- Konuyu başlatan
Mta
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 6
sorun hala devam etmekte yükleyemedim :/ beklemekten başka çare kalmadı galiba
Sorun ne ?
sorun hala devam etmekte yükleyemedim :/ beklemekten başka çare kalmadı galiba
RM-596_M025.44.emmc.fpsx is not found diyor phoenix 'den yüklemeye calıstıgımda hata veriyor :S
@serkanbb06
Bu saçmalıktan nefret ediyorum işte. Onu bunu bırakta adamlar "Belle" kullanıyorVe muhteşem olmuş ;
[video=youtube;UWP2A7bEiFg]http://www.youtube.com/watch?v=UWP2A7bEiFg[/video]
Ama dokunmatikteki apttalığa kanma statik tamamlanmadığı için dokunmatik öyle kötü gözüküyor.
Kral burda beyler dağılın!
[video=youtube;LphiRFvd40I]http://www.youtube.com/watch?v=LphiRFvd40I&feature=related[/video]
Görücüye çıktı ama piyasaya daha değil. Ülkemize gelmesini unutalım.Bu ay cıkıyor mu?
Nokia N9 Türkiye'ye gelmeyecek.
Mesajımda yazıyor zaten.Nokia N9 Türkiye'ye gelmeyecek.
Nokia'nın planları.N900'de satışa sunulmamıştı zaten.O'nu kim dedi?
Nokia N9 Türkiye'ye gelmeyecek.
Ben HTC Desire HD aldım.Zorla xperia neo'yu aldıracaklar bana![]()
Ben HTC Desire HD aldım.![]()
N8 miN8'in olduğu yerde bu tür konular ... Yakıştıramıyorum size![]()
Valla Neo'yu incelemedim ilgi mi cekmiyor sen begeniyorsan sorun yok.Benim 5800'i eskiyi kardesim kullaniyor, yeni yazilimi beklemedeyiz. S60 v5'lerede Anna gelecekmis.
O'nu kim dedi?
Arkadaşlar bende N8 i arabistandan aldım ve türkçe menü için yaklaşık 2 günde 3 gb dosya indirdim ama hiç biri olmuyor. bendekinin code:599390 ben code:599764 yüklemeye çalışıyorum fakat ilk önce dosya eksik diyor sonrada versiyon uyuşmazlığı tarzı bir hata veriyor(.......dont match). Daha sonra Navifirm Plus indirdim. Eksik dosya hatası gitti çünkü o program 1.3gb dosya indiriyor. Bu kezde bu uyuşmazlık devm etti. Allahtan telefon kendini korumaya alıyorda zarar görmedi. Bu konuda extra bilgisi olan varsa ve benimle paylaşırsa çok sevinirim yoksa nokia cluba 40 tl bayılmak zorunda kalıcam