Muro, Kurtlar Vadisi'nden neden ayrıldı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Kurtlar Vadisi Pusu'da terör örgütünün metropol sorumlusu olarak tanınan Muro karakteri, son bölümünde diziye veda etti. Dizinin vazgeçilmez karakterlerinden olan Muro, son bölümde üzerine yerleştirilen bombanın uzaktan kumanda ile patlatılmasıyla öldü ve Kurtlar Vadisi’nden ayrıldı.

Kimi çevreler Muro’nun, sempatik tavırları ile izleyiciye terör örgütünü "hoş göstermeye" çalıştığını iddia ederek tepki göstermiş ve bir an önce "ölmesi" gerektiği yorumlarında bulunmuştu.

Birçok kişi tarafından da Muro’nun diziden çıkarılma sebebi olarak bu yorumlar gösteriliyor.

Bilindiği gibi Mustafa Üstündağ’ın canlandırdığı Muro karakteri izleyiciden çok fazla ilgi görünce bu karakter için yine Pana Film tarafından “Muro” adlı sinema filmi çekilmişti. Fakat Mustafa Üstündağ bu filmden sonra başka şirketlerle de çalışmaya devam etti.

Son olarak Elita Film Şirketi'nin 4 Aralık’ta vizyona girecek olan yeni filmi 'Abimm' için kamera karşısına geçmişti. Bunun dışında da Üstündağ’ın oynaması beklenen bazı projeler medyada konuşuluyor.
İşte ne olduysa bu olaylardan sonra oldu.

Odatv’ye gelen bilgilere göre; Üstündağ’ın başka bir şirketle çalışması Pana Film’in hoşuna gitmedi ve Muro’nun “öldürülmesine” karar verildi.

Diğer bir iddiaya göre ise Savunma Bakanlığından Mustafa Üstündağ'ın askerlik sorunu sebebiyle bir yazı gönderildi. Yapımcı şirkete gönderilen yazıda Üstündağ'ın iş akdinin sona erdirilmesi istendi. Bunun üzerine Muro "öldürüldü"

KAYNAK

sci3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Hakikaten dizinin en sevilen karakteriydi yav.. :) her ne kadar izlemesemde izleyenlerden doğru :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
İki farklı neden belirtmişler ama ben de askerlik sorunu yüzünden diziden çıktığını düşünüyorum.

Diğer türlü olsaydı dizideki İskender'in kızı Funda TRT'deki Doludizgin Yıllar dizisinde başrol oynuyor. Ona da izin vermezlerdi.

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Askerlik sorunu yüzünden çıktı...
Hatta geçen dönem sezonun bitmesine az bir bölüm kala Polislerin sete geleriek Muro yu götürmek istemişler KVP ekibi polisleri zorla ikna etmişlerdi... Askere gideceği için ayrıldı diziden...

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Pek takipçisi değilim ama fanatiklerinden çok ciddi eleştiriler gelmeye başladı. Muro gibi dizinin sevilen yüzüde gittikten sonra pek yaşamaz bu vadi diyorum...

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Pek takipçisi değilim ama fanatiklerinden çok ciddi eleştiriler gelmeye başladı. Muro gibi dizinin sevilen yüzüde gittikten sonra pek yaşamaz bu vadi diyorum...

Zamanında çakır gibi bi adam gittide bişi olmadı vadiye muro gitse ne yazar diyorum

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Kvp de miladı dolmuştu.Artık yüzünü başka projelerde göstermesi gerek.

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338

Pek takipçisi değilim diyorsun ve bunu diyorsun :w00t:

Ben ilk bölümünden beri tüm bölümlerini yıllardır izledim...

Bu dizi de Muro dan kaç kat daha etkili daha büyük karakterler bir kalemde çizlidi... Muro kim?

KVP nin öyle bir sistemi öle sağlam bir senaryosu var ki yarın Polat ölse yine de yoluna devam eder... KVP kişiler üzerine kurulu bir dizi değil Olaylar ve Türkiye gerçekleri üzerine kurulu bir dizidir... Burda kişiler gelir geçer...

Muro yu büyütmenin anlamı yok... :thumbdown:

onerism

Asistan
Reaksiyon puanı
0
pusu biterse devamı ne olur acaba..

crewd0x

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Ayrılması İyi oLmadı :(

Quanta

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Askerlik yüzünden mecburi ayrıldı.

_taha

Profesör
Reaksiyon puanı
17
demek Muroda gitti (:

yengec

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Kimler geldi kimler geçti vadi den buda unutulur çakır unutuldukdan sonra

Ciana

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Çok üzüldüm yaa Gitmesine

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Diziye ilk girdiğinde çok farklı tepkiler alıyordu. Polat'ın baş düşmanlarından biriydi. Fakat yanındaki elemanın değişip Çetin'in diziye dahil olmasıyla komik yanı ortaya çıktı.

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
Harcadılar muro yu saf saf ölüme gitti :D

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Bir programda söylemişti, annesi hastaymış ve bakacak ondan başka kimse yokmuş o yüzden askere gitmiyormuş ve böyle de bir hakkı varmış. Annem iyileşince gitçem demişti. İnşallah iyileşmiştir, diziden ayrılması sorun değil önemli olan annesinin iyileşmesi...

mc92001

Doçent
Reaksiyon puanı
16
dizi katili star'a kvp bile dayanamaz. demedi demeyin.

yengec

Doçent
Reaksiyon puanı
0
eskisi kadar reyting alamayacak starda. Onlarda şiddeti artıracaklar bu seferde rtukden ceza alacaklar=bu sezon bitirirler :D

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Muro asker Kaçağı Oldugu İçin Vatanı Gorevini Yapmak İcin yola Koyuldu Bunu NEden Kımse Bılmıyor anlamadım:)

ikspi

Profesör
Reaksiyon puanı
27
görevini yaptı ve ayrıldı. Zaten yanındaki elemanlarıyla komedi idi. Onlar olmayınca gerek yoktu. Bi de zamanını tamamladı bence.

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
iki bölüm izlemedik neler olmuş vay anasını..