N8 Anna Çıktı !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mta
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kurtulus40

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Estağfurullah öyle şey mi olur. Bildiğimiz üzere mevsimlerden yaz. Evde kamera bırakmamışlar :)
Hız konusunda gerçekten iyi. Ama ne yazık ki hala Android'in web browseri ile kapışacak halde değil. Sayfayı kaydırmaktan tam kastın ne anlamadım ? Yani şöyle bir şey ise ; Menüde oldugunu varsıyarak sola kaydırdığında açık olan başka bir uygulamaya geçmek mi ?

---------- Post added at 21:11 ---------- Previous post was at 20:39 ----------

[video=youtube;pzN_XDFZY0U]http://www.youtube.com/watch?v=pzN_XDFZY0U[/video]

Tekrar çektim bakalım bunu beğenecek misin :)

arkadasim bu video senin telefonundan olamaz cunku bende yukledim klavyede yazarken ekran eski versiyon gibi ekran degisiyor mesajdada ayni ekran degisiyor.

Mta

Profesör
Reaksiyon puanı
6
arkadasim bu video senin telefonundan olamaz cunku bende yukledim klavyede yazarken ekran eski versiyon gibi ekran degisiyor mesajdada ayni ekran degisiyor.

Türksün değil mi ? Niye olmasın arkadaş ? Bi yerimden element uydurcak halim yok ya. Çektim videoyu koydum.
İnanman için videoda sana özel bir hareket mi yapmak lazım illa ?

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
Estağfurullah öyle şey mi olur. Bildiğimiz üzere mevsimlerden yaz. Evde kamera bırakmamışlar :)
Hız konusunda gerçekten iyi. Ama ne yazık ki hala Android'in web browseri ile kapışacak halde değil. Sayfayı kaydırmaktan tam kastın ne anlamadım ? Yani şöyle bir şey ise ; Menüde oldugunu varsıyarak sola kaydırdığında açık olan başka bir uygulamaya geçmek mi ?

---------- Post added at 21:11 ---------- Previous post was at 20:39 ----------

anlatmak istediğim şu.açık olan herhangi bir sayfayı yukarı aşağı parmağınla istediğin ölçüde hareket ettirebiliyosun.ana menüdeyken sağa ve sola aynı şekilde istediğin ölçüde ekranı kaydırabiliyormusun?

Mta

Profesör
Reaksiyon puanı
6
anlatmak istediğim şu.açık olan herhangi bir sayfayı yukarı aşağı parmağınla istediğin ölçüde hareket ettirebiliyosun.ana menüdeyken sağa ve sola aynı şekilde istediğin ölçüde ekranı kaydırabiliyormusun?

Tamamda öyle olması için menü dizaynı farklı olması lazım.Nokia da menüler her zaman aşagı doğrudur. Sadece giriş ekranı yataydır. Ki bir de işin yazılım lisansı felan olayları var.

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
Tamamda öyle olması için menü dizaynı farklı olması lazım.Nokia da menüler her zaman aşagı doğrudur. Sadece giriş ekranı yataydır. Ki bir de işin yazılım lisansı felan olayları var.
[MENTION=29639]Mta[/MENTION] bak şimdi anlatıyorum :) bekleme ekranını aç.normal masaüstü diyelim.menüyü açma.ana ekranda dur.parmağını herhangi biryere değdir ve sağa sola doğru hareket ettir.ekranda parmağınla birlikte hareket ediyormu?aşağıdaki videoda 26 ve 33. snler arasında dediğimi yapıyor adam. :)

http://www.youtube.com/watch?v=vu-tyLgIhTc

Mta

Profesör
Reaksiyon puanı
6
@Mta bak şimdi anlatıyorum :) bekleme ekranını aç.normal masaüstü diyelim.menüyü açma.ana ekranda dur.parmağını herhangi biryere değdir ve sağa sola doğru hareket ettir.ekranda parmağınla birlikte hareket ediyormu?aşağıdaki videoda 26 ve 33. snler arasında dediğimi yapıyor adam. :)

http://www.youtube.com/watch?v=vu-tyLgIhTc

@yer6 Sopa yok mu sopa. Amca o zaten var :)
[video=youtube;kkpoNlsY_40]http://www.youtube.com/watch?v=kkpoNlsY_40&feature=relmfu[/video]

Burda 1.17 de yaptığını diyorsun sandım ben. Eğer kastın o videodaki gibiyse o zaten N8 de var. Ben 2.43 teki gibi istiyorum :P Oda Belle sürümünde olacak.

