Müslümanlar nasıl yanılıyor ve yanıltıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ersen64

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Değerli Arkadaşlar,
Çin depreminin düşündürdükleri....
Birincisi: Allahın şakası olmadığı herkes bilmesi gerekli, lütfen bu depremle ilgi foto ve videoları gözden geçiriniz...
İkincisi: Birtek tokat hiddeti gözterdiği gibi, birtek ikramda muhabbeti gösterir....
Üçüncüsü: Zamanı Ademden beri itaat eden milletlere mükafat, isyan edenlere mücazat (ceza) gelmesi tesadüfü değildir....

Allah insanlığı bu feleketlerden, imanın nuruyla kurtarsın diye dua edelim....

byuCk

Doçent
Reaksiyon puanı
1
sessizce dedi ki:
paleokastro dedi ki:
Senin gibi sapkınlar her devirde oldu olacak ta. Ama sen ve senin gibiler İslam'ın ışığına en ufak bir gölge düşürebilecek sayıya asla ulaşamayacaksınız.
işte budur !!! !!! !!!allah razı olsun
Allah razı olsun arkadaşım ne güzel cevap yazmışsın. Yöneticiler bu konuya el atmalı! Misyonerler ne geziyor burada. Böyle özgür düşünce mi olur?

MdbK

Doçent
Reaksiyon puanı
5
tacettin37 dedi ki:
ulaaaaaaaaaaaannnn :@ :@ :@ misyoner :@ defol burdan adiii :@ :@
Siz ne saçmalıyorsunuz anlıyamdım açıkçası?
Sizce bir kişinin Müslüman'lık hakkındaki fikirlerini söylemesinin ne gibi bir sakıncası var?
Anlıyamıyorum burdaki herkes Müslüman mı olmak zorunda? Ya da Hristiyan, Yahudi?
Ateist de olabilir. Size bu kişinin dininden dolayı yargılama hakkı doğurmaz bu!
Sen Müslüman'san herkes Müslüman mı olacak?

Herkesin özgürce kendi inancını yaşabilceği bir toplum olmaktan uzaklaşıyoruz.
Laiklik'ten uzaklaşıyoruz malesef. Yobazlık gittikçe yayılmaya başlıyor, bu gidişat ve cehalet çok tehlikeli.

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
Mdbk, yorum yapmadan evvel konunun ilk mesajını, yani konuyu açan elemanın mesajını okumadın sanırım? Burada safça hiddetlenen bu arkadaşlara "herkes müslüman olmak zorunda mı" diye sormuşsun ama asıl konuyu başlatana sormak lazım "herkes ateist olmak zorunda mı". Zira o şahsın eski mesajlarını okursan göreceksin ki kendi yaptığı pislikleri bir bir maddeler halinde listelemiş, sonra da buraya "müslümanlar bunları yapıyor" diye yazmış.

Düzenleme: Bu konuyu da kilitliyorum. Çünkü şahıs bir kaç kişinin konuşmasından hareketle tüm inançlı insanları ve hatta tamamen inanç sistemini töhmet altında bırakıyor. Bu şekilde onun ne kadar pis bir amaca hizmet ettiğini bir kez daha nalıyoruz. Ben şimdiye kadar tanıdığım bütün ateistler ahlaksız ve pislik insanlar olmalarına rağmen, tanımadıklarımı da töhmet altında bırakaca şekilde bütün ateistlere birden laf söylemedim; ama sanırım bu fikre inanmaya başlayacağım!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...