- Reaksiyon puanı
- 19,258
Hayırlı olsun demeyi unuttum özür dilerim.Evetçöp seviyorum ben
yeni çöpüm hayırlı olsun
![]()

Hayırlı olsun demeyi unuttum özür dilerim.Evetçöp seviyorum ben
yeni çöpüm hayırlı olsun
![]()
Kanka biostan var bide güç planı ayarlarından işlemci kullanımını düşürürsen biraz azalıyor şimdi tam ayarın adı aklıma gelmedi bulursam yazarımFizik Kanununu mu aşcan mübarek fanı yavaşlatırsın ancak BİOS tan bir şekilde yoksa![]()
Evetçöp seviyorum ben
yeni çöpüm hayırlı olsun
![]()
Teşekkürler hocam. Daha iyisi size nasip olur inşallah [emoji4]Sizin laptobunuz da çok güzel duruyor,hayırlı olsun.
Teşekkürler hocam. Daha iyisi size nasip olur inşallah [emoji4]
mx serisin den kimse memnun değil malum coil whine sorunu var çoğun da.Dell Inspiron 3593 Intel Core i5 1035G1 8GB 256GB SSD MX230 Fiyatı Bilgisayar&wt_gl=cpc.6802.shop.elk.it-ssc&gclid=Cj0KCQjwwOz6BRCgARIsAKEG4FUUwnA5QUpASE_CBswhfOb1-qYwA3ZEIOuhCfbV40KpeZqbDoJ1xwUaAjKeEALw_wcB
mx serisin den kimse memnun değil malum coil whine sorunu var çoğun da.
Mesaj otomatik birleştirildi:
HP 455R G6 AMD Ryzen 7 3700U 8GB 256GB SSD Freedos 15.6" Fiyatı
HP 455R G6 AMD Ryzen 7 3700U 8GB 256GB SSD Freedos 15.6" en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
acer extance 15 bu mesajı sana bu bilgisayardan atıyorum fan sesi sıfır hiçbirşey hissetmiyor ve bütün oyunları açıyor fiyat 4300
acer extance 15 bu mesajı sana bu bilgisayardan atıyorum fan sesi sıfır hiçbirşey hissetmiyor ve bütün oyunları açıyor fiyat 4300
Dell değil hp ryzen 7 li aşıyorsa,diğer konuda attığım pc lere bir bak.Hocam teşekkür ederim fakat bütçemi aşıyor dell
çok teşekkür ederim,ben de acer swift 3 düşünüyordum fakat kalkmışbu ürüne bakacağım. tekrardan çok sağolun.
Acer Extensa Intel Core i5 6300U 8GB 512GB SSD Freedos 15.6" Fiyatı bu mudur laptop?
bu benim de aklıma yattı,teşekkür ederimDell değil hp ryzen 7 li aşıyorsa,diğer konuda attığım pc lere bir bak.
rica ederim. inceleme videosu da bu. bu fiyat aralığında bundan daha donanımlı makine yok ryzen 7 ve vega 10 ile geliyor ,512 gb nvme ssd ,kasası da çok şık,şuan ki bilgisayarın d14 ten çok çok daha iyi.bu benim de aklıma yattı,teşekkür ederim
rica ederim. inceleme videosu da bu. bu fiyat aralığında bundan daha donanımlı makine yok ryzen 7 ve vega 10 ile geliyor ,512 gb nvme ssd ,kasası da çok şık,şuan ki bilgisayarın d14 ten çok çok daha iyi.
O konuda vardır yoktur diyememBu cihazda fan sesi yoktur demi... Artık en korktuğum şey bu jfhhdkj
O konuda vardır yoktur diyememyük altındayken illaki fana açacak ama günlük kullanımda açmaz yani oyun veya render almadığın sürece ses olmaz. içine yattıysa bunu kaçırma derim bunun üstüne yok o fiyat bandın da yine e spor oyunlarının hepsini oynarsın harici oyunlar da da medium da oynatır diye düşünüyorum.
ben bu acer extance 15 i 4200 e aldım daha geçen gün aldım