Muslera'nın Türkiye hakkında koronavirus yorumu

Semih10

Doçent
Reaksiyon puanı
840
Sen birini bir konuda uyardın diyelim. Seni kaale almayıo ısrarla o hatayı yaparlarsa ne yaparsın?
Eğer gerçekten hatalıysa ve beni kaale almıyorsa yinede sinirlenip aşağılamam. Yaptığın yanlış bunun altını çizerek söylüyorum elbet hatasını anlar.

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,240
Amacım kalp kırmak veya şevk kırmak değil. Keşke anlasanız.

Semih10

Doçent
Reaksiyon puanı
840
İyi de biz aniden beri bu hataları vurguluyoruz. Herkes eşit derecede tepki göstermeyebilir.
Yok öyle eşit tepki göstermeyebilir falan anlamam ben kimse kimseyi aşağılamaz ve aşağılamayada hakkı yok kimse mükemmel değil bu dediklerimi düşün ondan sonra yorum yap hanginiz mükemmelsiniz!?

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,240
Yok öyle eşit tepki göstermeyebilir falan anlamam ben kimse kimseyi aşağılamaz ve aşağılamayada hakkı yok kimse mükemmel değil bu dediklerimi düşün ondan sonra yorum yap hanginiz mükemmelsiniz!?
Hiçbirimiz mükemmeliz demedik zaten. Ama bilinen bir şey var ki konuşuluyor değil mi :).

Semih10

Doçent
Reaksiyon puanı
840
Hiçbirimiz mükemmeliz demedik zaten. Ama bilinen bir şey var ki konuşuluyor değil mi :).
O zaman aşağılama kırıcı olma biliyorsan düzgünce anlat aynı şeyin sana yapıldığını düşün ne kadar kötü hissedersin değil mi ?

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Muslera bile yanlış anlaşıldım deyip özür dilemiş.
Ama içerik üreticimiz bende Muslera gibi düşünüyorum deyip bırakınca iş olmuyor.

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Aşırı tepkilere karşı tedbir alınmalı diyorum. Ne zaman kırıcı ve ağır konuşmalara razı gelinmesinden yanayım dedim?

Reaksiyon puanı
10,315
Kendisi karakteriyle de fark yaratmış bir oyuncu ve tüm insanlığı ilgilendiren bir konuda Muslera'da bir başkası da yaşadığı ülke ile ilgili bir yorum yapabilir.

Bak güzel kardeşim, karakteriyle fark yaratmış olması beni ilgilendirmez. Eğer gerçekten öyle olsaydı ekmeğini yediği ülkenin devlet başkanını hiçbir veriye dayanmadan, hiçbir delil sunmadan bir muhalefet yöneticisi gibi haksız ve insafsızca iftira atmaya tevessül edemezdi, etmemeliydi. Zaten yaptığı bu densizliği belli ki kulübün sorumlu bir yöneticisi farkedip kulağından çekmiş olmalı ki bilahare özür mahiyetinde bir açıklamada bulunmuş.

The Commander

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Bak güzel kardeşim, karakteriyle fark yaratmış olması beni ilgilendirmez. Eğer gerçekten öyle olsaydı ekmeğini yediği ülkenin devlet başkanını hiçbir veriye dayanmadan, hiçbir delil sunmadan bir muhalefet yöneticisi gibi haksız ve insafsızca iftira atmaya tevessül edemezdi, etmemeliydi. Zaten yaptığı bu densizliği belli ki kulübün sorumlu bir yöneticisi farkedip kulağından çekmiş olmalı ki bilahare özür mahiyetinde bir açıklamada bulunmuş.
Erdoğan'ın konuşmasını kendimde merakla dinledim ve attığı herhangi bir iftira yok. Erdoğan'ın konuşmasında ''Sabır ve dua ile bugünleri aşacağımıza inanıyorum.'' açıklaması mevcut. Sn Cumhurbaşkanı'nın yakın geçmişte de ''Onların dolarları varsa bizim Allah'ımız var.'' gibi bir açıklaması daha var biliyorsunuz. Bu tarz açıklamalar sizi tatmin ediyor olabilir ama şahsım adına beni etmiyor. Bu açıklamaların ışığında bir vatandaş ya da önceki mesajımda söylediğim gibi yıllardır bu ülkede yaşayan bir insanın özellikle bunun gibi tüm insanlığı ilgilendiren bir konuda fikir belirtebileceğini yineliyorum. Bu açıklamalara göre bir insanda haklı olarak ''Sadece sabır ve dua ile mi yeneceğiz? Başka bir çözümümüz yok mu?'' diye sorabilir. Ülkemiz tabii ki bu virüsü yenmek için adımlar atıyor o ayrı, bu bahsettiğimiz tamamen ayrı bir konu.