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
[MENTION=29639]Mta[/MENTION] biz anlaşamadık yine :) ben o özelliğin olmadığını biliyorum :S anna ile gelecek bu özellik denmişti.ana ekranın sağa sola geçişleri var.ama parmağınla ekranı ne kadar hareket ettirirsen o kadar ekranın kayması normalde yoktu.tabii sen telefonu kullanıyosun daha iyi bilirsin.

normalde parmağını bir köşeden diğer köşeye çekene kadar symbian^3 lü telefonlar tepki vermiyordu.nokia bu olayı "telefon sizin ne yapmak istediğinizi bekliyor,daha sonra tepki veriyor" diye açıklamıştı.ama benim gösterdiğim videoya dikkat ediyosan,parmağını 1cm bile hareket ettirsen ekranda o akdar hareket ediyor.

en sonunda gidip aldırcaksın bir n8 deneticeksin bana :D

Mta

Profesör
Reaksiyon puanı
6
@Mta biz anlaşamadık yine :) ben o özelliğin olmadığını biliyorum :S anna ile gelecek bu özellik denmişti.ana ekranın sağa sola geçişleri var.ama parmağınla ekranı ne kadar hareket ettirirsen o kadar ekranın kayması normalde yoktu.tabii sen telefonu kullanıyosun daha iyi bilirsin.

normalde parmağını bir köşeden diğer köşeye çekene kadar symbian^3 lü telefonlar tepki vermiyordu.nokia bu olayı "telefon sizin ne yapmak istediğinizi bekliyor,daha sonra tepki veriyor" diye açıklamıştı.ama benim gösterdiğim videoya dikkat ediyosan,parmağını 1cm bile hareket ettirsen ekranda o akdar hareket ediyor.

en sonunda gidip aldırcaksın bir n8 deneticeksin bana :D

Ben aldığımda 1.2 çıkmıştı belki senin dediğin 1.1 dedir. Çünkü hiç rastlamadım. Benide tereddütte bıraktın ya tekrar baktım sorun yok :)

kurtulus40

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Türksün değil mi ? Niye olmasın arkadaş ? Bi yerimden element uydurcak halim yok ya. Çektim videoyu koydum.
İnanman için videoda sana özel bir hareket mi yapmak lazım illa ?

aslinda hareketin krali varda senin gibi terbiyesiz degilim sen turkun neyini gurdun:mad:

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
mta

senin çin versiyonu olmaz dediğin çinlilerin kopya olarak adlandırdığımız kendi programlamış olmaları yada edit lemiş olmaları,senin de benim bildiğim şeyleri bildiğini sanmandır

başkada demicem bişe

Mta

Profesör
Reaksiyon puanı
6
mta

senin çin versiyonu olmaz dediğin çinlilerin kopya olarak adlandırdığımız kendi programlamış olmaları yada edit lemiş olmaları,senin de benim bildiğim şeyleri bildiğini sanmandır

başkada demicem bişe

Çinin işi gücü yok Nokia abinin şanı yürüsün diye yazılım mı yapacak ? Ya hakikaten anlamıyorum gidip bi siteden okuyorsunuz sonra bide ona doğru gibi tapıyorsunuz. Yok kardeşim çin min versiyonu. Sadece anna yüklü olarak piyasa ilk çıkan n8'de çinçe ve ing. dil paketi var sadece. Güncellemeyi her zaman ki gibi rus birisi yaydı. Ama sana göre editliyorlarmış ya kopyalıyorlarmış ya demek ki rus ülkesini değil çini çok seviyormuş çin versiyonunu çıkarmış.

Başka bişey diyipte fazla rezil olma.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Ovi mağzada Anna teması var,Çok iyi duruyor tavsiye ederim.N8'daşlar :D

Mta

Profesör
Reaksiyon puanı
6
aslinda hareketin krali varda senin gibi terbiyesiz degilim sen turkun neyini gurdun:mad:

Neyini mi gördüm ? Bankaları hortumlayan elin amerikalası değildi benim gibi Türktü. Bugünkü pkk'yı vareden ordumuz sağolsun. Ordudakilerde Türktü. TBMM ; adı üstünde ama içindekilerin yarısı ülkeyi soyuyor. Onlarda Türk.

post34

Doçent
Reaksiyon puanı
37
biri sizi durdursun, N8 Anna derken annnnaaaa konu nerelerede gitmiş :rolleyes:

