Multimedya (Mp4) indirme sorunu

tutsak23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar,
aşağıdaki linkteki multimedyaları (Mp4 formatında) bilgisayarıma herhangi bir programla indiremiyorum (HiDownload son versiyonu ve Firefox download helper i denedim).
acaba yardımcı olabilir misiniz? şimdiden teşekkürler.
Saygılarımla.

http://akradyo.net/medya.aspx?cat=2&prg=112

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
Stream Transport programı işe yarıyor, çok teşekkürler ederim. Fakat site birden çok multimedya yı bir anda indirmeye izin vermiyor. Şöyle bir mesaj vererek önlem alınmış: "Sizlere daha kaliteli hizmet verebilmek için sesli arşivimize belirli bir süre içerisinde erişilebilecek kayıt sayısında dinleyici bazlı erişim kısıtlaması uygulanmaktadır."
Bu sorun için bir çözüm sunabilecek misiniz?
Saygılarımla.

tutsak23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Stream transport işe yarıyor, teşekkür ederim. Fakat site birden çok multimedyayı açarak aynı anda çoklu indirmeyi yasaklıyor. Şöyle mesaj vererek önlem alıyor: "Sizlere daha kaliteli hizmet verebilmek için sesli arşivimize belirli bir süre içerisinde erişilebilecek kayıt sayısında dinleyici bazlı erişim kısıtlaması uygulanmaktadır." Bu sorunun çözümüne ilişkin bir öneriniz var mı?

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
Tek tek te indiremiyorsun çünkü ikinci bir ses dosyasini indirebilmen için hali hazırda indirdiğin ses dosyasinin süresi kadar (25-30 dk) beklemek zorundasın?

Reaksiyon puanı
2,148
Allah Allah ben indirebiliyorum.

Wkdrj.png

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Stream Transport bu programda hangi siteyi açtıysam virüs taşıyor ne iş bilader