Nail'd inceleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CODON
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CODON

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Techland deyince aklıma orta ve yüksek seviyenin tam ortasında oyunlar yapan bir yapımcı geliyor.Her oyununda bir şeyler eksik oluyor.Ancak bunun nedenini ise kestiremiyorum.Yaptığı oyunlardaki amacına ulaşıyor.Dediğim gibi bir eksik ama ne?Belki de tanıtımı eksik olduğundandır....

Chrome 4 grafik motorunun gücünden sonuna kadar yararlanan yapım araç modellemeleri ve çevre modellemeleri bakımından bende tam puan alıyor.Çevre çok renkli ve çok güzel görünüyor.Aynı Call of Juarez ve Sniper:Ghost Warrior da olduğu gibi.Chrome 4 grafik motoru FPS oyunlar için bana göre iyi değil.Ancak bu tür oyunlar için çok iyi belki bir RPG bile geliştirilebilir bu motorla.Genel olarak grafikler başarılı.

Oyunu çok oynadığım söylenemez.Ama senaryonusunun olmadığının farkındayım.Oyunun amacı da zaten eğlendirmek herhangi bir senaryoya ihtiyacı.Oyun insanı çok eğlendiriyor.Kuşların bile yapamayacağı hareketleri motorunuzla yapmanız mümkün.Oyunda iki çeşit araç var biri ATV diğeri ise motorsiklet.Herhangi bir ayrım yok yarışlarda karışık bir şekilde bulanabiliyorlar.

Sesler ise çok iyi.Çevre,araç,müzikler gayet başarılı.

Nedense Chrome 4 lü oyunlarda bir oynanabilirlik problemi var.Ben Call of Juarez ve özellikle de Sniper:Ghost Warrior oyununda oynanabilirliği hiç beğenmemiştim.Bu sefer çok kötü değil ama daha iyi olabilirdi.

Oyunun puanları;

Eğlence 90
Ses 90
Grafik 85
Oynabilirlik 75

Genel de ise bende 85 puanı hak ediyor.Oyunu kesinlikle oynanması gerekiyor.Tabi arcade seviyorsanız...