Fade_rr
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 18
Nasıl kilo alabilirim yardım edermisiniz
Bol protein li yiyecekler tüketin,düzenli spor yapmayı unutmayın,bide yaşınız kaç tı?Nasıl kilo alabilirim yardım edermisiniz
boyun kaç kaç kilosun yaşın kaçNasıl kilo alabilirim yardım edermisiniz
Bol protein li yiyecekler tüketin,düzenli spor yapmayı unutmayın,bide yaşınız kaç tı?
Yaş 15 boy 168 kilo 50boyun kaç kaç kilosun yaşın kaç
reis bende yaz başı boy 174 kilo 56 falandim şuan kilom 70 sana önerim bol bol yumurta ye bide a101 de falan ucuza bol karbondihatli yiyecekler var onlardan al tüket hergunYaş 15 boy 168 kilo 50
O zaman yaşınıza göre biraz düşükmüş hem ozaman dediğim şeyleri yapabilirsinizYaş 15 boy 168 kilo 50
boyuna göre kilon aşırı az değil normal yediğin yemeğini birtık arttırsan yeterli illa kilo almak istiyosan spor salonuna gidip kas külesi yapmaya çalışabilirsin onun dışında diğer yöntemler sağlıksız zatenYaş 15 boy 168 kilo 50
Hayırlı günler, benim yakın arkadaşım kilo almak istiyordu ama bir türlü alamıyordu doktorun önerdiği Tiens şirketin birkaç ilaçlarını kullandıktan sonra kilo almaya başladı. size tamolarak hangi ürünlerini kullandığını yazabilirim.Nasıl kilo alabilirim yardım edermisiniz
Yazarsanız mutlu olurumHayırlı günler, benim yakın arkadaşım kilo almak istiyordu ama bir türlü alamıyordu doktorun önerdiği Tiens şirketin birkaç ilaçlarını kullandıktan sonra kilo almaya başladı. size tamolarak hangi ürünlerini kullandığını yazabilirim.