n.o.v.a neden kalktı?

Yavuz sama

Asistan
Reaksiyon puanı
184
tamam şimdi size bir hikaye anlatacağım sonra bu soruyu neden sorduğumu anlayacaksınız.

bundan 5-6 yıl önce nova 3 diye bir oyun vardı hatırlarsanız. babamın telefon koleksiyonu var orada 2 adet iphone 5 vardı anem onları bana verdi (niye bilmiyorum tam hatırlamıyorum) (o yıllarda hiç bilgim yok oyunlar hakkında) sonra ben bu telefonları çözmeye başladım app store keşfettim önüme gelen oyunları indirdim (yaşım 6-7 falan 1. sınıfta idim okuma yazmayı bitirmiştim) sonra saatlerce hiç odadan çıkmadan telefonla oynamaya başladım en son bir oyun keşfettim harikaydı. okadar güzeldiki mekanikleri, grafikleri ismi nova3 baya sardım o oyuna

(daha fazla sıkmıyım) bu oyun neden gitti bir anda sonra nova 4 mü ne çöplüğü çıktı?

bwr

Doçent
Reaksiyon puanı
758
Evet Nova 3'ü ben de oynamıştım bir zaman önce, gerçekten kaliteli bir oyundu mobil olmasına rağmen. Eğlence açısından da güzeldi ancak Gameloft gibi bir şirket nereden kazancı daha çok sağlarsa o tarafa yöneliyor. Bkz: Asphalt Serisi.

Yavuz sama

Asistan
Reaksiyon puanı
184
Evet Nova 3'ü ben de oynamıştım bir zaman önce, gerçekten kaliteli bir oyundu mobil olmasına rağmen. Eğlence açısından da güzeldi ancak Gameloft gibi bir şirket nereden kazancı daha çok sağlarsa o tarafa yöneliyor. Bkz: Asphalt Serisi.
birdaha olsa birdaha oynarım

• Sevgi dolu
Reactions: bwr

Xinzu

Doçent
Reaksiyon puanı
895
Eskiden çok oynardım, tüm zamanların en iyi mobil oyunlardan biri...
Şimdiki N.O.V.A'yı görseniz ağlarsınız...