• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Muzurr ile Röportaj (:

güzel olmuşşş ellerinize emeklerinize sağlık arkadaşlar...
Muzurcum, arkadaşlık ve dosluk baabında sen kendini geri planda tutuyorsun oysa herkes sırtından vuranlardan çıkmaz bunu belirtmek isterim.:gz:

sevmeyenim yok demişsin ne güzel benim sevmeyenim çook:innocent:

devamını bekliyoruz arkadaşlar.

Muzurcum, arkadaşlık ve dosluk baabında sen kendini geri planda tutuyorsun oysa herkes sırtından vuranlardan çıkmaz bunu belirtmek isterim.:gz:

aaaa Şaşırdım bak şimdi :D red-bird'ün sevmeyenleridemi varmış :D

Muzurr'u kim sevmez yaaa (: Muzurr şey xD

bence biz alenen bilmesek te sevmeyenimiz kesin vardır stone:gz: şaşırılacak bişi değil bu canım arkadaşım:innocent:

oooo O konuda benim hiç şüpem yok :D Sevmeyenim bol Sevenlerimden valla xD

"biraz sinirli , çok sakin" bu nasıl oluyor :stuart:

Yahu başlığı görünce bende kendi kendine röportaj yaptı diyecektim... :lol:

Tühhh diyemedim :lol:

hayalgücün sınırsız chi. biliyoruz bu kadar belli etme :P :D

Hayalgücümü hayallerim ile beraber bıraktım.

Artık iki adım arkamdan geliyorlar.

Bir zamanlar hep önümde ve yanımdalardı.

Hayat işte diyerek sıradan bir cevap vermek istiyorum :)

Canım benım biliyorum geri planda tutuyorum :yes: ama sen farklısın seninle çok şeyi paylaştık :fever: Beni sevmeyen kişi görmüyorum ben :no: olsada umrumda değil :shock:

"biraz sinirli , çok sakin" bu nasıl oluyor :stuart:

o nasıl oluyor :sleeping: aslında sakin yapım vardır
ama sinirlenedebiliyorum :lol::sleeping:

Yahu başlığı görünce bende kendi kendine röportaj yaptı diyecektim... :lol:

Tühhh diyemedim :lol:

Chi bişi demiorum sana :lol::lol:
Senin röportajında köşe bucak yer arıcaksın :tooth:

aaaa Şaşırdım bak şimdi :D red-bird'ün sevmeyenleridemi varmış :D

Muzurr'u kim sevmez yaaa (: Muzurr şey xD

Nayır nolamazzzzzzz ahaah :lol:

Röportaj mı :D
Sen böyle benim gözümü korkutursan nası röportaj yapıcaksın :D
O da merak konusu tabi :mrgreen: :D

Ohooo yapacağın röportaj piramitiler gibi olacaksa vah o röportajın haline :D

İtiraf ediyorum ;

Konuya girmeden önce bende muzurr'un kendi kendine röportaj yaptığını sandım :mrgreen::mrgreen:,

Muzurr bu her şey beklenir ondan :stuart:

İtiraf ediyorum ;

Konuya girmeden önce bende muzurr'un kendi kendine röportaj yaptığını sandım :mrgreen::mrgreen:,

Muzurr bu her şey beklenir ondan :stuart:

Bende açmadan önce eLmacığa demiştim ama dinlemedi beni :sleeping:
Ben açtım işte :D

Timem söylemem :D
Sıraki arkadaş bu arada chimera burdan belirtelim :)

ooo süppeer abiciğide tanıcaz :D

Kilitçi chiii abiii :D

Ohooooo benden önce kim bilir kaç kişi daha röportaj yapar yahu. :)

Bu aralar kızgın sinirli asabi smile türleri ile çok karşılaşır oldum hadi hayırlısı.

Çok fazla neşeli ve sanıyorum etrafına bu neşeyi yayabilen birisi. Gerçi bende radyoneşetik bir ortam var bana tesir etmiyor ama olsun, tebrik etmek lazım.

Bugünlük mesleğini ben yapıyorum Muzur, soru hazırlamak kafamı dağıtıyor biraz.

şu atlı fotoğrafı görünce, bi kere köy gibi bir yerde ata binmiştim. bir tur 1 lira :D turda 50m karelik alanda... sadece o alan düzlük... geri kalan heryer bildiğimiz orman bozması taşlı kayalı dere tepeden oluşuyor. ben ata bindim. sahibi dediki hızlı sürmekmi istersin. evet dedim artislik yapcamya... sahibi bi değnek verdi dediki bundan korkar hızlı gider dedi. ok amca dedim aldım değneği bindim. nasıl duruyo bu diye sormaya kalmadan atın sahibi ata şaplağı bastı bende eğerden tutunacam diye değneği hayvanın gözünün önüne çektim. bir koşuyor... böyle birşey yok. o koşuyor benim topuklar karnına vuruyor. gittikçe hızlandı, o alanıda geçti... karşıki köye kadar... bilirsiniz atlarda yorulma hissi yoktur, çatlama vardır. benim at olduğu yere yığıldı. ben gözlerimi hastanede açmıştım. :D atda çatlamış ölmüş oraya biyere gömüyolardı en son.... sahibide elinde değnek beni arıyodu sanki benim suçum.

Çok fazla neşeli ve sanıyorum etrafına bu neşeyi yayabilen birisi. Gerçi bende radyoneşetik bir ortam var bana tesir etmiyor ama olsun, tebrik etmek lazım.

Bugünlük mesleğini ben yapıyorum Muzur, soru hazırlamak kafamı dağıtıyor biraz.

Elmacik daha yeni görüyorum yorumunu çok süpriz oldu bana..Demek böyle düşünüyorsun.Çok teşekkür ederim :happy:

şu atlı fotoğrafı görünce, bi kere köy gibi bir yerde ata binmiştim. bir tur 1 lira :D turda 50m karelik alanda... sadece o alan düzlük... geri kalan heryer bildiğimiz orman bozması taşlı kayalı dere tepeden oluşuyor. ben ata bindim. sahibi dediki hızlı sürmekmi istersin. evet dedim artislik yapcamya... sahibi bi değnek verdi dediki bundan korkar hızlı gider dedi. ok amca dedim aldım değneği bindim. nasıl duruyo bu diye sormaya kalmadan atın sahibi ata şaplağı bastı bende eğerden tutunacam diye değneği hayvanın gözünün önüne çektim. bir koşuyor... böyle birşey yok. o koşuyor benim topuklar karnına vuruyor. gittikçe hızlandı, o alanıda geçti... karşıki köye kadar... bilirsiniz atlarda yorulma hissi yoktur, çatlama vardır. benim at olduğu yere yığıldı. ben gözlerimi hastanede açmıştım. :D atda çatlamış ölmüş oraya biyere gömüyolardı en son.... sahibide elinde değnek beni arıyodu sanki benim suçum.

Gülücem diye kendimi öyle bir tuttumki
inan bana çatlıcaktım sanki :D Aklıma geldikce gülerim artık.
Hayalen gözlerimde canlandırıyorumda :D:D:D puhahaah süper ya..

ama ata çok üzüldüm.:'(

Bu röportaj için muzur ve elmacık ı tebrik etmek istiyorum gercekten çok güzel olmuş.