Müsade var mı?izninizle merhaba.

uzaklarases

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yeter mi bir ömür tüm bilgiye sahip olmaya ,gelişen ve çevremizi saran bilinmeyeni öğrenmeye...tükenmez bir kaynaktır bilgi ulaşmasını bilene kendini evrenin neresinde olduğunu bilmek isteyene.
çok şey bilirim der insanoğlu ama bilmediği kırılmaz bir duvar örüp hapsettiği değiştirilemez sandığı yanılgılarıdır aslında.
ne diyorum ben ya?:)
merhaba ilmin ışığını kendine yol edinmiş ,"aydınlığa açılan yönüm", tüm dostlar merhaba.
bu arada kendime de merhaba dedim bazı sitelere yazıyorum kimse cevap yazmıyo merhaba demiyo o yüzden buna gerek duydum.
ben özel bir şirkette teknisyen olarak çalışıyordum bu türkiye denen güzelim ülkede bu bozdurulan,bozuk ekonmik gidişat içinde.haziran ayında kaldırım mühendisliğine terfi ettim.
bölüm kapandı yol göründü.kaderdir bu avrupadan makina gelir eğitimini burda olmazsa yerinde alır adam yetiştirdikten sonra güle güle denir sana yani bana.
tüm teknolojik gelişmelerden haberdar olmama büyük bir destek sağlayan gerek program gerekse eğitim videoları çerçevesinde gerekse bilgi ve destek yardım aşkıyla yanınımızda olan siteye emeği geçen herkese
teşekkür ederek yazıma devam etmek istiyorum.bilirim insanla uğraşmak çok zordur ister bir yaşında olsun ister yetmiş yaşında bilgiyi aşılasanda doğru bildiği duvarı yıkması için yeniliği kabul etmesi için duvarına çarpıp kaza yapmasını beklememiz gerekir
iyi bilirim.benim işim makinalarlaydı arızalandımı bakardım çaresine düzelirdi tıkır tıkır işlerdi ama o makinalara bakanlar yok mu yapma arkadaşım etme arkadaşım demekten dilimizde tüy elimizde yedak parça bitmedi.
pardon ne diyorum gene ben?:)
tüm arkadaşlarıma kendim de dahil bu sitenin takipçisi olmalarını şiddetle tavsiye ediyorum.
günlük gelişmelerden ,her gün bir nazlı nehir edası ile akan bilgilerden paylarını alabilmeleri için.
şöyle bir baktım da bu merhaba acayip ve uzun olmuş boyum bir 1.82 iki satır uzun olmuş paylaştıklarım.
ne güzel demiş yunus emre
İlim ilim bilmektir
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsen
Ya nice okumaktır
Okumaktan murat ne
Kişi Hak’kı bilmektir
Çün okudun bilmezsin
Ha bir kuru emektir
Okudum bildim deme
Çok taat kıldım deme
Eğer Hak bilmez isen
Abes yere yelmektir
biliyorsan paylaş bilmiyorsan sor üç nokta.:)
saygılarımla Serdar YILDIRIM.

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
H.g Kuralları okumalısın:)

eF.E

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Merhaba,hoşgeldin :)

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,158
Forum kurallarını okumayı öneririm. Başlıkların ilk harfini büyük yazıyoruz. Düzenledim şimdilik. Bir dahakine acımadan kilit.. :D

Hoşgeldin..

uzaklarases

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hepinize yürekten teşekkürlerimi sunuyorum sağolun varolun.mesaj yazan tüm dostların ellerine klavyelerine sağlık.
buraya bilgi almaya geldik bilgilenmeye geldik zamanla düzelir yanlış yaptığım her şey anlayışınız için samimi dost merhaba nız için teşekkürler.
saygılarımla.

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,158
Bizim mehmet'e benziyor konuşmaların :D Din kültürü modumuzdur kendileri :D

centigrade

Doçent
Reaksiyon puanı
4
hepinize yürekten teşekkürlerimi sunuyorum sağolun varolun.mesaj yazan tüm dostların ellerine klavyelerine sağlık.
buraya bilgi almaya geldik bilgilenmeye geldik zamanla düzelir yanlış yaptığım her şey anlayışınız için samimi dost merhaba nız için teşekkürler.
saygılarımla.

aramıza türkü tadında bir arkadaş katıldı gibi geliyor bana:)

hoşgeldin.

inşallah bizde olmayan ilim sende ,sende olmayanı bizdedir.

her ikimizde olanda inşallah en güzelidir...

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,158

hoşgeldin.

Bu da Polat Alemdar'ın babasının konuşma tarzı :D

uzaklarases

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

hoşgeldin.

güzellik ararsan insanda ,ruhunun güzelliğini yüreğinin aynasında taşır insanlar yeterki dost aynasına küsme o sana senden daha iyisini söyler.yaklaşımınız için mesaj için çok teşekkürler.çok teşekkürler.

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
atışma gibi oldu sanki
hadiii kim daha güzel konuşacak

uzaklarases

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:)tabiki sizler en güzelini konuşursunuz benim bilgim bir cahile eş hergün bir üst seviye çıkmaya çalışıyorum.en büyük hazine insan neler var insanda görmek duymak isteyene yeter ki bakmayı bil anlamayı bir dene onun yerine koy kendini.güzel yönün pozitiv yanın mı şefkatin mi duyarlılığın mı?sordum bugün kendime cevaplıyamadım bilgim eksik mesela.:) pozitivde elektrik yoktu demi.(Anot muydu) toprağa salıverelim gitsin dedim kendi kendime konuşmadım bu arada dermişim.
çok güzel sevyeli bir ortam çok mutlu oldum yazılarınızla cevaplarınızla sizler çok değerlisiniz bunu bilin.kendiniz için aileniz için .sevdiklerinizi Allahım sizin kaybınızla sınamasın.onlarla varsınız onlar mutluluk kaynağınız.şimdi ben sizinle varım bir bursalı deli yazıyor işte diyebilirsiniz.:)

Stone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10
Hoş geldin aramıza baya sanatsal bi yaklaşımla merhaba demişsin :D

uzaklarases

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hoş geldin aramıza baya sanatsal bi yaklaşımla merhaba demişsin :D
hoşbulduk bu sanat dedikleri duygusal ve düşünsel etkileme gücü ne sahip ,estetik yaşantılar oluşturmak amacıyla dürtüler yaratma becerisidir olan sanat değil demi o değil demi:)
malum ben kim sanat çı kim demi üye resmime bak hiç benziyom mu tarihi eserlere mimariye hayatta güzel ve iyi olan herşeye değer veren bir kişiyim o kadar.:)

şaka bir tarafa mesaj için çok teşekkürler.

Sonuç olarak Sanat, deha düzeyindeki zekanın, var olana karşı tepkisinin, tutarlı bir bütünlük içerisinde somutlaştığı bir alandır. Sanatçı, zekası ve sezgileriyle çağının önünde giden insan olduğu için, gerçek sanatın anlayanı azdır. Onu anlamak için çaba gerekir.
ben diğer mesajlarımda da dedim ben bir cahilim her gün bir üst düzeye çıkmaya çalışıyorum diye.
tekrardan yüreklerinize sağlık yazan ve mesaj yazacak olan tüm dostlara.
saygılarımla.

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
Hoşgeldin aramıza , çok uzun şeyler yazmışsın okumaya üşendim heheeh :D :D