Nasıl bir laptop almalıyım?

DeXTER--

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar mühendislik fak. Öğrenciyim.öğrenim hayatımda(programlar vs)yardımcı olacak yani sıkıntı yaşatmayacak,dizi film izlemeyi çok severim bu yüzden de ekran çözünürlüğüde önemli tabiki,oyunlarda pek gözüm yok..bunları gerçekleştirebileceğim bir pc arıyorum.

Mcbook mu diğerleri mi neden ? Yardımcı olursanız çok sevinirim...şimdiden teşekkürler

Reaksiyon puanı
31
Max. bütçeni yazarsan arkadaşlar daha kolay yardımcı olacaktır sana :)

DeXTER--

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
3500 tl ye kadar çıkabilirim..tavsiyede alabilirim.. :)

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Bu bilgisayar işine yarar.

Ekran çözünürlüğü 1366 x 768 ama daha iyisini istiyorum dersen yardımcı oluruz.

Benimki bundan biraz daha düşük, bende mühendislik okuyorum ve programlarda hiç sıkıntı yaratmıyor.

DeXTER--

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tavsiyen için sağol ama ben biraz daha üst bişeyler istiyorum.daha çok mcbook düşünüyorum ama artı sı eksi si ne olur bilmiyorum.. :)

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Ben mesajını yazarken, sen bütçeni söylemişsin :) Ortalama bir şey önermiştim. Diğer arkadaşlar yardımcı olacaktır.

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
15.6" ekran boyutunda henüz full hd çözünürlük standart olmadı bunu anlamak güç. Buna dikkat et ve bu çözünürlüğü veren cihazlardan al derim. Donanım olarak da iyi seviyedeler zaten.

DeXTER--

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkürler.mcbook konusunda aydınlatırsanız sevnrim.programlar konusunda sıkıntı yaşayacağımı söylüyorlar..?

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
teşekkürler.mcbook konusunda aydınlatırsanız sevnrim.programlar konusunda sıkıntı yaşayacağımı söylüyorlar..?

Macbook alıpta sadece Mac işletim sistemiyle kullanacaksınız diye bir şey yok. Arkadaşımda macbook var, günlük işleri için MacOS X kullanırken uygulama, oyunlar için windows 7 kullanıyor. Çift işletim sistemi kullanırsanız hiç bi sıkıntı yaşamazsınız.

DeXTER--

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
güzelde çok kaba geldi bana ya ve de ağır...

arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum...KONU GÜNCEL...

yourleo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[h=1]Acer TM5744 NX-V5MEY-001-1 i3-380 6GB 320GB 15.6 LINUX bunu alabilirsin. öğrencisin. windowsunu kendin kurarsın. studio.net, 3d modelleme dışında autocad falan hepsini çalıştırır. oyunda gözüm yok demişsin. yeter programlar için zaten ekran kartından ziyade ram önemlidir. buda bu fiyata yeterli bence örneğin photoshop ta 2 gb ekran kartı 4 gb ram yerine, 1 gb ekran kartı 8 gb ram daha fazla performans verir. ekran kartları bence sadece oyunlarda işe yarıyor.[/h]

3500 tl ye yazık değilmi oyun oynamayacaksan bu para verilirmi bir bilgisayara. anlamak zor bu öğrenciler 3500 tl yi nerden buluyorlar. biz öğrenciyken zar zor geçiniyorduk. Ben bilgisayar öğretmenliği okudum. 4 sene boyunca pentium 200 kullandım. sene 2004 yılına kadar bunu kullandım. israf bence. artan paraya diğer ihtiyaçlarını al.

Reaksiyon puanı
16,128
o asus sadece oyun icin degil is ve oyun notebook'u ileriye yonelik o 3~5 sene goturur.
[h=1]Acer TM5744 NX-V5MEY-001-1 i3-380 6GB 320GB 15.6 LINUX bunu alabilirsin. öğrencisin. windowsunu kendin kurarsın. studio.net, 3d modelleme dışında autocad falan hepsini çalıştırır. oyunda gözüm yok demişsin. yeter programlar için zaten ekran kartından ziyade ram önemlidir. buda bu fiyata yeterli bence örneğin photoshop ta 2 gb ekran kartı 4 gb ram yerine, 1 gb ekran kartı 8 gb ram daha fazla performan

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
bilgisayarı okula getirip götüreceksen o ağır Asus modellerini hiç önermem. Bi yerden sonra pes ediyorsun ağırlıktan dolayı.
macbook air ya da bazı ultrabook modellerine bakmanı öneririm. programları rahat çalıştırırsın sorun olmaz.