S
SDN Anonim 645270
SDN Okuru
Vah benim zavallı kardeşim. "Akıl yaşta değil baştadır" diye boşuna söylememişler. Sen 27 yaşında olsan ne olur, beyin yaşın gelişmemiş güzel kardeşim 

evet bir sıkıntı var yeterli izniniz yok diyorgençler ben üyeliğimi siliyorum konusuna giremiyorum napacam
heralde konu silindi,ama en fazla cvaplar kapatılıyor diye biliyorumevet bir sıkıntı var yeterli izniniz yok diyor
aslında ilk sayfayı görebiliyorum ama diğer sayfalara geçemiyorumheralde konu silindi,ama maximum cevaplar kapatılıyor diye biliyorum
Allah islah etsin diyorum mahkeme felan aç ama ben bir şey olucağını sanmıyorum açıkcası neden derseniz o kadar millet hırsızlık yapıp şey yapıyor bir şey olmuyor da böyle konular basına ulaşmadıkça maalesef sonuç alınamıyor ama sen şansını dene geçmiş olsunCezasını almasını çok istiyorum ama ailemi bu konu için meşgul etmeye değer mi bilemiyorum. Muhtemelen amaan nolmuş, bak ban yemiş zaten boşver derler. Bu arkadaş gibi insanlara zaman ayırmazlar. Kendim de maalesef ancak CİMER'e şikayet edebiliyorum.
Yaptığın her espri için değil, forum kurallarına aykırı her hareketin için alıyorsun bu uyarıları ve evet az kaldı devam et böyle!gençler altıncı uyarımı aldım bugün,yavaştan banlanmaya gidiyorum hesabım silinmezse unutmayın
Mesaj otomatik birleştirildi:
the judge abi bana biraz taktı yaptığım her espri için uyarı atıyor
Aga b adam ban yemiş ksksksmzmgençler altıncı uyarımı aldım bugün,yavaştan banlanmaya gidiyorum hesabım silinmezse unutmayın
Mesaj otomatik birleştirildi:
the judge abi bana biraz taktı yaptığım her espri için uyarı atıyor
Ben de save atayım o haldeSevgili forum arkadaşlarım ve sevgili moderatörlerim, bugün cidden çok sorun çıkardım, gerekse moderatörlerimizden gerekse tüm forum sakinlerinden çok özür diliyorum. Malum arkadaşla alakalı CİMER'e şikayette bulundum, SS'leri aşağıda bulabilirsiniz. Moderatörlerimden ricam bu konuyu kilitlemeleri, benim yüzümden yeterince insanın uyarı aldığını düşünüyorum. Umarım böyle bir olay bir daha tekrarlanmaz.
Hayırlısı olsun kardeşim umarım cezasını çekerSevgili forum arkadaşlarım ve sevgili moderatörlerim, bugün cidden çok sorun çıkardım, gerekse moderatörlerimizden gerekse tüm forum sakinlerinden çok özür diliyorum. Malum arkadaşla alakalı CİMER'e şikayette bulundum, SS'leri aşağıda bulabilirsiniz. Moderatörlerimden ricam bu konuyu kilitlemeleri, benim yüzümden yeterince insanın uyarı aldığını düşünüyorum. Umarım böyle bir olay bir daha tekrarlanmaz.
Bakalım sonuç alabilecek misiniz?Sevgili forum arkadaşlarım ve sevgili moderatörlerim, bugün cidden çok sorun çıkardım, gerekse moderatörlerimizden gerekse tüm forum sakinlerinden çok özür diliyorum. Malum arkadaşla alakalı CİMER'e şikayette bulundum, SS'leri aşağıda bulabilirsiniz. Moderatörlerimden ricam bu konuyu kilitlemeleri, benim yüzümden yeterince insanın uyarı aldığını düşünüyorum. Umarım böyle bir olay bir daha tekrarlanmaz.
Eline sağlık.Sevgili forum arkadaşlarım ve sevgili moderatörlerim, bugün cidden çok sorun çıkardım, gerekse moderatörlerimizden gerekse tüm forum sakinlerinden çok özür diliyorum. Malum arkadaşla alakalı CİMER'e şikayette bulundum, SS'leri aşağıda bulabilirsiniz. Moderatörlerimden ricam bu konuyu kilitlemeleri, benim yüzümden yeterince insanın uyarı aldığını düşünüyorum. Umarım böyle bir olay bir daha tekrarlanmaz.
Bakalım ceza alacak mıEline sağlık.
Rahmetli küfür etmeyi severdi...
Moderatör/Crea bakabilirÖncelikle bu mesajınızın öğeyi denetle olmadığını nerden bilicez?
Moderatorler siz rapor etmediğiniz sürece bakamaz ama crea bakabilirModeratör/Crea bakabilir![]()
Bunu nasıl yaptın?Ben de save atayım o halde
![]()
murad_dördüncü isimli kullanıcının özel mesaj yoluyla tacizi
Arkadaşlar bir evlilik konusundan yürüyen tartışma sonucunda murad_dördüncü isimli forum üyesi, konudaki hakaretlerini bir üst boyuta taşımış, bana ve Rchive isimli forum üyesine siber zorbalıkta, hakarette ve tacizde bulunmuştur. https://hizliresim.com/UTVXin Kişi hakkında CİMER'e şikayette...web.archive.org
![]()
Forumdan kaçmış bu zat. İnşallah gereken yapılır. :)web.archive.org
![]()
web.archive.org