blaxs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
22
Erdoğan'ın konuşmasını kendimde merakla dinledim ve attığı herhangi bir iftira yok. Erdoğan'ın konuşmasında ''Sabır ve dua ile bugünleri aşacağımıza inanıyorum.'' açıklaması mevcut. Sn Cumhurbaşkanı'nın yakın geçmişte de ''Onların dolarları varsa bizim Allah'ımız var.'' gibi bir açıklaması daha var biliyorsunuz. Bu tarz açıklamalar sizi tatmin ediyor olabilir ama şahsım adına beni etmiyor. Bu açıklamaların ışığında bir vatandaş ya da önceki mesajımda söylediğim gibi yıllardır bu ülkede yaşayan bir insanın özellikle bunun gibi tüm insanlığı ilgilendiren bir konuda fikir belirtebileceğini yineliyorum. Bu açıklamalara göre bir insanda haklı olarak ''Sadece sabır ve dua ile mi yeneceğiz? Başka bir çözümümüz yok mu?'' diye sorabilir. Ülkemiz tabii ki bu virüsü yenmek için adımlar atıyor o ayrı, bu bahsettiğimiz tamamen ayrı bir konu.

Sonunda mantıklı bir cevap.

突厥汗國

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,275
Dinle ugrasmayan Bi Muslera Kaldi Dualarla isin içinden Çıkabileceğini Zannediyor demek neyin kafası acaba. Ortada Dünyayı Sarmış bi virüs var, Devlet iyi veya Kötü Tavrı ortada ayrıca Dünyaya Göre Daha az Vakaya sahibiz, Insanlar Dua ya Sığinacak Avrupada Insanlar Hamur Gibi Ateşe atılıp yakılırken Biz şuan Orta derecede Vakalara sahibiz.. Dinimiz geregi inancimiz var Allaha Secde Eder Hatalarımızdan Af dileriz.. Çanakkalede ki Ruh ne ise 15 Temmuzdaki Ruh odur.. Bugünde aynı Ruhla bunu Aşacağız.. Herkez kendi dinine baksin Kendi dininin Gereğini yapsın En Önemlisi kokeni olduğu ülkeye baksin..

Reaksiyon puanı
10,315

The Commander, CB'nın sabırdan, duadan ve Allahtan bahsetmesi sizi çok mu rahatsız ediyor güzel kardeşim? Bak şimdi eğer ki bu adam dünyayı sallayan bu virüs konusunda hiçbir tedbir almaz, uğraşmaz, elinden gelenin en iyisini yapmaz da "Ne yapalım, elimizden birşey gelmiyor, Allah büyük" gibi bir ifade kullanır ve milleti kendi kaderine bırakır, işte o zaman sana yüzde yüz katılırım, hatta sizden çok daha ağır ifadelerle onu eleştiririm. Lakin CB'nı sevmeseniz de bir insan olarak zerre kadar insaf ve adalet beklemek çok şey mi istemek olur? Bunca çaba ve gayretin yanında bir de sabır ve dua istemek çok mu ayıp?