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Bende ki Hava,Araba Lastiğinde de var [MENTION=111494]acer[/MENTION] :D

xfarukx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tamamen çıksında ozaman yükleriz nasıl olsa bekledik

CaglarOzy

Asistan
Reaksiyon puanı
2
ben yüklemeyi beceremedim arkadaşlar yardım lütfen

CaglarOzy

Asistan
Reaksiyon puanı
2
nasıl yüklenecegine dair bilgim yok :S indirdim klasörü öyle duruyor lütfen yardım rica ediyorum

---------- Post added 27-07-2011 at 00:46 ---------- Previous post was 26-07-2011 at 22:56 ----------

RM-596_M025.44.emmc.fpsx is not found diyor phoenix 'den yüklemeye calıstıgımda :S

Mta

Profesör
Reaksiyon puanı
6
nasıl yüklenecegine dair bilgim yok :S indirdim klasörü öyle duruyor lütfen yardım rica ediyorum

---------- Post added 27-07-2011 at 00:46 ---------- Previous post was 26-07-2011 at 22:56 ----------

RM-596_M025.44.emmc.fpsx is not found diyor phoenix 'den yüklemeye calıstıgımda :S

Geldim geldim :P Kusura bakma ya biraz geç oldu ama hala sorun yaşıyorsan , yardımcı olayım. O dosyayı zaten bulamayacak yani o kısmı normal sadece onda sorun varsa ona okey dediğin zaman yazılımı yüklemeye başlıyor.
Bu arada şarjının %50 dolu olmasına dikkat et.

---------- Post added at 12:53 ---------- Previous post was at 12:50 ----------

bugün yarın ovide olacak
15 gün oldu valla hala bekliyoruz :) Bu arada Anna sürümünde genel bir bug var ; Uzaktan kitleme modu var. Etkinleştirince güvenlik kodu istiyor. Ama doğru girsenizde şifre hatası veriyor. Birde çok sinir bi özellik gelmiş. Ekranda ki aramayı cevaplamak ya da reddetmek için 2 defa ekrana dokunmanız gerekiyor.

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31

1
5 gün oldu valla hala bekliyoruz :) Bu arada Anna sürümünde genel bir bug var ; Uzaktan kitleme modu var. Etkinleştirince güvenlik kodu istiyor. Ama doğru girsenizde şifre hatası veriyor. Birde çok sinir bi özellik gelmiş. Ekranda ki aramayı cevaplamak ya da reddetmek için 2 defa ekrana dokunmanız gerekiyor.

28i diyordu nokia care çalışanı :) Birde o iki defa dokunma bir yana iyi diyebiliriz yanlıslıkla açtığın oluyor telefonu yada kapadığın.

Mta

Profesör
Reaksiyon puanı
6
28i diyordu nokia care çalışanı :) Birde o iki defa dokunma bir yana iyi diyebiliriz yanlıslıkla açtığın oluyor telefonu yada kapadığın.

Farketmiyor ya benim telefon bi arkadaşta test sürüşünde. Bu sefer kapatmıyor beklemeye alıyor :P

CaglarOzy

Asistan
Reaksiyon puanı
2
yardımlarınız için teşekkürler :) yüklemeye calıstıgım aksam şarj bayaga azdı haklısınız sorun ordan kaynaklanıyor demektir.eve geçtigim zaman hemen yüklemeyi düşünüyorum ancak ayın 28'i bugün acaba cıkar mı yarın falan bosuna kurmayalım ingilizce sürümü.diyorlar ki ovide olunca türkçe olanı üstüne kuramıyorsun dogru mu ?

Mta

Profesör
Reaksiyon puanı
6
yardımlarınız için teşekkürler :) yüklemeye calıstıgım aksam şarj bayaga azdı haklısınız sorun ordan kaynaklanıyor demektir.eve geçtigim zaman hemen yüklemeyi düşünüyorum ancak ayın 28'i bugün acaba cıkar mı yarın falan bosuna kurmayalım ingilizce sürümü.diyorlar ki ovide olunca türkçe olanı üstüne kuramıyorsun dogru mu ?

Anna'sını bile :D Hiç bir sorun olmaz. Sen benim yaptığım işkenceleri görsen :)

CaglarOzy

Asistan
Reaksiyon puanı
2
sorun hala devam etmekte yükleyemedim :/ beklemekten başka çare kalmadı galiba

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Bekleyin acele etmeyin N8 daşlar :D