murad_dördüncü isimli kullanıcının özel mesaj yoluyla tacizi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

SDN Anonim 645270

SDN Okuru
Savcılığa veriyorsun. Kanıtları sonra hayatı kararır. Yalvarır yaptığı suç büyük. Avukatım bu tarz davalara bakıyor. Hapis Ve para ceza yiyebilir. Küfür eden
Türk Ceza Kanunu'nun 25.maddesi:

1608499443514.png

Yukarıda attığım resim/save sayfalarını da da verirsin :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunu nasıl yaptın?
Yarın gösteririm :)

ThorJ

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,827
Arkadaşlar bir evlilik konusundan yürüyen tartışma sonucunda murad_dördüncü isimli forum üyesi, konudaki hakaretlerini bir üst boyuta taşımış, bana ve Rchive isimli forum üyesine siber zorbalıkta, hakarette ve tacizde bulunmuştur.

Kişi hakkında CİMER'e şikayette bulunacağım ebeveynlerim aracılığı ile. Moderatörlerden gerekli cezayı uygulamalarını rica ediyorum. Ben kurallar dışına çıktıysam kendi cezamı vermelerini de rica ediyorum.
Öncelikle geçmiş olsun dostum.
Şikayet et bence de, bu senin yasal hakkın.
Yapılan terbiyesizliğin umarım yaptırımı da uygulanır diyorum, daha da yorum yapmıyorum bu olaya.

aimnil

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
961
Daha yeni küfür yemişsin burda yeni konu açıp mevzuyu uzatıyorsun. Herkes istediği gibi düşünür. Adama kendine sövdürdün diye müebbet yatacak mi sanıyorsun. Boş işlerle uğraşma, böyle saçma sapan bir muhabbet içinde devleti meşgul etme. İnsanlardan saygı görmek istiyorsan önce kendine ve başkalarina saygı göster.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...