Nasıl bir telefon almalıyım lütfen bakın

phoenix077

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. Telefon alıcam fakat ne alsam bilemedim. Yüksek fiyatlara Htc One yada Sony Xperia Z mi alsam, yoksa o kadar para vermeyip Xperia SP gibi ürünlere mi baksam. Neler değişir acaba ? Teşekkürler.

aschil

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Fiyat sıkıntın yoksa telefon almayı düşünüyorsan o anki piyasadaki en yeni ürünlere bakman lazım.HTC One veya Galaxy S4 şuan en yeni en iyileri.
Ne mi değişir ?
Eski ile yeni arasında dağlar kadar fark var,özellik olarak.

sdn46

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar. Telefon alıcam fakat ne alsam bilemedim. Yüksek fiyatlara Htc One yada Sony Xperia Z mi alsam, yoksa o kadar para vermeyip Xperia SP gibi ürünlere mi baksam. Neler değişir acaba ? Teşekkürler.
XperiaZ alma derim çünkü 5 dk kullandım eline bile oturmuyor uçlarıda çok köşeli ama istersen s3, nexus4 veyada sp al.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
biz mi alacaz telefonu nasıl bir telefon almalıyım dıosun 1000 tane konu açıldı hepsini incelesen şimdiye bu saçma konuyu açmazdın canım kardeşim :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
samsung galaxy s4'ü tercih etmelisin mutlaka çok kaliteli ve dayanıklııı:wink:

phoenix077

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Demek istediğim en iyilerden almak yerine bi altlardan alsam pişman olur muyum

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
bence paran varsa malum miktarda, çox pahalı telefon alma. Sp lumia 520 s3 falan al. Kalan paranla notebook veya tablet de istersen alırsın.

Mesela: 1600 tl civarı paran var. S4 ya One yada Z almayarak 1000 tl civarnda s3 ala bilirsin. Zaten büyük fark yok ve 4.3 güncelleme gelecek. Kalan parayla da kendine yoksa eger notebook ala bilirsin. 640 tl ye Samsung NP300E5C-A06TR - [güç-1,7 ghz. ram-2. ws-8. 1366-768 ekran. 320 gb harddisk] . Yada android diyil ios tablet ala bilirsin istersen...

lezginkassa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Demek istediğim en iyilerden almak yerine bi altlardan alsam pişman olur muyum
Şimdi en iyi telefonu alırsan 1 yıl sonra elbette daha iyileri olacaktır,aldığın için pişman olacak mısın : ) hayır.Bir alt modellerden alırsan neden pişman olasın ki,ihtiyaçlarını belirleyip ona göre bir telefon alırsan daha uygun bence.Boşuna para ödememiş olursun hem.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Eğer para sıkıntın yoksa HTC ONE al kardeşim. Hem dayanıklı, hemde şık görünüşlü bir telefon. S4'den tek eksiği android. O da hemen hemen aynı. tüm sensörler var. Aklın varsa HTC ONE al. Şimdiden hayırlı olsun...

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Bence HTC One al ama Xperia i1 (Honami) de bekle derim.

expiremeTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nexus 4 diye bi telefon yokmu ? Htc one a bin basar nexus 4 al kafan rahat olsun

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben de alıcam sizce ne alayım samsung galaxy s4 veya s4 mini s3 veya s3 mini de olabilir ama S2 İyimi onu da düşünüyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşım git incele bir sürü forum var ama bence htc one almalısın harika bir telefon kullandım gerçekten on numara hele görüşme netliği desen mesaj desen kamera desen gerçekten anlatmakla bitmez bi kullan pişman olmayacaksın

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
hala almadıysan lg g2 ye yada note 3 e bak derim...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Biraz daha bekle general mobile discovery elite çıkacak fiyatı 1000TL-1200TL arıs olacak ben onu al derim telefonda 4GB ram olacak gerisin sen düşün

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende telefon almyı dşnyrm htc one m8 xperia z2 yada note 3 hangisi karar verememdm

emin_444

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lg G3 yada G2 yi öneririm. Ya da Sony Xperia Z2'ye de bakabilirsin.

kadircimenelt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Kardeşim en iyisi orta halli bir telefon al. Çok pahalı olan telefonları alıp sanki uzaya mı çıkacaksın. Ne farkı olacak öbür telefondan, işte 2-3 tane ağır oyunu daha oynayabileceksin. Zaten yüklediğin oyunu da biraz oynar sonra bıkar ve silersin. Kamera desen orta yollu telefonlarda da çok iyi kameralı olanlar var. Xperia S tavsiyemdir.

oooo zamanlama hatası yapmışım :hammer: