N8 Anna Çıktı !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mta
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CaglarOzy

Asistan
Reaksiyon puanı
2
RM-596_M025.44.emmc.fpsx is not found diyor phoenix 'den yüklemeye calıstıgımda hata veriyor :S

Mta

Profesör
Reaksiyon puanı
6
RM-596_M025.44.emmc.fpsx is not found diyor phoenix 'den yüklemeye calıstıgımda hata veriyor :S

Abi o hata normal. Tamam deyip geçeceksin sorun yok yani. Bende de aynı hatayı verdi tamam dedim yükleme devam etti.

flexess

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar indirdikten sonra nasıl yükleyeceğiz bunu onuda söylermisiniz

Mta

Profesör
Reaksiyon puanı
6
@serkanbb06 Senin nokiacının telefonu kapalı mı :) 1 ay olcak nerdeyse :D

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
[MENTION=29639]Mta[/MENTION]

valla bende baska forumun yalancısıyım :D
şimdi de 15i diyorlar :D
Saçma sapan işler yine Nokia'nın dediği tarihte gelecek.

Mta

Profesör
Reaksiyon puanı
6
[MENTION=53503]serkanbb06[/MENTION]
Bu saçmalıktan nefret ediyorum işte. Onu bunu bırakta adamlar "Belle" kullanıyor :D Ve muhteşem olmuş ;

[video=youtube;UWP2A7bEiFg]http://www.youtube.com/watch?v=UWP2A7bEiFg[/video]

Ama dokunmatikteki apttalığa kanma statik tamamlanmadığı için dokunmatik öyle kötü gözüküyor.

EXPERT21

Asistan
Reaksiyon puanı
2
SELAM herkese iyi sahurlar arkadaşlar yerinizde olsam nokia´dan uzak dururm

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Ne kadar uzak duralım ? mm,cm,mt,km ?

Mta

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Gözlerimle görebileceğim kadar uzak durabilirim ancak :P Dünyada kimse hala şuna cevap veremedi ; N8 yapayacağımız bir şey var mı ?

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
@serkanbb06
Bu saçmalıktan nefret ediyorum işte. Onu bunu bırakta adamlar "Belle" kullanıyor :D Ve muhteşem olmuş ;

[video=youtube;UWP2A7bEiFg]http://www.youtube.com/watch?v=UWP2A7bEiFg[/video]

Ama dokunmatikteki apttalığa kanma statik tamamlanmadığı için dokunmatik öyle kötü gözüküyor.

Bunu tester'lara gönderiyor sanırım nokia bu hali bile mükemmel bittiğinde ne derece güzel olacak kim bilir :) 2012'ye girmeden belle'ye geçileceği konusuluyor.

Aslında hep diyorum beni anna falan kesmez ben Belle istiyorum meego istiyorum :D
Windowslu telefonları istiyorum Symbian 3^de ne Symbian 5'in sağdan soldan oynanmışı gibi :)
İşte o zaman kimse gelipte nokiadan uzak dur yok android kullan vs.
N8 ile C7 ile yapılamayacak hiçbir sey yok.Ama ben şu sıralar görsellik için karizması için xperia neo'ya sarmıs durumdayım :D

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Kral burda beyler dağılın! :D

[video=youtube;LphiRFvd40I]http://www.youtube.com/watch?v=LphiRFvd40I&feature=related[/video]

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Bu ay cıkıyor mu?
Görücüye çıktı ama piyasaya daha değil. Ülkemize gelmesini unutalım. :D

Nokia N9 çıkış tarihi Ağustos ayının ortası olarak konuşuluyordu.Ancak MeeGo ile çalışan cihaz gecikmeye uğradı ve sadece Eylül ayı ortalarında raflarda olabilir.Daha sonra Nokia'nın ikinci en büyük telefon satıcısı dahil olmak üzere Rus perakendeci Svyaznoy telefonun Eylül ayı ortalarında gelmesini beklediklerini doğruladı bu ilk delil parçası.15 Eylül için belirlenen bir çıkış tarihi ise İsviçre'den geldi

Nokia N9 çıkış tarihi Eylül ayı ortalarına mı itildi?
Samsung Galaxy S II Amerika'da çok fazla rekabet görmesi muhtemel.Ancak Nokia N9 büyük bir olasılıkla ABD ve İlgiltere hariç,sadece sınırlı Batı pazarlarında satışa sunulacağı bekleniyor.

Finlandiya'lı üreticiler Şubat ayında Windows Phone'u benimsemeyi seçti.MeeGo UI sadece Nokia N9'da olacak.

Mta

Profesör
Reaksiyon puanı
6
N8'in olduğu yerde bu tür konular ... Yakıştıramıyorum size :P

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Valla Neo'yu incelemedim ilgi mi cekmiyor sen begeniyorsan sorun yok. :) Benim 5800'i eskiyi kardesim kullaniyor, yeni yazilimi beklemedeyiz. S60 v5'lerede Anna gelecekmis. :)

---------- Post added at 23:05 ---------- Previous post was at 23:00 ----------

N8'in olduğu yerde bu tür konular ... Yakıştıramıyorum size :P
N8 mi :) guzel telefon ama cekici degil artik :) N9 dan gerisi yalan Nokialar icin tabi :)

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
Valla Neo'yu incelemedim ilgi mi cekmiyor sen begeniyorsan sorun yok. :) Benim 5800'i eskiyi kardesim kullaniyor, yeni yazilimi beklemedeyiz. S60 v5'lerede Anna gelecekmis. :)

Bi incele beni cezbetti :D
[video=youtube;Ly1uJ93r-0k]http://www.youtube.com/watch?v=Ly1uJ93r-0k[/video]

Mta

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Bazı ülkelere gitmeyeceği en başta belliyidi "Micro SimCard" özelleğinden ama kimse o detayı çakmadı o ayrı konu. Neyse N9 değilde N950 alabilirim :)

sertanertas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bende N8 i arabistandan aldım ve türkçe menü için yaklaşık 2 günde 3 gb dosya indirdim ama hiç biri olmuyor. bendekinin code:599390 ben code:599764 yüklemeye çalışıyorum fakat ilk önce dosya eksik diyor sonrada versiyon uyuşmazlığı tarzı bir hata veriyor(.......dont match). Daha sonra Navifirm Plus indirdim. Eksik dosya hatası gitti çünkü o program 1.3gb dosya indiriyor. Bu kezde bu uyuşmazlık devm etti. Allahtan telefon kendini korumaya alıyorda zarar görmedi. Bu konuda extra bilgisi olan varsa ve benimle paylaşırsa çok sevinirim yoksa nokia cluba 40 tl bayılmak zorunda kalıcam

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
Arkadaşlar bende N8 i arabistandan aldım ve türkçe menü için yaklaşık 2 günde 3 gb dosya indirdim ama hiç biri olmuyor. bendekinin code:599390 ben code:599764 yüklemeye çalışıyorum fakat ilk önce dosya eksik diyor sonrada versiyon uyuşmazlığı tarzı bir hata veriyor(.......dont match). Daha sonra Navifirm Plus indirdim. Eksik dosya hatası gitti çünkü o program 1.3gb dosya indiriyor. Bu kezde bu uyuşmazlık devm etti. Allahtan telefon kendini korumaya alıyorda zarar görmedi. Bu konuda extra bilgisi olan varsa ve benimle paylaşırsa çok sevinirim yoksa nokia cluba 40 tl bayılmak zorunda kalıcam

Navifirm'den euro2 germany indir kur Türkçe seç açılıştada.
Ben'de C7 var sana [MENTION=29639]Mta[/MENTION] daha iyi yardım eder glir birazdan cevap verir ama dediğimi yapınca sorun olacağını zannetmiyorum.