Nasıl iyi futbol oynarım

TheKedy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Öncelikle merhaba dostlar hemen konuya geçmek istiyorum kötü futbol oynuyorum halı sahaya çağırıyorlar ancak kotu oynamamdan dolayı gitmiyorum tavsiyeleriniz varmı nasil gelistirebilirim. Yaşım 15

KaanStinson

Asistan
Reaksiyon puanı
191
Öncelikle merhaba dostlar hemen konuya geçmek istiyorum kötü futbol oynuyorum halı sahaya çağırıyorlar ancak kotu oynamamdan dolayı gitmiyorum tavsiyeleriniz varmı nasil gelistirebilirim. Yaşım 15
geç kalmışsın çocuklukta başlamak lazımdı
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama gelişir misin gelişirsin asla gelişemezsin demiyorum

TheKedy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4

Kanka profosyonel olmayacağım sadece halı saha filan

Phorkys

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
56
Gelişirsin kardeşim geç kalmışsın diyene bakma sen profosyenel oyuncuların maçlarını izle ve hangi durumda ne yaptıklarına bak tabi ronaldo da sanma kendini Sonrasında bol bol antreman var tabi top hakimiyeti pas,çalım falan çalış.

emretkk23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Kanka profosyonel olmayacağım sadece halı saha filan
biraz geç bir cevap olacak ama söyliyeyim eskiden ben de senin gibiydim dostum. şimdi ise bir sorun olmazssa 10 gün sonra maçlarımız var. Öncellikle yediğine içtiğine dikkat et civarlarda bir futbol okulu var ise yazıl hangi takım oldugu çok önemli değil maksat antrenman olsun. evde de ekstra antrenman yapabilirsin bacak çalış karın kası çalış civarlarda koşabileceğin bir yer var ise kendini zorlamadan ilk etapta 5-6 dakika hafif koş. sen de anlarsın faydalarını illaki.

Alparslan 1905

Doçent
Reaksiyon puanı
1,537

Yaş fark etmiyor. Bende kötüydüm eskiden.

Bol çalışmayla elbette. Öncelikle hangi mevkiye uygun olduğunu bul. Sonra bol bol top hakimiyeti, basit çalımlar, pas, şut vb. çalış. Bol bol oynamadıkça, antrenman yapmadıkça gelişemezsin.

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,852
Futbol kursuna git en basitinden. Altınordu, Beşiktaş altyapılarında oynamış biri olarak söylüyorum. Kendi çalışmalarınla gelişmen zor.

Alparslan 1905

Doçent
Reaksiyon puanı
1,537
Futbol kursuna git en basitinden. Altınordu, Beşiktaş altyapılarında oynamış biri olarak söylüyorum. Kendi çalışmalarınla gelişmen zor.
Arkadaş halısaha için biraz futbol geliştirmem lazım demiş, altyapıya gerek yok.

Ayrıca bende gayet iyi futbol oynarım ve altyapıyada gitmedim. Bu biraz kişide biten bir durum. ?

Altyapı nasıldı memnun kaldınız mı hocam?

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,852
Arkadaş halısaha için biraz futbol geliştirmem lazım demiş, altyapıya gerek yok.

Ayrıca bende gayet iyi futbol oynarım ve altyapıyada gitmedim. Bu biraz kişide biten bir durum. ?
Altyapıya girip girmemek onun başarısına bağlı, ama kursa gitmek önemli.

serj

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,023
Belki de kaleciliği daha çok seversin. Ben hep kendimi yeteneksiz sanardım. Sonrasında beni kaleye geçirdiler ve aman yarabbi! Sonunda rolümü bulmuştum.

Alparslan 1905

Doçent
Reaksiyon puanı
1,537
Belki de kaleciliği daha çok seversin. Ben hep kendimi yeteneksiz sanardım. Sonrasında beni kaleye geçirdiler ve aman yarabbi! Sonunda rolümü bulmuştum.
Bende defans oynatılan kişi olurdum genelde. Bende sol kanatta iyiymişim meğer, kendimi daha başarılı buluyorum (Sağ ayak kullanıyorum.)

raspa16

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Hemen hemen her sporda olduğu gibi futbolda da önce koşu. Koşmak zinde tutmakla beraber nefes bronşlarını açık tutacaktır hep buda yorulma ve nefes darlığı hissini kaldıracaktır. Koşu bandı varsa günde en az 3 saat düşük ve orta tempo koşu yap 1 aydan sonra yüksek tempo. 1 aydan sonra eğer topla eğitim yapacağın yer varsa koşarak top sürmeye çalış. Bununda hallettikten sonra denge ve hareket kabiliyeti için egzersiz ve topla hareketler yap. Bunlar tek başına yapabileceğin. Bı arkadaş varsa eğer onunla da pas orta ve şut çalışması yap yaşın daha erken 2 yıl sonra sahada oynadığın kişiler sana yetişemez güçleri yetmez

warlordX

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
60
Bilsem kendim oynarım, onay verdiğin cevap geldiğinde beni etiketle, bak etiketlemezsen iki elim yakanda olur.