilirsin. Benim tavsiyem spora başlayıp öğünlerine dokunmaman. Spor yapamam dersen o zaman azalt yemeklerini

Son düzenleme: