Furkanbg26
Doçent
Okul Günleri Sürekli Değişiyor Hafta Sonu Fix Dershane Var 7 Saat Her Sabah 7 De Kalkıyorum Matematik Yeni Nesil Soruları Çözebilmem gerekiyor nasıl bir çalışma programı yapabilirim lgs öğrencisiyim.
Geç Kalmış Derken ?Dostum geç kalmış olabilirsin.
Ders saatlerine ve yemek saatlerine göre ders ve teneffüs saatlerini belirlemen gerekiyor.
Geç kalmış olduğunu sanman asılsa birşeyler yapabilirDostum geç kalmış olabilirsin.
Ders saatlerine ve yemek saatlerine göre ders ve teneffüs saatlerini belirlemen gerekiyor.
Ders Programımım Vardı Ancak Şuan Bulunduğum Şehir Eskişehir Turuncu Bölme İle Kırmızı Bölge arasında olduğu için günler sürekli değişiyor ne yapacağımı şaşırdım Sana Katılıyorum bu aradaGeç kalmış olduğunu sanman asılsa birşeyler yapabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
@CovidTR hocam bende lgs öğrencisiyim ve bu sene saçma sapan şeyler oluyor.
Biz İşledik İşlemesinede 2.dönem çok hızlı geçiyo bize 2. dönem girecek galiba kimse tekrar etmiyo hiçbi konuyuAbi yanlışım düşünüyorum söyleyin geçen sene adamlar 1.dönem okula gitti 2.dönem gidemediler 1.dönemden soruldu şimdi 1.dönemi işlemedik tüm müfredat soruyorlar
Çalışma programı yapılabilecek en mantıklı iş ders çalışma konusunda.Çalışma programı yapmak tamamen boş bir iş. Sürekli deneme çöz nerede eksiğin varsa ona çalış.
Günde kaç soru çözüyorsun ?Okul Günleri Sürekli Değişiyor Hafta Sonu Fix Dershane Var 7 Saat Her Sabah 7 De Kalkıyorum Matematik Yeni Nesil Soruları Çözebilmem gerekiyor nasıl bir çalışma programı yapabilirim lgs öğrencisiyim.
Ben de onu kastetmiştim zaten. Mesela,Çalışma programı yapılabilecek en mantıklı iş ders çalışma konusunda.
Çalışma programından kastım o gün ne yapacağın. 12.50de girip 13.30da çık 5 dk dolaş 13.35ten 14e kadar çalış gibi bir şey değil.
Bu yasaklar girmeden önce 90 100 soru çözüyodum 3 aydır çok az çözdümGünde kaç soru çözüyorsun ?