The Commander

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
The Commander, CB'nın sabırdan, duadan ve Allahtan bahsetmesi sizi çok mu rahatsız ediyor güzel kardeşim? Bak şimdi eğer ki bu adam dünyayı sallayan bu virüs konusunda hiçbir tedbir almaz, uğraşmaz, elinden gelenin en iyisini yapmaz da "Ne yapalım, elimizden birşey gelmiyor, Allah büyük" gibi bir ifade kullanır ve milleti kendi kaderine bırakır, işte o zaman sana yüzde yüz katılırım, hatta sizden çok daha ağır ifadelerle onu eleştiririm. Lakin CB'nı sevmeseniz de bir insan olarak zerre kadar insaf ve adalet beklemek çok şey mi istemek olur? Bunca çaba ve gayretin yanında bir de sabır ve dua istemek çok mu ayıp?
Ben de müslümanım beyefendi, bu gibi şeyler beni rahatsız etmiyor. Dünya üzerindeki hiçbir din ve inanışta insanlara bir zararı olmadığı sürece aynı şekilde beni rahatsız etmez. Dua edilir, Kuran okunur vs bunda hiçbir sorun yok. Alttan alttan yaptığınız ithamı böylece cevaplamış olayım. Ben kısaca o gün yapılan açıklama diğer yönleriyle beni tatmin etmedi ve devamında kullanılan ''Sabır ve dua'' cümleside bunun üzerine tuz biber oldu diyorum. Eleştirmeye bir vatandaş olarak hakkımız var. Siz ben o gün açıklanan paketlerden yapılan açıklamalardan çok memnun oldum diyebilirsiniz. Aynı şekilde tabii ki sizinde buna hakkınız var. Malum sokağa çıkmadığımız için forumda daha aktif oldum bu süreçte ve çeşitli fikirlerimi paylaştım sıkça. Devletimizin bu süreçte her türlü yanındayız, onlar ne derse onu yapmaya destek olmaya hazırız. Bu gibi bir meselede hükümetin bile isteye bir ihmalkarlık yapacağını ya da bu işi sallayacağını zaten düşünmüyorum, inanmam da. Yalnız bazı ülkeler günde 20 bin test yaparken 80 milyonluk ülkemizde 13 gün sonunda 20 bin civarı test yapılabiliyorsa ve gazetelerde, haber sitelerinde test ürettik sattık gibi haberler çıkıyorsa biz bunu eleştiririz. Yani evet, bir mücadele var ama bence daha fazlası yapılmalı. Bu ve bunun gibi sorunların çözülerek daha kararlı şekilde halk olarak bizimde desteğimizle atlatacağımıza inancım tam.

SERKAN

İlle de sen..
Yönetici
Google Çalışanı
Reaksiyon puanı
268
Editör arkadaşlarımız SDN platformunun daha da gelişmesi için içerik üreterek paylaşmaktadır. İçeriklerimiz her gün çok farklı kitlelere ulaşmakta ve etkileşim almaktadır. Beğenebilirsiniz , beğenmeyebilirsiniz ancak bu sataşma yapabileceğiniz anlamına gelmez.

Tartışmadan , gereksiz yorumlardan uzak bir ortam amacımız , ülkemizin ve dünyanın zor günlerinde her alanda daha hassas olmak artı katacaktır.

İyi forumlar.

Dora

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,804
Bu forumda çokça intel-amd çatışması gördüm ki hala görüyorum. Buradan anlamanız gerekirdi ki herkesin düşünce ve anlayış yapısı farklı. Bu derece agresif tutumu Utku dahil hiç birinize yakıştıramadım. Bir editör konuyu farklı bir bakış açısı ile ele almışsa kime ne?

Reaksiyon puanı
10,315
Yalnız bazı ülkeler günde 20 bin test yaparken 80 milyonluk ülkemizde 13 gün sonunda 20 bin civarı test yapılabiliyorsa ve gazetelerde, haber sitelerinde test ürettik sattık gibi haberler çıkıyorsa biz bunu eleştiririz.

Eyvallah, eleştiri işte budur! Ben bu türden haklı bir eleştiriye asla alınmam, laf etmem. Çünkü burada kesinlikle haklısınız. Biri kalkıp yok efendim dini virüsün önüne koymuş, yok efendim sabır ve dua istemiş gibi hakkaten insaf dışı, ipe sapa gelmez ithamlarda bulununca zorluyor insanı, bizim reaksiyonumuz bu yüzden oluyor. Burada iktidarda kimin olduğu, kimin suçlandığının da bir önemi yok.

The Commander

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Eyvallah, eleştiri işte budur! Ben bu türden haklı bir eleştiriye asla alınmam, laf etmem. Çünkü burada kesinlikle haklısınız. Biri kalkıp yok efendim dini virüsün önüne koymuş, yok efendim sabır ve dua istemiş gibi hakkaten insaf dışı, ipe sapa gelmez ithamlarda bulununca zorluyor insanı, bizim reaksiyonumuz bu yüzden oluyor. Burada iktidarda kimin olduğu, kimin suçlandığının da bir önemi yok.
Bakalım, yeni testler geldi. Yoğun bakımda bulunan hastalarda etkili olabilecek ilaçlarda temin edildi. Helikopterlerle 40 ildeki hastanelere dağıtıldığı söylendi. Bu süreçten sonra test sayısında ve inşallah iyileşen hasta sayısında artış olacaktır. Hep beraber elimizden gelenin fazlasını yapmaya devam.
Teşekkür ederim fikirleriniz için, iyi forumlar.